Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse kardolar ben cikiyorum simdilik, aksam fenerin sucu ne? programina yetisirim foruma.

Bol transferli, hamitsiz, saglikli bir aksam diliyorum hepinize.

Tamam da sen olaylara hep en kötüsünden bakıyorsun bu transfer meselesinde.

Demişsin ki,'' eğer transfere milyon dolarlar harcayıp onların durumunda olacaksak kalsın diyorum''

Bu anlayışta olcaksak hiç transfer yapmayalım sen hep diyorsun ki 15 milyona adam alacağız batcaz, Önünde bir Drogba Ve Sneijder örneği var futbol kaliteli adamlarla oynanır bu adamlarda 3-5 milyona çok ama çok zor bulunur.

Avrupada kendini kanıtlamış ve piyasası olan bir Di Maria gelse söyler misin Hamit Altıntop'tan ne kadar kötü oynayabilir, evet Di Maria Madrid'e yetmeyebilir ama sadece onlara yetmeyebilir.

Bizim ligimize gelse en kötü hali uçurur ortalığı böyle adamı da kusura bakmada 5 milyona vermezler, eğer farkı açacağım diyorsan şimdi tam zamanı böyle adamları almanın.

söylediklerimi yanlış yorumluyorsun ben kimseyi almasın demiyorum elbette alsınlar ardaya 15-20 verilir nereye ihtiyacın varsa parayı basıp alacaksın onların ki öyle mi çok yanlış ve plansız para harcıyorlar ben onu kastediyorum

di mariaya değil 5 10 bile verilir çok ihtiyacımız var

hala erkan zengin mi diyorsunuz yahu.

isterse iyi futbolcu. son zamanlarda alınıpta iyi çıkan yerli saysanıza bana.

kaliteli olmakla- büyük takım oyuncusunu ayırt edelim bence..

es-es herkes erkan zengin görür, bizde ise snejder-selçuk u..

yedek dursun diyorsanız 3-5 ten aşağı vermezler. 3-5 verecektin madem emre can ı niye almadın diye sorarım.

madem hamit (sakatlanmış yine) verim alamıyorsun. hedef varsa arda-bruma gelmiyorsa al napoliden g.inler nasıl da oynar gör..

kanat oyuncsu olmayan takımda orta saha fizik olarak yüksek olmak zorunda. kanat almıyorsun orta sahanı güçlendir.

o olmadı-bu olmadı diye bir bahane yok. yönetim isterse alır-isterse almaz modunda..

alper 7-8 istediler, erkan zengin 4-5 aşağı vermezler.

bu saatten sonra ben olsam es-es kapısını çalmam alper d yaptıklarını unutmadınız galiba..

SÖZÜNDEN DÖNEN ES-ES OYUNCUMU ALINIR LA...

söylediklerimi yanlış yorumluyorsun ben kimseyi almasın demiyorum elbette alsınlar ardaya 15-20 verilir nereye ihtiyacın varsa parayı basıp alacaksın onların ki öyle mi çok yanlış ve plansız para harcıyorlar ben onu kastediyorum

di mariaya değil 5 10 bile verilir çok ihtiyacımız var

Madem öyle ben yanlış anlamışım seni özür dilerim renkdaş:)

Oguzhan'i Galatasaray transfer etseydi, lig'e ambargo koyacak ortasahaya sahip olurdu.

Oguzhan potansiyelde ligin acik ara en iyi genc'i ve yakin zamanda Turkiye liginden elit takim'a gidecek futbolcu cikacaksa, Oguzhan'dan baskasi olmaz. Dribbling ozelligi olsun, ust duzey oyun zekasi olsun. Her daim Galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu.

Oguzhan-Melo-Selcuk

Sneijder

​

Erkan´da önemli gelecek görse Mustafa Denizli gibi bir hoca mutlaka değerlendirirdi zamanında.Üstelik kendi almasına rağmen oynatmadı.

********************* aydını yazmış yine ne aydını ya bi kurtulamadık şundan ne faydası olacak bu sene yaz boyu yatmış adam saçmalıyorlar kulüp için o kadar forma tişört falan alıyoruz ama böyle adamlara para verdiklerini görünce inanın zoruma gidiyor

Yahu bura harbiden süper eğlenceli forum. Aşağı yukarı yarım, saat kırkbeş dakikadır gülüyorum. Canımda çok sıkkındı teşekkür ederim beni güldürdüğünüz için.

Aynen öyle erkan ile ardayı kıyaslayan bi adama bütün forum bi tarafıyla gülüyor merak etme ..

2 hafta gecti Besiktas lider diye cok abartiyor bazilari ya. Anlamak mümkün degil.

Malouda´siz, Bosingwa´siz, gecen senenin dandik Trabzon´unu son 20 dakikada yendiler, simdi de Erciyes´i yendiler yani.

O cok övülen futbolcular, orta sinif bile olmayan dandik Avrupa takimlarina karsi sürünüyor ama. Abartmayin öyle.

En iyi yerliler de bizde, en iyi yabancilar da. Sadece daha ciddi ve hirsli olmaliyiz. Ayrica gecen hafta gibi skandal degisiklikler yapmamaliyiz.

Oguzhan'i Galatasaray transfer etseydi, lig'e ambargo koyacak ortasahaya sahip olurdu.

Oguzhan potansiyelde ligin acik ara en iyi genc'i ve yakin zamanda Turkiye liginden elit takim'a gidecek futbolcu cikacaksa, Oguzhan'dan baskasi olmaz. Dribbling ozelligi olsun, ust duzey oyun zekasi olsun. Her daim Galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu.

Oguzhan-Melo-Selcuk

Sneijder

​

bjk de bile ilk 11 oynayamıyor o zaman bjknin orta sahası bizden iyi mi?

Kalbur üstü gurbetçi ayağı 10'u geçmez. Onunda ilk üçü mesut, ilkay, nuri kalıyor eline 7 gurbetçi nasıl can oluyor.

Kalanlarda hasan ali, hamit gibi yeteneksizler işte. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt