Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
ben habere inanmadim , Burak'i transferin bitimine sayili gun kala satacak katar kapasitesiz degillerdir diye umut ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenevin hisseleri %7 artmış. İçerden bir haber mi aldılar? :confused:
*tapatalk*
yabancı sınırlaması belimizi büktü. ulan tüpçüüü
satsak keşke. adam mevcut sisteme uymuyor ve sırf oynatmak için saçma sapan sistemlerle oynuyoruz. yarardan çok zarar sneijder şu an.
yeni federasyon seçimi ne zaman? haluk ulusoy gelecek tff nin başına diyolardı bi ara. şu yabancı sınırını kaldırır o.
Arda zaten bu yil gelmeyecek demedi mi baskan , 24 milyon hic verirler mi arkadas tarihimizde gorulmus mu
Farklı görüşleri anlarız, katılmayız ama saygı duyarız.
Bu görüşünü de anladık, paylaşım için teşekkür ederiz, ama bu görüşü farklı şekillerde tekrarlamaya çalışır yada bu görüşünü empoze etmeye, savunmaya ve üyelerle polemiğe girmeye teşebbüs edersen, art niyet ararız.
Zira kişisel görüş kisvesi altında herşey söylenememeli. O durumda üyelerimizin eleştiri mi yaptığını yoksa artniyetli bir Galatasaray aleyhtarı kişi / kurum personeli mi olduğunu ayırd edememeye başlıyoruz. Dolayısıyla kulübe zarar verebilecek bu oluşuma ortak olmuyoruz.
Net olduğumu umarım.
Arda'yı almazlar / alamazlar.
Podolski'yi alacaklar eğer Burak'ı satarlarsa.