Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanı geçen senede çok beğenerek izliyordum ama bu sene iyice aşmış adam fener maçında olağanüstü oynadı üç kişiyi dört kişiyi geçip pas atacak adam bulamayınca şut attığı üç dört pozisyon hatırlıyorum

adamın ayağından topu almak imkansız döveceksin yada tekme atacaksın yetenek teknik açısından benim gözümde ardayla aynı kalitede oyuncudur arda daha genç daha hareketli daha akılcı bi oyuncu bugün erkan zengin bize gelsin.dert sıkıntı herşey biter takır takır oynar

es ese bi sorun bakalım erkan deyin 10 milyon çekerler o yüzden hayatta alamazlar anca iki üç oyuncu artı para ile olabilirse olur ertuğrulun işine yarıcak adamlarda bizde var

aydına herkes karşı bende karşıyım ama şu takımda burak haricinde top sürecek tek adamda aydındır.emre çolağı gördükten sonra klübeden aydın girsin di maria etkisi yapar yeminle

erkanı geçen senede çok beğenerek izliyordum ama bu sene iyice aşmış adam fener maçında olağanüstü oynadı üç kişiyi dört kişiyi geçip pas atacak adam bulamayınca şut attığı üç dört pozisyon hatırlıyorum

adamın ayağından topu almak imkansız döveceksin yada tekme atacaksın yetenek teknik açısından benim gözümde ardayla aynı kalitede oyuncudur arda daha genç daha hareketli daha akılcı bi oyuncu bugün erkan zengin bize gelsin.dert sıkıntı herşey biter takır takır oynar

es ese bi sorun bakalım erkan deyin 10 milyon çekerler o yüzden hayatta alamazlar anca iki üç oyuncu artı para ile olabilirse olur ertuğrulun işine yarıcak adamlarda bizde var

aydına herkes karşı bende karşıyım ama şu takımda burak haricinde top sürecek tek adamda aydındır.emre çolağı gördükten sonra klübeden aydın girsin di maria etkisi yapar yeminle

emre kazım verelim iki üç de bişey versinler madem :D

Hamiti verip 5 kagit daha versek Schalke Farfanı vermezmiydi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Erkan bildiğin halı saha topçusu Ardayla falan karşılaştırmayın komik oluyo

Ben erkanı beğenmiyorum diye bişey yazmadım bizi alpere satan iyi aile çocuklarından oyuncu almayalım dedim ezbere konuşma CL ilk 8 yapmış takım erkana mı kaldı..

Bu kafa ile çok ağlarsın türk kanat yok yea diye. Sabah akşamda boşuna demirörene yabancı sınırı için küfür eder durursun.

Ekstra olarak orada bildiğin erkana kötü futbolcu dedin. Bkz:"CL de bana maçı erkan mı aldıracak"

"CL ilk 8 yapmış takım erkana mı kaldı.." Bunlar çok saçma mantıklar.

Yine bu mantıkla gidersek kadronda ki türklerin anca 2-3 tanesini elde tutman lazım. O senin beğenediğin türk oyuncuları sayesinde ilk 8 gördü bu takım.

Azcık ayağınız yere bassın.

Son olarakta erkan şu anda türkiye standartları üstünde bir kanat oyuncusudur. Ardanın 1 tık altıdır.

Erkan'dan iyi 3 tane kanat oyuncusu çıkarmı Türk peki ?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bizim ülkede kanat oyuncusu pek çikmaz hep orta sahanin ortasinda doluşuruz. yok diye bu erkani iyi göstermez. pahali olmayacaksa gelmesinde benim için sorun yok. ama ben büyük beklenti içinde olmam.

Acaba Terim beleşoğlunu milli takıma alacak mı çok merak içindeyim bu arada.

Erkan'la mi CL'e gidecez diyenler, Hamit ve PSV'nin 1 milyona Kayseri'ye gonderdigi Amrabat'la gittin ya ?

arsenal di maria icin $35 milyon euro veriyomus...bizim cimri yonetim $10'dan fazla vermez...unutun bu herifi.

Emre Colak'a muhtac taraftarin , Erkan'a dudak bukmesine ancak gulerim ; kimse Arda falan demesin gel-me-ye-cek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt