Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
S.a herkese. Erkan duyumumu var ?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açılacak kilitlerin anahtarı Erkan ise o kilitler hiç açılmasın daha iyi.
İddaa ediyorum bu adamı geçen sene bizim maç ve fener maçlarında tek izleyip yorum yapıyorlar,aynı Amrabat'ın güya Kayserili Ronaldo olduğunu söyleyenler gibi.
aynen katılıyorum
bu adam alınırsa seneye nasıl göndeririz derdine düşeriz amrabat gibi
ona verilecek paraya yazık adamlar 5-6 aşağı açmaz kapıyı
Uzerime alinmadim, ama beni alintiladigin icin cevap veriyim.
Ben Amrabat'in ne oldugunu Kayseri'ye gelmeden once bile yazdim. Amrabat'in buyuk maclarda (Inonu'de ki Besiktas maci, Kayseri'de ki Galatasaray mac'i) gosterdigi performans'la bazi futbolseverleri heyecanlandirmis olabilir. Ama Erkan Zengin'le oyun stili arasinda bariz bir fark var.
Erkan Amrabat'dan cok daha kivrak bir futbolcu, ayaklarina cok daha hakim. Amrabat fizik ozelliklerini kullanirken, Erkan futbolun guzelligini konusturuyor.
Kalite olarak bir Lavezzi olmayabilir, ama yabanci kontejani varken Erkan'a burun cevirmek pek akillica degil. Hele ki elinde Emre Colak ve Hamit varken onun oynayabilecegi mevkilerde.
Haklısın.
Erkan'ı isteyenlere tek bir sorum var; Ocak ayında forumda kurduğunuz kadrolara Kanatlara yine Erkan'ı yazabilecekmisiniz?
Geçen sene burda herkes Hamit Hamit,Amrabat Amrabat diye ağlıyordu ama görüyoruz ki artık kimse bu isimleri kadroya yazmıyor.
eğer sonumuz bjk gibi olsun istiyorsanız alsınlar 20-30 versin
benim bu zamana kadar görüp görebileceğim en iyi yönetim bu yönetim kimse laf söylemesin
fenev bize fark atmıştı 2 yılda doğru planlamayla yakaladık ve geçtik onları
adamların hedefleri var ekonomik fair play var seneye daha az borçlu olmalıyız
herkes bol keseden sallıyor
anasını satayım sanki yönetim bize düşman
sanki onlar başarı istemiyor
Erkan gelirse yönetim istifa çalışmalarına başlarım yeniden
En vasat yerli kadroya sahip Beşiktaş, bu kadar makul bir fiyata en iyi yerli kadroya sahip olabiliyorsa; biz bu işi bırakalım.
Haklısın.
Erkan'ı isteyenlere tek bir sorum var; Ocak ayında forumda kurduğunuz kadrolara Kanatlara yine Erkan'ı yazabilecekmisiniz?
Geçen sene burda herkes Hamit Hamit,Amrabat Amrabat diye ağlıyordu ama görüyoruz ki artık kimse bu isimleri kadroya yazmıyor.
Yönetimden ötürü umut kalmadı bende. Zerre kalmadı. Arda bizi isterken hocanın istediği her halinden belli olurken bu transfer de paraya kıyılması lazımdı.
Başkan hocanın istediği hiç bir şeyi yapmayarak neyi amaçlıyor merak ediyorum.
Bi yerimizi yırttık Töre yi alalım diye burun kıvırdınız ama.