Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkan Zengin neyy la...

Sırf TR pasaportu var diye takıma çöpleri doldurmayın.

Yeterince var zaten bir de gönderirken para vermek zorunda kalıyoruz.

CAS herhalde ikisindede penaltiyi gole cevirir

Coentrao bizim takıma çok ekstra bir oyuncudur.. Hala bize geleceğine inanmıyorum Arsenal -İnter gibi takımları da bir gezsin sonra gelir... Ama gelirse sol tarafta şenlik olur sol içte oynayan Selçuk'un formu tekrar zirve yapar..

Kanat oyuncuları Emre Çolak-Hamit-Erman(şu haliyle çok vasat)-Engin(geçmişi mumla aratıyor) olan bir takımın Erkan Zengini beğenmemesi komik oluyor..Bence rahatlıkla fark yaratır yahu adam en azından çalım atmayı biliyor..Bizim Emre -Hamit gibi her ayağına gelen topta saçmalamaz

Yav ne Arda-Coentraosu. Şurda kalmış 3 gün, kimseyi almayacağız işte çok açık. Takım ilk devre sıçarsa belki devre arası bi hamle gelebilir ama şu anda bitti bana göre

Arda Coéntrao ikilisinin toplam bonservisleri sanırım 30'u bulur.

Zaten korkuyordum bugün mactan evvel aciklanir diye CAS karari.

Ben bugünkü maci izlemek istiyorum :) Onu bekliyorum bi kac gündür :)

Erkan diyenleri anlamıyorum senin elinde Engin Baytar var erkan diyorsun

takımı yerli çöplüğüne çevirmeyelim hedef büyük o isim Arda olmalı Bruma Nani Coentrao olmalı

bunlar olmayacaksa hiç transfer yapılmasın takım motive olsun başka bişey istemem

yahu bi özü sözü sol bek olan oyuncu tranfer edilsin artik worldclass olmasi sart degil gelecek vaad eden ingiliz veya fransiz liignden bir oyuncu da olabilir yeter ki hakan balta'dan kurtarsinlar bizi artik son mac yine fitil kanser etti beni

ya hamit'e ne demeli yillardir adeta adamin pesinden kostuk kendisini bulunmaz hint kumasi sandi begenmedigi ligde daha adam akilli mac oynamadi 1 tane iyi performans sergiledigi lig maci hatirlamiyorum

teneke liginde bile oynayamiyorsan birak artik futbolu

alper potugu kacirmayacaktik aga bakiyorum fenev takimina tek ayakta duran adam alper potuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt