Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.113
- 10.889
- 2.838
forumda şampiyonlar liginden beklentisi yüksek olan renktaşlar görüyorum üzülüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynayacak bir kanat alınsın artık Hamitten bıktım.Amrabat-Erkan kanatlarına dönelim.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=GiSzlQqUd3E[/media]
Yav hep yalan dolan. Son gün iste gider anadoludan birini alip gelecekler oda muhtemelen kanat olmayacak, en sonunda Serdar Azizi alip gelecekler. Bak birde Aydinla maydinla anlasmisiz.
Arayi acacaktik arkadas kafalarina kafalarina vuracakdik. Oturmus takima 3-4 yeni kaliteli futbolcuyla renk katacakdik.
Bunu bu yaz yapacakdik. Ama iste yine belese ermani aldik, dany vol2 chedjou aldik. Baskada kimse yok.
Bosbos gecirdik tüm yaz dönemini. Takim icinde kaprisler, egolar bas gösteriyor cok tehlikeli.
Hoca adam kayiriyor bu cok cok cok daha tehlikeli.
Su Hamit iddaa ediyorum bank asyada bile oynayamaz. 1 metreye pas atamayan adam Sneijderle, Drogbayla, Selcukla ayni takimda oynuyor, böyle mantikmi olur.
Daha ne diyim.
En güzel özet su Robbenle basladik Aydinla bitiridik. Vizyona gel.
forumda şampiyonlar liginden beklentisi yüksek olan renktaşlar görüyorum üzülüyorum
Transfer falan yapmasınlar arkadaş
erkanla clde bişey yapamayız hiç değilse seneye göndereceğin adam alma
bu sene bu kadro şampiyon olur
taraftar transfer için tepki gösterdi zaten
seneye planlamanı yap al 3-4 first class adam sustur herkesi
"yav CL'yi Erkan'la mi alacagiz" kusura bakmayin da boyle bir mantigin futbolda yeri yok
CL'yi alsin diye mi istiyoruz Erkan'i ; Bursa deplasmani hala ders olmadi mi
hele bir oyuna sonradan giren adamlarin aczine bakin
Hayalim Arda Erkan kanatlari aslinda ama zor iste. Yabanci mabanci derdimiz olmaz en azindan.
Yüksek tabi. Niye olmasin ki? Seviyemizi kücümsemeyin öyle. Ah bide bekledigimiz transferler gelse, o zaman affetmeyiz.
Valla Erkan'la ş.liginde ne yapabiliriz tabi ki muamma ama Türkiye liginde bu Hamit yerine oynarsa çok şey yapabiliriz,bizi bu duruma düşüren yönetim düşünmeli,Ben anlamıyorum Fb kao üstüne kaos yaşadı,adamların tüm ş.ligi gelirlerinide cukka cebe indirdik şu 2 sene de sadece 100 milyondan fazla kazandık onlara karşı,adamlar Ardaya 24 milyon bonservis veriyorlar,demek gerçekten ağlandıklar ve Azizenin kafasızlığı olan 3 temmuz olmasa herifler bize 10 yıl fark atacaklardı, maalesef bu yönetimde diğer yönetimlerden farklı değil, hep böyle bedavaya baklava bulunmuyor,sen 10 milyon dolar vermeyeceksin bir futbolcu transferine sonra ş.liginde her sene çeyrek final,yarı final hatta final bekleyeceksin sizce ne kadar gerçekçi arkadaşlar?
Elinde Erkan gibi bir oyuncu varmi ? Yok.
Galatasaray'in en buyuk eksikligi top ayaginda, kilit acabilen oyuncular olmamasi. Pasor cok, akilli oyuncu cok ama oyunda derinlik yok. Kapanan takimlarin kilidini Erkan gibi oyuncularla acabilirsin. Erkan'in teknigi Amrabat'dan cok daha ustun. Kendini bir mac'a verirse baya yararli olabiliyor.
Erkan'dan iyileri gelse keske, ama yabanci kurali varken Erkan'a burun cevirmek hata olur. Kerim Frei hamlesi iyi olurdu, herkes genc milli takimda gorup sildi, zira o turnuva'da kotu olan bir takim vardi. Kerim gercekten cok yararli olurdu Galatasaray'a. Erkan'la ikisi gelse oyunu cok daha domine eden, daha fazla pozisyon ureten bir Galatasaray izlerdik.
Açılacak kilitlerin anahtarı Erkan ise o kilitler hiç açılmasın daha iyi.
İddaa ediyorum bu adamı geçen sene bizim maç ve fener maçlarında tek izleyip yorum yapıyorlar,aynı Amrabat'ın güya Kayserili Ronaldo olduğunu söyleyenler gibi.