Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılacak kilitlerin anahtarı Erkan ise o kilitler hiç açılmasın daha iyi.

İddaa ediyorum bu adamı geçen sene bizim maç ve fener maçlarında tek izleyip yorum yapıyorlar,aynı Amrabat'ın güya Kayserili Ronaldo olduğunu söyleyenler gibi.

Uzerime alinmadim, ama beni alintiladigin icin cevap veriyim.

Ben Amrabat'in ne oldugunu Kayseri'ye gelmeden once bile yazdim. Amrabat'in buyuk maclarda (Inonu'de ki Besiktas maci, Kayseri'de ki Galatasaray mac'i) gosterdigi performans'la bazi futbolseverleri heyecanlandirmis olabilir. Ama Erkan Zengin'le oyun stili arasinda bariz bir fark var.

Erkan Amrabat'dan cok daha kivrak bir futbolcu, ayaklarina cok daha hakim. Amrabat fizik ozelliklerini kullanirken, Erkan futbolun guzelligini konusturuyor.

Kalite olarak bir Lavezzi olmayabilir, ama yabanci kontejani varken Erkan'a burun cevirmek pek akillica degil. Hele ki elinde Emre Colak ve Hamit varken onun oynayabilecegi mevkilerde.

şampiyonlar ligini erkanla alma zaten yabancı sınırı yok müthiş topçun amrabat alır sana şampiyonlar ligini

erkan türkiye ligi için çok üst düzey oyuncudur alırsan inanılmazda katkısı olur golde atar asiste yapar

halı saha topçusu dediğiniz adam geçen sene senin şampiyon takımının kanadını otobana çevirdi

cuma günüde çevirecek geçen haftada fenerin kanadını otobana çevirdi.demekki adam isteyince yetenek var

anadolu kulübünde bende oynasam her maça asılmam hedefi olan maçta yardırırım bizim her maçımızda hedef var

erkan zengini istemeyenlere EMRE ÇOLAK diyorum

aynen katılıyorum

bu adam alınırsa seneye nasıl göndeririz derdine düşeriz amrabat gibi

ona verilecek paraya yazık adamlar 5-6 aşağı açmaz kapıyı

Haklısın.

Erkan'ı isteyenlere tek bir sorum var; Ocak ayında forumda kurduğunuz kadrolara Kanatlara yine Erkan'ı yazabilecekmisiniz?

Geçen sene burda herkes Hamit Hamit,Amrabat Amrabat diye ağlıyordu ama görüyoruz ki artık kimse bu isimleri kadroya yazmıyor.

Uzerime alinmadim, ama beni alintiladigin icin cevap veriyim.

Ben Amrabat'in ne oldugunu Kayseri'ye gelmeden once bile yazdim. Amrabat'in buyuk maclarda (Inonu'de ki Besiktas maci, Kayseri'de ki Galatasaray mac'i) gosterdigi performans'la bazi futbolseverleri heyecanlandirmis olabilir. Ama Erkan Zengin'le oyun stili arasinda bariz bir fark var.

Erkan Amrabat'dan cok daha kivrak bir futbolcu, ayaklarina cok daha hakim. Amrabat fizik ozelliklerini kullanirken, Erkan futbolun guzelligini konusturuyor.

Kalite olarak bir Lavezzi olmayabilir, ama yabanci kontejani varken Erkan'a burun cevirmek pek akillica degil. Hele ki elinde Emre Colak ve Hamit varken onun oynayabilecegi mevkilerde.

Son cümle çok doğru.Yedek yerli oyuncularımız öyle iyi kalite de değil Erkan fena olmaz bu durumda.

Erkan iyidir iyi bosuna tartismayin...

Bizim yönetim erkan icin simdi 1 milyon euro teklif etmisdir, eseslilerde gülerek geri cevirmistir.

Erkan oldukça iyi adam.Gürültü etmeye gerek yok.Sen milyonluk topçularla açamadığın Bursayı perişan etti adam işte ilk hafta.Yerli tatüsünde Arda'dan sonra en iyi kanat

Bu arada yedak kaleci olarakta ben olsam trabzondan fatih'i kiralarım. Ufuk'a yol verirdim.

Cevapları görür gibiyim.

Fatihle ş.ligi mi alcez yeaaaaa. :D

3 senedir lige ambargo koymuş reali yenmiş bi takımdan CL de başarı beklemeyecem ölemi neymiş city de para harcıyormuş biz city gibi toplama takım değiliz hangi takımı tuttuğunuzu bi daha düşünün isterseniz..

En vasat yerli kadroya sahip Beşiktaş, bu kadar makul bir fiyata en iyi yerli kadroya sahip olabiliyorsa; biz bu işi bırakalım.

Haklısın.

Erkan'ı isteyenlere tek bir sorum var; Ocak ayında forumda kurduğunuz kadrolara Kanatlara yine Erkan'ı yazabilecekmisiniz?

Geçen sene burda herkes Hamit Hamit,Amrabat Amrabat diye ağlıyordu ama görüyoruz ki artık kimse bu isimleri kadroya yazmıyor.

hamitin kimse bu kadar bi anda düşeceğini öngöremedi buda gayet doğal real madridden oyuncu aldık pazarspordan değil amrabat kendi standartında oynuyor amrabatı taraftar değil terim istedi yandı tutuştu hiç bir taraftar amrabatı 7.5 milyon euroya alın demezdi.yabancının bu duruma geleceğini bilsek hiç alın demezdik erkan zengin top tekniği yetenek açısından şu anda türkiyedeki ilk üç adam içersindedir.zaten alamayızda

eğer sonumuz bjk gibi olsun istiyorsanız alsınlar 20-30 versin

benim bu zamana kadar görüp görebileceğim en iyi yönetim bu yönetim kimse laf söylemesin

fenev bize fark atmıştı 2 yılda doğru planlamayla yakaladık ve geçtik onları

adamların hedefleri var ekonomik fair play var seneye daha az borçlu olmalıyız

herkes bol keseden sallıyor

anasını satayım sanki yönetim bize düşman

sanki onlar başarı istemiyor

Ben sana katılmıyorum yönetim ilk sene çok iyi işler yaptı bir de 2.sene fırsat transferlerini yaptı,onun haricinde Fatih terim meselesi ve kendi iç çekişmelerini bir türlü halledemediler ve bu da bize büyük zarar verdi.

Fenerbahçe son 2 yıldır perişan eğer senin tabirinle gerçek anlamda fark atmış olsaydık bugün bu kadronun kanatlarında Hamit ve Emre oynuyor olmazdı, nasıl farktan bahsediyoruz arkadaşım adamlar trasnferlere milyonlar harcıyor hem de perişan haldeler biz burda Aydın,Emre,Hamit,Hakan,Erman,Yekta,Sabri,Kazım gibi adamları telafuz ediyoruz.

Kusura bakma ama Galatasaray'ın yedek klübesi şu anda felaket ve ilk 11'inin kanat oyuncuları yok çok acaip değil mi?

Üstelik fark attığımız dediğin Şikeciler Alper'i de elimizden aldılar hatırlatırım.

Taraftarlar hep boyledir. Turk oyunculara karsi negatif bir bakis acisi var. Hep yabanci, hep bilinen isimler olsun.

Gokhan Tore transferinde herkes cop, les, oyun zekasi dusuk, berbat gibi yorumlar yazdi ama yardiriyor, fark yaratiyor su an, ve hala tam form yakalamamis durumda. Gelseydi bu takim'a cok buyuk katki yapardi.

Erkan gelirse yönetim istifa çalışmalarına başlarım yeniden

Varsa Arda hariç aklında yerli kanat sun da öğrenelim.Başka türlüsü kuru gürültü oluyor.Takımında Hamit ilk 11 kurtarıcı olarak Çolak giriyor.Başta da dediğim gibi Arda'dan sonra en iyi yerli kanat.

Nani'yi getirin ben onu Türk yaptırırım bağlantım var diyorsan orası başka

Haklısın.

:D amrabatı yazamama sebebimiz yabancı sınırı. Çoğu insan hazırlık maçlarını izledi. 4-5-1 ile kanatta amrabat çoğu insanın isteğidir. Yabancı sınırı varken ve 6 yabancının(chedjou mecburiyetten) yeri garanti iken. Kim +7 fantazisine düşer. Gülünç bir durum olur bu.

Yönetimden ötürü umut kalmadı bende. Zerre kalmadı. Arda bizi isterken hocanın istediği her halinden belli olurken bu transfer de paraya kıyılması lazımdı.

Başkan hocanın istediği hiç bir şeyi yapmayarak neyi amaçlıyor merak ediyorum.

Yiğit,Amrabat,Hamit,Sercan bunları başkan kendi kafasına göre mi aldı?

Başkan'ın hiç bir hatası yok tamamiyle Terim'in egosu,Başkan'ı suçlaya bileceğimiz tek nokta var;Ülke içindeki dansözlerin sözüne fazla güvenmesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt