Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.680
- 2
- 1.333
yedek dersen o ayrı ilk 11den bahsediyordum. törenin girmesinin nedeni de hamitin çok kötü olması
kadrodan bahsediyorum 11 de oynamaları zor tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedek dersen o ayrı ilk 11den bahsediyordum. törenin girmesinin nedeni de hamitin çok kötü olması
Gurbetçiler varken türkiyedeki yerlilere hayvan gibi para vermeye karşıyım arkadaş
Tamam da sen olaylara hep en kötüsünden bakıyorsun bu transfer meselesinde.
Demişsin ki,'' eğer transfere milyon dolarlar harcayıp onların durumunda olacaksak kalsın diyorum''
Bu anlayışta olcaksak hiç transfer yapmayalım sen hep diyorsun ki 15 milyona adam alacağız batcaz, Önünde bir Drogba Ve Sneijder örneği var futbol kaliteli adamlarla oynanır bu adamlarda 3-5 milyona çok ama çok zor bulunur.
Avrupada kendini kanıtlamış ve piyasası olan bir Di Maria gelse söyler misin Hamit Altıntop'tan ne kadar kötü oynayabilir, evet Di Maria Madrid'e yetmeyebilir ama sadece onlara yetmeyebilir.
Bizim ligimize gelse en kötü hali uçurur ortalığı böyle adamı da kusura bakmada 5 milyona vermezler, eğer farkı açacağım diyorsan şimdi tam zamanı böyle adamları almanın.
uzak dursunlar bence tunaylar sercanlar geliyor aklımaerkan'da gurbetçi bu arada
![]()
Benim de yiğitler sercanlar. Sercan Volkan Bursayı şampiyon yaptı noldu. Biri urfada diğeri ağlıyogurbetçi candır
iyi yerden yakalamışsın hiç aklıma gelmedi bu soru
söylediklerimi yanlış yorumluyorsun ben kimseyi almasın demiyorum elbette alsınlar ardaya 15-20 verilir nereye ihtiyacın varsa parayı basıp alacaksın onların ki öyle mi çok yanlış ve plansız para harcıyorlar ben onu kastediyorum
di mariaya değil 5 10 bile verilir çok ihtiyacımız var
Madem öyle ben yanlış anlamışım seni özür dilerim renkdaş![]()
Yahu bura harbiden süper eğlenceli forum. Aşağı yukarı yarım, saat kırkbeş dakikadır gülüyorum. Canımda çok sıkkındı teşekkür ederim beni güldürdüğünüz için.
Oguzhan'i Galatasaray transfer etseydi, lig'e ambargo koyacak ortasahaya sahip olurdu.
Oguzhan potansiyelde ligin acik ara en iyi genc'i ve yakin zamanda Turkiye liginden elit takim'a gidecek futbolcu cikacaksa, Oguzhan'dan baskasi olmaz. Dribbling ozelligi olsun, ust duzey oyun zekasi olsun. Her daim Galatasaray'da ilk 11 oynayabilecek kapasiteye sahip bir futbolcu.
Oguzhan-Melo-Selcuk
Sneijder