Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Gs ye transfer edebiliceğimiz ucuz yollu bir forvet biliyor musunuz? Ben ronaldo yu denemeye aldım sonra kontrat önerdim kabul etti fakat sakat olduğu için ertelendi transfer. Morientes'e teklif yaptım ucuz 1.6m. takımı kabul etti kendi naz yapıp duruyor ama en akıllıca transferimi Appiah'ı beleşe kaparak yaptım :)

Iyi hos demissinde burda erkani onerenler eskisehirin maclarini izlemiyor sanirim. Erkan tam anlamiyla bi kanat oyuncusu degil bildigimiz 10 numara pozisyonunda serbest oynuyor. Tamam kanatlara iniyor ama cizgide yeterince verim alamazsin. Ayrica sunuda belirteyim erkan uzerine oynanmasini isteyen bi oyuncu sorumluluk almayi sever ancak bizim takimimizda ona gelene kadar cok oyuncu var o yuzden erkani isteyecegimizi pek sanmiyorum.

Samsung Galaxy Note 2 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

D Maria'yı kiralamazlar.Bale transferi için kaynak arıyolar büyük ihtimal satacaklar ama öyle 15e falan bırakmazlar

Ilgar ZENGİ ‏@YasarZENGI1 sa

şampiyonlar ligini unuttuk resmen 6s sayemizde köşeyi döndü ünal 3 4 gün içinde di maria transferini bitirecek görürsünüz

bizde daha çok inanıyo 7yer5ahçeliler transfere

soner ne 5-6 günü..

sol kanat - yüzümüzü güldürcek isim filan. en geç yarına ismi bildirmek zorundasın kap ve resmi teklifi filan.

kap bildirdiğimiz adamı aynı gün alsak sorun yok. biz yine pazarlık yaparız ancak son güne kalır belki.

bugun veya perşembe kap bildirimi gelmezse unutun derim. cuma maç var zaten. ondan sonrada herkes dağalacak hoca milli takıma- milli oyuncular kamplara filan..

hoca milli takıma gitmeden bu işi çözmek gerekir..

haklısın bugün yada perşembe kap geldi geldi

Di Maria bugun satis listesine koyulsun hemen 5 kulub baslar minimum 25 milyon eurodan fiyatini arttirmaya

kendinizi uzmeyin derim

Bu saatten sonra yabancı 6+0+4 sınırıda ortadayken Fatih hoca kadroyu yap boz işlerine girmez. Yabancı bir kanat oyuncusu almayız bence,tabi Bruma gelse güzel olur ama yabancı bir kanat oyuncusu alıcağımızı düşünmüyorum.Türk olarak tek bir isim aklıma geliyor Kerim Frei şimdiden hayırlı olsun diyorum...

ayrıca di maria gibi bir transfere zaten hiç olanak bile vermiyorum da velev ki görüşülüyor arkadaş böyle bir transferi 2 3 güne nasıl sığdıracaklar ki yok şuydu yok buydu derken transfer filan olmaz bak görürsnüzü

arayan_bulur ‏@durbibakalim1 sa

GS'liler,FB elendiği için Ş.L. paylarının artmasıyla Di Maria'yı alacaklarını sanıyorlar ama o parayla Erkan Zengin'i bile alamazsınız

bu mal bizim menemen yediğimizi mi düşünüyo

ya-orucsa.jpg

Gerçekçi konuşursak Di Maria'ya paramız yetmez,Nani çok fazla yıllık ücret istiyomuş o iş de zor en olağanı Bruma gibi duruyo

o sana gore oyle.once bir ermanin turkiye ligi istatistiklerine bak sonra birde erkanin.ne yapmis bu erkan kime ne hayri dokunmus gecin bu isleri

Biz Hagi-Alex kıyaslamasından bu yana istatistiklere bakmıyoruz. Evet bana göre erkan ermandan daha iyi. Ama bir arkadaşın yukarıda dediğine katılıyorum Erman bizim için erkan dan daha önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt