- 2 Temmuz 2011
- 140.178
- 60.257
- 5.628
di maria çirkin,ronaldo gelsin:happy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir de su var altyapidaki her oyuncunun yeteneksiz olduguna inanmiyorum , neden hic oyuncu cikmiyor mesela
altyapidaki hocalar ne kadar donanimli , veya scout diye atanan E.Utkucan simdiye kadar ne yapti
su an super lige oynayan tonla gurbetci var , biz hani Super ligde surunecek cop bile yetistiremiyoruz sorun buradaYaw kafanızda altyapıyı fabrika gibi düşünmekten vazgeçin. Altyapı beş senede iki oyuncu verse yeter. 500 tane oyuncu yetiştirirsin anca üçü girer a takımına. Bizde de öyle. Ajax bile 10 senede üç beş adam ya çıkarıyor ya çıkaramıyor. Kaldı ki büyük takımların altyapıya eğilmeleri başka bir tartışma konusudur.
işin ilginci 5 6 gün var bizimkiler transfer yapacağız diyor ama ortada bi isim bile yok
ingiliz Spiker: "Galatasaray'ın ezeli rakibi dedikleri takım bu olamaz."
![]()
Yav he, ne Di Maria'si. Nereye geliyormus Di Maria, sacmalamasinlar.
bir di maria haberi daha
Notihoy @notihoyweb47 sn
Galatasaray negociaría con el Real Madrid la cesión de Di María https://ow.ly/okcvg
herkes kızabilir ama izlediğim kadarıyla türk statüsünde oynayan arda dan sonraki en iyi kanat oyuncusu şu anda erkan zengin dir.bence yorum yapanlar erkan zengin i izlemeden yapıyorlar.hatta şu anda herkes kazık yediler falan desede ve bende gereğinden çok fazla verildiğini düşünüyorum alper e ama alper bence iyi fulbolcu fizik güvü eksikliği var koşma masansında değil ama kuvvet manasında o yönünü geliştirirse çok iyi bir futbolcu olacak tabii fener gibi futbolcu öğütme takımında ayakta kalabilirse.ve keza erkan zenginde bence bizde 2. bir hasan şaş olabilir sanmıyorum eskişehir in vereceğini ama bence arda dan sonraki en iyi türk kanat oyuncusu.
İmparator... @metinkskn19841hdi maria bu...
o adamı almak her türlü futbolcuyu almaktan zor olur.. bonservisi ne kadar olur sizce 12-15 filan..
di maria bu...
o adamı almak her türlü futbolcuyu almaktan zor olur.. bonservisi ne kadar olur sizce 12-15 filan..