Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kahve ictim ( Douwe Egberts kahvesi ) ayiptir soylemesi.. :)

hocam transfersizlikten ne hale geldik istee

bende ama ben yaklasik 3 hafta once pes ettim yani simdi rahatim ;)

kesinlikle yeni adam gelmeyecek zaten kafami ona verdim, eger birisi gelirse benim icin cok cok surpriz olur, belki necati falan alinir oda klasik transferlerden birisi olur gene

Hadi bugün bi KAP aciklamasi olsun ya Arsenal macindan evvel. Cümbüs istiyorum bu gece

ben inanmıyorum bu saatten sonra adam gibi birini transfer edebileceklerini ama yine de bir kadro yapalım bakalım;

----------------------Muslera---------------------

Eboue---------Gökhan--------Semih-------Coentrao

----------------------Melo------------------------

----------Selçuk---------------Arda---------------

---------------------Sneijder----------------------

-------------Burak----------Drogba----------------

Not: Bruma'yı da bir yerlere sıkıştırırız gelirse ;)

Bu,Asaletinyeter1905 adlı duyumcuya pek itimat ediliyor ama henüz bir numarasını göremedik.İnşAllah vermiş olduğu bu Coentrao haberi doğrudur.

transfer yok

40 u bulur

Kısacası gerçekleşmesi imkansız olan bir hayal. ikisinden birini seç deseler Arda derim. Ama gelmez. Hafta sonu oynadığı oyundan sonra asla bırakmazlar. Chelsea'den Mata ile ilgileniyormuş Atletico. Mata gelirse Ardanın satışına onay verilecekmiş diyor ********************* gazetesi. Mata şuan ki Ardanın b.ku olamaz.

Kısacası gerçekleşmesi imkansız olan bir hayal. ikisinden birini seç deseler Arda derim. Ama gelmez. Hafta sonu oynadığı oyundan sonra asla bırakmazlar. Chelsea'den Mata ile ilgileniyormuş Atletico. Mata gelirse Ardanın satışına onay verilecekmiş diyor ********************* gazetesi. Mata şuan ki Ardanın b.ku olamaz.

Mata zaten imkansiz istersen Mourinho nun aciklamasini verim dunku mactan sonra

Chelsea nin en iyi oyuncusu Mata

********************* zaten balon cikti

ben inanmıyorum bu saatten sonra adam gibi birini transfer edebileceklerini ama yine de bir kadro yapalım bakalım;

----------------------Muslera---------------------

Eboue---------Gökhan--------Semih-------Coentrao

----------------------Melo------------------------

----------Selçuk---------------Arda---------------

---------------------Sneijder----------------------

-------------Burak----------Drogba----------------

Not: Bruma'yı da bir yerlere sıkıştırırız gelirse ;)

Bu saatten sonra kimse iyi oyuncusunu (satış listesinde değilse) vermez. Artık kulüplerin planlaması yapıldı bitti. Türkiye her zmn ki gibi son an da yapıyor herşeyini.

biz tek forvete dönmediğimiz sürece yada sdeijder, drogba, burak varken kanatlı oynayamayız birilerinin kesik yemesi lazım

sol bek transferi yapmayacaklarsa riera'yi harcamayalim bari

acik konusmak gerekirse yabanci kisitlamasini göz önünde bulundurarak riera takim adina sneijder'den daha faydali olur

alinti :transfer sezonumuz malesef:(

Sezonu Robben ile açtık olmadı Di Maria adı geçti sonra uzun bir süre Nani dendi, yabancı sınırı yüzünden Arda'ya geçiş yaptık, o da olmadı Kerim Frei ismi ortaya atıldı, şimdide Volkan Şen ismi geçiyor. Son gün Baki Mercimek'i alır transferi kapatırız.

Robin Bairner @RBairner 40m

#Sevilla's Geoffrey #Kondogbia is set to sign for #Monaco. RMC believe the principality club have met the midfielder's €20m release clause.

Samuel @samuelj29060 35m

RMC's @mohamedbouhafsi reports that Kondogbia is travelling to Monaco to sign contract. French club activated £17.2m release clause.

Monaco Kondogbia yı almış

Bu saatten sonra kimse iyi oyuncusunu (satış listesinde değilse) vermez. Artık kulüplerin planlaması yapıldı bitti. Türkiye her zmn ki gibi son an da yapıyor herşeyini.

Pek katılmıyorum. Manu daha transfet bile yapmadı. Chelsea Rooney için Madrid Bale için uğraşıyor hala. Dünyada da büyük transferler transfer döneminin sonuna doğru patlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt