Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kisin napacaz bakalim. Sampiyonlar Liginde gruptan cikarsak bi kiprasma olabilir belki. Ki cikmamiz bu sene gecen seneye oran cok zor olacak. Takimlarin hepsi güclendi ve gecen seneki gibi bir grup kurgusu sans eseri.
valla renktas balli borek bir kura gelmezse bu takim gruptan cok zor cikar , kisin transfer yapmak daha zor cunku oyuncular Avrupa kupalarinda oynamis oluyor

valla renktas balli borek bir kura gelmezse bu takim gruptan cok zor cikar , kisin transfer yapmak daha zor cunku oyuncular Avrupa kupalarinda oynamis oluyor

Haa bak bunu unuttum ben yine ya. Isimiz zor bu sene gercekten, ligde sampiyonluk öyle ya da böyle gelir ama avrupa macerasi kisa olabilme ihtimali yüksek bu sezon.

ilk torbadan süper 4lü haricinde 1 takım gelirse porto benfica arsenal fln rahatlarız bnce yeterki son torbadan napoli gelmesin

Biz hep güclüyüz diyoruz da, yemin ediyorum bizimkiler Eskisehir´den Erkan´i alamaz. Alamazlar yani.

Yok degeri bu degil, yok pahali, yok bilmem ne. Takimin ihtiyaci diye birsey var. Ihtiyacin varsa gider alirsin.

Yabanci siniri mi var? Saga sola Arda ve Erkan´i koy bak ne oluyor.

Kim konusuyor kardesim simdi Alper´in maliyetini? Kim konusuyor Meireles´in maliyetini?

Yusuf ŞİMŞEK mi......Yusufla Erkanı kıyaslamak hata olur.

Erkan Kanat oyuncusu, kanatta oynamak sağlam dripling ve kondüsyon gerektirir, yusuf ofansif merkez orta saha idi. A ma, Yusuf en iyi zamanında bile %50 Xelçuk ancak eder..

Yusuf beşiktaşa geldiğine sol kanatta oynadı erkan zengin gibi adam geçme tarzları nerdeyse aynı..

beylet tamamen alakasiz ama bir sorum var..

futbol kurallarini cok iyi bildigimi sanirken aklima bir soru geldi isin icnden cikamadim..

simdi arsenal angutlari burada 0-3 yendi gitti ve deplasmandaki macta atiyorum mac icinde yapilmamasi gerekeni yapti mesela sahaya 12 oyuncu cikardi ya da baska bir sey ornek verilebilir.. durum boyle olunca uefa macin skorunu 0-3 f5 lehine tescil etti..

kim eler nasil eler bir mac daha olur mu olursa nerede olur vs vs

bu sadece bu mac icin degil baska bir yerde de karsimiza cikabilir o yuzden merak ettim..

var mi bilgisi olan?

futbol kurallarini cok iyi bildigimi sanirken aklima bir soru geldi isin icnden cikamadim..

simdi arsenal angutlari burada 0-3 yendi gitti ve deplasmandaki macta atiyorum mac icinde yapilmamasi gerekeni yapti mesela sahaya 12 oyuncu cikardi ya da baska bir sey ornek verilebilir.. durum boyle olunca uefa macin skorunu 0-3 f5 lehine tescil etti..

bu sadece bu mac icin degil baska bir yerde de karsimiza cikabilir o yuzden merak ettim..

var mi bilgisi olan?

3-0 formalitedir ozaman adam 4-0 kazandığı maçı riske atmamk için böle şeler yapardı Olay çıkaran takımın kaybetmesi gereken skorla maç biter

Quaresma bonservisi elindeyse makul bir ücrete şu saatten sonra yapılacak en olası kanat transferi olur.Bence çok net seviye atlatır bizim takıma.

var mi bilgisi olan?

3-0 formalitedir ozaman adam 4-0 kazandığı maçı riske atmamk için böle şeler yapardı Olay çıkaran takımın kaybetmesi gereken skorla maç biter

Aynen..

Rıza ya katılıyorum..Kural hatası yada sportmenlik dışı ile hükmen kaybeden, tüm hakları kaybeder fikrindeyim..

Burada sözü edildiği gibi Arda ve Erkan Zengin gelse süper olur yeminle. Ama nerede bizimkilerde o kalibre?

Ali Dürüst gibi bir adam yok yönetimde,ne beceriksiz cıktılar yahu...

Erkan zengin ve Muhammet demir çok mantıklı olur

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Biz hep güclüyüz diyoruz da, yemin ediyorum bizimkiler Eskisehir´den Erkan´i alamaz. Alamazlar yani.

Yok degeri bu degil, yok pahali, yok bilmem ne. Takimin ihtiyaci diye birsey var. Ihtiyacin varsa gider alirsin.

Yabanci siniri mi var? Saga sola Arda ve Erkan´i koy bak ne oluyor.

Kim konusuyor kardesim simdi Alper´in maliyetini? Kim konusuyor Meireles´in maliyetini?

işte öyle yapınca avrupa 2. liglerinde top koşturamaycak yerli oyuncular avrupa 1. lig oyuncularından fiyat oalrak daha pahalı hale geliyor artı olarak futbol maliteyimiz artarken kalitemiz dahada düşüyor bence yönetim bu şekilde davranmakla doğru olanı yapıyor.

işte öyle yapınca avrupa 2. liglerinde top koşturamaycak yerli oyuncular avrupa 1. lig oyuncularından fiyat oalrak daha pahalı hale geliyor artı olarak futbol maliteyimiz artarken kalitemiz dahada düşüyor bence yönetim bu şekilde davranmakla doğru olanı yapıyor.

Biz kalitesi fena olmayan oyuncuya da para vermiyoruz. Ama ihtiyac diye birsey var. Piyasa böyle, sistem böyle maalesef.

Fenerbahce yillarca istedigi oyuncuyu gitti aldi. 8-9-10 neyse verip aldi. Battilar mi? Hicbirsey olmadi adamlara.

Yabanci kontenjani varsa, ihtiyac da varsa, gidip alacaksin yani. Baska yolu yok.

Oraya yabanci, buraya yabanci, kadronun dengesini bozacagiz yoksa. Koy kanatlara Arda ve Erkan´i, ucarsin.

Transfer mransfer beklemeyin, koca yaz sezonunu bir transferle kapadik onunda ne kadar iyi oldugu tartisilir. Bu sezon cöküs sezonu olabilir diye düsünüyorum. Insallah haksiz cikarim.

Futbolculardaki lakayitlik, ciddiyetsizlik, asiri kibir, zamanla takim ruhunu bitirecege benziyor. Yürüyerek mac kazanacaklarini zannediyorlar. Oyundan cikanlar triplere giriyor, oyuna girenlerde erman, emre filan kaliteye bak. Sanki zorla oynuyormuslar gibi, bitsede gitsek havasindalar.

Zamaninda bu kibiri, kendini begenmisligi sikeciler yapardi ne uyuz olurdum. Simdide bizimkiler basladi olaya bak, hicmi ders alinmaz.

Takimda disiplinsizlik had safada, bir iki tane kelle koparilmadan takimin kendine gelecegine düsünmüyorum.

60. dakika Sino almis ataga cikmak istiyor tüm takim geride yürüyerek sinoya bakip geri pas bekliyor, bU nedir ya bu nedir, biri bana bunu izah etsin? Ben takimin futbolunu begenmiyorum arkadas begenmiyorum, yetti artik birseylerin degismesi lazim.

Ayriyeten Hamit mevzusu artik can sikiyor, bu adam kim ya, nasil oynar bu takimin ilk 11inde. Haksizlik bu öbür futbolcularin emegine haksizlik. Adamin basbaya reflex sorunlari var, bunu nasil göremez nasil oynatilir bu adam. Zaten o geldiginden beride bizim ortasahaya, resmen cöktük güzel futbol izleyemez olduk. Emre-Engin-Elmander-Necati'li futbolu özledim ben arkadas.

Duyum falan da gelmiyo 3-4 gün kalmış şurda ortalığın kaynaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt