Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
bu takimin ihtiyaci kanat oyuncusu mu bek mi , once bir ne istedigimize karar versek
İkisine de ihtiyaç var.Coentrao gelirse en azından sol bek açığımızı kapatmış oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu takimin ihtiyaci kanat oyuncusu mu bek mi , once bir ne istedigimize karar versek
ya beyler fenev eskişehir maçına kadar kimse bundan bahsetmiyordu
bi iki hareket yaptı sonuca gidecek hiç bir şey yapmadı
çok lakayıt oynadı karşında bitmiş bi takım var sen pozisyonlarda bulunamıyorsan sorun var demektir
benim şahsi fikrim tabii
o adamın ismini duymak dahi beni delirtiyor resmen maçı sattı feneve
R.Madrid sol beke 99 milyon euro veriyor ya![]()
ben sizinle ayni fikirde degilim arkadaslar , zaten Riera'yi gondermek mesele + bir bek alsan bu sefer Eboue yedek kalacak buyuk ihtimalle
ama bu takimin kanat oyuncusu yok , forvetler kicini yirtiyor pozisyona girebilmek icin
coentrao gelse kim kesilecek? en yakın ihtimal Eboue. iki maç sonra gene saç baş yolmaya başlarız. sabri-hamit ile. Bir tarafı düzeltirken diğer tarafı bozmuş olcaz. bence mantıksız bir transfer eldeki yabancı kuralı sayesinde
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
Yasin OztekinDun kayseri erciyes de oynayan sol acik oyuncuyu izledinizmi..ismi neyi unuttum
otoban yapti sol tarafi..
Yasin Oztekin