Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumda şampiyonlar liginden beklentisi yüksek olan renktaşlar görüyorum üzülüyorum

Yav hep yalan dolan. Son gün iste gider anadoludan birini alip gelecekler oda muhtemelen kanat olmayacak, en sonunda Serdar Azizi alip gelecekler. Bak birde Aydinla maydinla anlasmisiz.

Arayi acacaktik arkadas kafalarina kafalarina vuracakdik. Oturmus takima 3-4 yeni kaliteli futbolcuyla renk katacakdik.

Bunu bu yaz yapacakdik. Ama iste yine belese ermani aldik, dany vol2 chedjou aldik. Baskada kimse yok.

Bosbos gecirdik tüm yaz dönemini. Takim icinde kaprisler, egolar bas gösteriyor cok tehlikeli.

Hoca adam kayiriyor bu cok cok cok daha tehlikeli.

Su Hamit iddaa ediyorum bank asyada bile oynayamaz. 1 metreye pas atamayan adam Sneijderle, Drogbayla, Selcukla ayni takimda oynuyor, böyle mantikmi olur.

Daha ne diyim.

En güzel özet su Robbenle basladik Aydinla bitiridik. Vizyona gel.

Noktası virgülüne kadar katılıyorum reis. işaretlediğim bölümde kahkaha attım ama haklısın :D

Transfer falan yapmasınlar arkadaş

erkanla clde bişey yapamayız hiç değilse seneye göndereceğin adam alma

bu sene bu kadro şampiyon olur

taraftar transfer için tepki gösterdi zaten

seneye planlamanı yap al 3-4 first class adam sustur herkesi

Valla Erkan'la ş.liginde ne yapabiliriz tabi ki muamma ama Türkiye liginde bu Hamit yerine oynarsa çok şey yapabiliriz,bizi bu duruma düşüren yönetim düşünmeli,Ben anlamıyorum Fb kao üstüne kaos yaşadı,adamların tüm ş.ligi gelirlerinide cukka cebe indirdik şu 2 sene de sadece 100 milyondan fazla kazandık onlara karşı,adamlar Ardaya 24 milyon bonservis veriyorlar,demek gerçekten ağlandıklar ve Azizenin kafasızlığı olan 3 temmuz olmasa herifler bize 10 yıl fark atacaklardı, maalesef bu yönetimde diğer yönetimlerden farklı değil, hep böyle bedavaya baklava bulunmuyor,sen 10 milyon dolar vermeyeceksin bir futbolcu transferine sonra ş.liginde her sene çeyrek final,yarı final hatta final bekleyeceksin sizce ne kadar gerçekçi arkadaşlar?

Erkani alacaksakda cuma gününden önce alalimda bize karsi oynamasin bari. :shame:

"yav CL'yi Erkan'la mi alacagiz" kusura bakmayin da boyle bir mantigin futbolda yeri yok

CL'yi alsin diye mi istiyoruz Erkan'i ; Bursa deplasmani hala ders olmadi mi

hele bir oyuna sonradan giren adamlarin aczine bakin

Sanki yildiz transferi yapip City ve PSG her sene CL kazaniyor.

Karsinda Dortmund, Real, Barcelona, Juventus, Bayern gibi nice takimlar var. "Ama CL" mantigi cok sacma.

sunu da kimse unutmasin , bu sene almadigin her yerlinin fiyati seneye daha da artacak

5 yabanciya dusuyor yav saka degil , kim satar sana iyi yerliyi

parsayi toplamak lazimdi , cok gec bile kaldik

Hayalim Arda Erkan kanatlari aslinda ama zor iste. Yabanci mabanci derdimiz olmaz en azindan.

Yönetimden ötürü umut kalmadı bende. Zerre kalmadı. Arda bizi isterken hocanın istediği her halinden belli olurken bu transfer de paraya kıyılması lazımdı.

Başkan hocanın istediği hiç bir şeyi yapmayarak neyi amaçlıyor merak ediyorum.

Yüksek tabi. Niye olmasin ki? Seviyemizi kücümsemeyin öyle. Ah bide bekledigimiz transferler gelse, o zaman affetmeyiz.

bu defans kurgusuyla ve oyun anlayışıyla her zaman geçen sezonki kadar şanslı olamayız, "kontrollü oyun nasıl oynanır" ,"kendi yarı sahanda rakip nasıl karşılanır" , "tempo nasıl düşürülür" , bunlardan bihaber bir takımız , ortalama bir kura çeksek bile gruptan çıkacağımızı zannetmiyorum

Valla Erkan'la ş.liginde ne yapabiliriz tabi ki muamma ama Türkiye liginde bu Hamit yerine oynarsa çok şey yapabiliriz,bizi bu duruma düşüren yönetim düşünmeli,Ben anlamıyorum Fb kao üstüne kaos yaşadı,adamların tüm ş.ligi gelirlerinide cukka cebe indirdik şu 2 sene de sadece 100 milyondan fazla kazandık onlara karşı,adamlar Ardaya 24 milyon bonservis veriyorlar,demek gerçekten ağlandıklar ve Azizenin kafasızlığı olan 3 temmuz olmasa herifler bize 10 yıl fark atacaklardı, maalesef bu yönetimde diğer yönetimlerden farklı değil, hep böyle bedavaya baklava bulunmuyor,sen 10 milyon dolar vermeyeceksin bir futbolcu transferine sonra ş.liginde her sene çeyrek final,yarı final hatta final bekleyeceksin sizce ne kadar gerçekçi arkadaşlar?

eğer sonumuz bjk gibi olsun istiyorsanız alsınlar 20-30 versin

benim bu zamana kadar görüp görebileceğim en iyi yönetim bu yönetim kimse laf söylemesin

fenev bize fark atmıştı 2 yılda doğru planlamayla yakaladık ve geçtik onları

adamların hedefleri var ekonomik fair play var seneye daha az borçlu olmalıyız

herkes bol keseden sallıyor

anasını satayım sanki yönetim bize düşman

sanki onlar başarı istemiyor

Elinde Erkan gibi bir oyuncu varmi ? Yok.

Galatasaray'in en buyuk eksikligi top ayaginda, kilit acabilen oyuncular olmamasi. Pasor cok, akilli oyuncu cok ama oyunda derinlik yok. Kapanan takimlarin kilidini Erkan gibi oyuncularla acabilirsin. Erkan'in teknigi Amrabat'dan cok daha ustun. Kendini bir mac'a verirse baya yararli olabiliyor.

Erkan'dan iyileri gelse keske, ama yabanci kurali varken Erkan'a burun cevirmek hata olur. Kerim Frei hamlesi iyi olurdu, herkes genc milli takimda gorup sildi, zira o turnuva'da kotu olan bir takim vardi. Kerim gercekten cok yararli olurdu Galatasaray'a. Erkan'la ikisi gelse oyunu cok daha domine eden, daha fazla pozisyon ureten bir Galatasaray izlerdik.

Açılacak kilitlerin anahtarı Erkan ise o kilitler hiç açılmasın daha iyi.

İddaa ediyorum bu adamı geçen sene bizim maç ve fener maçlarında tek izleyip yorum yapıyorlar,aynı Amrabat'ın güya Kayserili Ronaldo olduğunu söyleyenler gibi.

Transfer bekleye bekleye bazılarının devreleri yanmış. Hep polyanna hep polyanna.

Kos koca 5 ayda 1 türk bulamamış bir ekibin var ve sen bir sonraki seneye umut ediyorsun. Bulabileceğin max fist class ki türkiyeyi baz alıyorum. Avrupa falan değil erkandır.

Türkiyede alabileceğin 2 türk kanat var biri erkan diğeri sefa yılmaz.

Millet ş.ligini 25 yabancı kadrosuyla alamıyorken. M.city gibi bir kadro bile ş.ligini bırak avrupa liginde bile sıçıyorken.

Hedef ş.ligi erkan mı ya şeklinde cevaplara bildiğin gülüyorum.

Açılacak kilitlerin anahtarı Erkan ise o kilitler hiç açılmasın daha iyi.

İddaa ediyorum bu adamı geçen sene bizim maç ve fener maçlarında tek izleyip yorum yapıyorlar,aynı Amrabat'ın güya Kayserili Ronaldo olduğunu söyleyenler gibi.

aynen katılıyorum

bu adam alınırsa seneye nasıl göndeririz derdine düşeriz amrabat gibi

ona verilecek paraya yazık adamlar 5-6 aşağı açmaz kapıyı

birşeyler öğrenmiştir ibra'dan :)

[attachment=3190:BFzMrkLCIAEmsqF.jpg]

Ekli dosyalar

• BFzMrkLCIAEmsqF.webp
    BFzMrkLCIAEmsqF.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 231
Bizim yönetim Erkani bile alamaz bosuna tartismayin.

Isyaaaaaaaaaaaaaaaan!

Son dakikada duyumlar gelmeye başladı ama bence yine Aydın'a kalacağız.

Alırsak seneye nasıl göndeririz mantığı nedir yahu. Bu ne kahinliktir. Bu akşamki maçlardan bi kupon yapında bari zengin olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt