Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Di Maria Galatasaray'da
kiralanacak kesin hissediyom
kiralanacak kesin hissediyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkan zenginden ikinci bir hasan sas degil olsa olsa ikinci yigit gokoglan olur.turkiyede bizde oynayabilecek kapasitede 3 yerli futbolcu vardi burak-selcuk-erman ucunude aldik gerisi tiras
Arkadaşlar Gs ye transfer edebiliceğimiz ucuz yollu bir forvet biliyor musunuz? Ben ronaldo yu denemeye aldım sonra kontrat önerdim kabul etti fakat sakat olduğu için ertelendi transfer. Morientes'e teklif yaptım ucuz 1.6m. takımı kabul etti kendi naz yapıp duruyor ama en akıllıca transferimi Appiah'ı beleşe kaparak yaptım![]()
soner ne 5-6 günü..
sol kanat - yüzümüzü güldürcek isim filan. en geç yarına ismi bildirmek zorundasın kap ve resmi teklifi filan.
kap bildirdiğimiz adamı aynı gün alsak sorun yok. biz yine pazarlık yaparız ancak son güne kalır belki.
bugun veya perşembe kap bildirimi gelmezse unutun derim. cuma maç var zaten. ondan sonrada herkes dağalacak hoca milli takıma- milli oyuncular kamplara filan..
hoca milli takıma gitmeden bu işi çözmek gerekir..
Yaw tamam da şimdi erkan ermandan daha iyi bir oyuncu..
di maria mı nani mi karar veremedim![]()
o sana gore oyle.once bir ermanin turkiye ligi istatistiklerine bak sonra birde erkanin.ne yapmis bu erkan kime ne hayri dokunmus gecin bu isleri
arayan_bulur @durbibakalim1 sa
GS'liler,FB elendiği için Ş.L. paylarının artmasıyla Di Maria'yı alacaklarını sanıyorlar ama o parayla Erkan Zengin'i bile alamazsınız
bu mal bizim menemen yediğimizi mi düşünüyo