Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya beyler fenev eskişehir maçına kadar kimse bundan bahsetmiyordu

bi iki hareket yaptı sonuca gidecek hiç bir şey yapmadı

çok lakayıt oynadı karşında bitmiş bi takım var sen pozisyonlarda bulunamıyorsan sorun var demektir

benim şahsi fikrim tabii

o adamın ismini duymak dahi beni delirtiyor resmen maçı sattı feneve

Evet fener maçında berbattı benim isteme nedeni ciddi anlamda yedek kanat oyuncusunu geçtim ilk 11 kanadımız bile yok..O yüzden bazı lig maçlarını kurtarma adına iyi olur..Neyse bir kaç gün var göreceğiz umarım akıllı uslu transferlerimiz olur Cris gibi olmasın da

R.Madrid sol beke 99 milyon euro veriyor ya :D

Bale sol bek değil artık, 2-3 sene önce 3 numarayla sol bekte oynuyordu, bitti o dönemler artık, yaratıcılığı sayesinde.

Ama mesele o değil zaten, sol bek olsa da 100 de verir 200 de. Bizde var o mantık sadece.

Eminim üzülüyorlardır Chedjou'ya nasıl bu kadar para verdik diye, neyse ki 250 taksittir, onunla avunuyoruzdur.

ben sizinle ayni fikirde degilim arkadaslar , zaten Riera'yi gondermek mesele + bir bek alsan bu sefer Eboue yedek kalacak buyuk ihtimalle

ama bu takimin kanat oyuncusu yok , forvetler kicini yirtiyor pozisyona girebilmek icin

bu takimin ihtiyaci kanat oyuncusu mu bek mi , once bir ne istedigimize karar versek

Takım hücumda organize olamadıktan sonra ne eyleyim ben sol beki. Bu takıma öncelikli gereken şey kanat oyuncularıdır. "Oyuncusu" demiyorum "oyuncuları" diyorum. Normal şartlarda en az 2 tane kanat adamı lazım bu takıma ama 1 taneyi alsak ona da şükür.

coentrao gelse kim kesilecek? en yakın ihtimal Eboue. iki maç sonra gene saç baş yolmaya başlarız. sabri-hamit ile. Bir tarafı düzeltirken diğer tarafı bozmuş olcaz. bence mantıksız bir transfer eldeki yabancı kuralı sayesinde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Coentrao gelirse beni kesin razıyım :redface:

ya ben gerçekten anlamıyorum.al okay aydını,muhammet demiri,kerim freiyi..sok 18 kişilik kadroya...ha coentrao sorun mu oluyo bazen drogbadan rica edersin ,bazen eboueden lig için rotasyon olur.

Dun kayseri erciyes de oynayan sol acik oyuncuyu izledinizmi..ismi neyi unuttum

otoban yapti sol tarafi..

la olm ne coentraosu ya hiç aklınız alıyor mu böyle bir transferin olacağına bence volkanı alırlar kapatırlar :)

Başkan hedef CL dedi tamam da biraz sabırsız değil miyiz ?

önce ekonomiyi düzeltmem gerek dedi seneye borcu 100 milyon civarına indirirsek istediğimiz başarıları yakalayabiliriz dedi

açıkçası ben tüm bu cimriliği bunlara bağlıyorum ve kızamıyorum

bu sene CLden beklentim yok şampiyon olsak yeterdir.

asıl bombalar seneye patlayacak bence biraz düzlüğe çıkalım önce

real madridle anlaştıysak bari kapa bildirsinler coentraoyu,sonra almasakta olur. heycan olur en azından

La Neco boşa cıkıyomus,alın size son dakika transferi,yaparlar mı yaparlar vallahi...:happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt