Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de su var altyapidaki her oyuncunun yeteneksiz olduguna inanmiyorum , neden hic oyuncu cikmiyor mesela

altyapidaki hocalar ne kadar donanimli , veya scout diye atanan E.Utkucan simdiye kadar ne yapti

Yaw kafanızda altyapıyı fabrika gibi düşünmekten vazgeçin. Altyapı beş senede iki oyuncu verse yeter. 500 tane oyuncu yetiştirirsin anca üçü girer a takımına. Bizde de öyle. Ajax bile 10 senede üç beş adam ya çıkarıyor ya çıkaramıyor. Kaldı ki büyük takımların altyapıya eğilmeleri başka bir tartışma konusudur.

Bu sene Di Maria gelsin seneye de Arda'yı alırız kanatlar uçak gibi olur

Yaw kafanızda altyapıyı fabrika gibi düşünmekten vazgeçin. Altyapı beş senede iki oyuncu verse yeter. 500 tane oyuncu yetiştirirsin anca üçü girer a takımına. Bizde de öyle. Ajax bile 10 senede üç beş adam ya çıkarıyor ya çıkaramıyor. Kaldı ki büyük takımların altyapıya eğilmeleri başka bir tartışma konusudur.
su an super lige oynayan tonla gurbetci var , biz hani Super ligde surunecek cop bile yetistiremiyoruz sorun burada

altyapidan cikan oyuncularimiz birakin bizde devam etmeyi PTT 1. ligde bile dogru duzgun sans bulamiyor

herkes kızabilir ama izlediğim kadarıyla türk statüsünde oynayan arda dan sonraki en iyi kanat oyuncusu şu anda erkan zengin dir.bence yorum yapanlar erkan zengin i izlemeden yapıyorlar.hatta şu anda herkes kazık yediler falan desede ve bende gereğinden çok fazla verildiğini düşünüyorum alper e ama alper bence iyi fulbolcu fizik güvü eksikliği var koşma masansında değil ama kuvvet manasında o yönünü geliştirirse çok iyi bir futbolcu olacak tabii fener gibi futbolcu öğütme takımında ayakta kalabilirse.ve keza erkan zenginde bence bizde 2. bir hasan şaş olabilir sanmıyorum eskişehir in vereceğini ama bence arda dan sonraki en iyi türk kanat oyuncusu.

işin ilginci 5 6 gün var bizimkiler transfer yapacağız diyor ama ortada bi isim bile yok

soner ne 5-6 günü..

sol kanat - yüzümüzü güldürcek isim filan. en geç yarına ismi bildirmek zorundasın kap ve resmi teklifi filan.

kap bildirdiğimiz adamı aynı gün alsak sorun yok. biz yine pazarlık yaparız ancak son güne kalır belki.

bugun veya perşembe kap bildirimi gelmezse unutun derim. cuma maç var zaten. ondan sonrada herkes dağalacak hoca milli takıma- milli oyuncular kamplara filan..

hoca milli takıma gitmeden bu işi çözmek gerekir..

herkes kızabilir ama izlediğim kadarıyla türk statüsünde oynayan arda dan sonraki en iyi kanat oyuncusu şu anda erkan zengin dir.bence yorum yapanlar erkan zengin i izlemeden yapıyorlar.hatta şu anda herkes kazık yediler falan desede ve bende gereğinden çok fazla verildiğini düşünüyorum alper e ama alper bence iyi fulbolcu fizik güvü eksikliği var koşma masansında değil ama kuvvet manasında o yönünü geliştirirse çok iyi bir futbolcu olacak tabii fener gibi futbolcu öğütme takımında ayakta kalabilirse.ve keza erkan zenginde bence bizde 2. bir hasan şaş olabilir sanmıyorum eskişehir in vereceğini ama bence arda dan sonraki en iyi türk kanat oyuncusu.

erkan zenginden ikinci bir hasan sas degil olsa olsa ikinci yigit gokoglan olur.turkiyede bizde oynayabilecek kapasitede 3 yerli futbolcu vardi burak-selcuk-erman ucunude aldik gerisi tiras

çok ciddi haber olsa bile inanacak mecal bırakmadılar bizde..alıp açıklasınlar

di maria bu...

o adamı almak her türlü futbolcuyu almaktan zor olur.. bonservisi ne kadar olur sizce 12-15 filan..

biraz karlıbel okuyayım da güleyim la,başkanın yüzümüzü güldüreceği yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt