Transfer mransfer beklemeyin, koca yaz sezonunu bir transferle kapadik onunda ne kadar iyi oldugu tartisilir. Bu sezon cöküs sezonu olabilir diye düsünüyorum. Insallah haksiz cikarim.
Futbolculardaki lakayitlik, ciddiyetsizlik, asiri kibir, zamanla takim ruhunu bitirecege benziyor. Yürüyerek mac kazanacaklarini zannediyorlar. Oyundan cikanlar triplere giriyor, oyuna girenlerde erman, emre filan kaliteye bak. Sanki zorla oynuyormuslar gibi, bitsede gitsek havasindalar.
Zamaninda bu kibiri, kendini begenmisligi sikeciler yapardi ne uyuz olurdum. Simdide bizimkiler basladi olaya bak, hicmi ders alinmaz.
Takimda disiplinsizlik had safada, bir iki tane kelle koparilmadan takimin kendine gelecegine düsünmüyorum.
60. dakika Sino almis ataga cikmak istiyor tüm takim geride yürüyerek sinoya bakip geri pas bekliyor, bU nedir ya bu nedir, biri bana bunu izah etsin? Ben takimin futbolunu begenmiyorum arkadas begenmiyorum, yetti artik birseylerin degismesi lazim.
Ayriyeten Hamit mevzusu artik can sikiyor, bu adam kim ya, nasil oynar bu takimin ilk 11inde. Haksizlik bu öbür futbolcularin emegine haksizlik. Adamin basbaya reflex sorunlari var, bunu nasil göremez nasil oynatilir bu adam. Zaten o geldiginden beride bizim ortasahaya, resmen cöktük güzel futbol izleyemez olduk. Emre-Engin-Elmander-Necati'li futbolu özledim ben arkadas.