Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben habere inanmadim , Burak'i transferin bitimine sayili gun kala satacak katar kapasitesiz degillerdir diye umut ediyorum

Dün fener Arsenal'den tokadı yedi, bugün CAS kararı ve Galatasaray ile ilgili negatif bir haber hmmmmmmm.

yeni federasyon seçimi ne zaman? haluk ulusoy gelecek tff nin başına diyolardı bi ara. şu yabancı sınırını kaldırır o.

yabancı sınırlaması belimizi büktü. ulan tüpçüüü

Bahane ya. Büktügü icin mi Burak´i satiyorlar, Arda´yi da almiyorlar?

Yani Di Maria´yi alsan ne yazar almasan ne yazar ya?

Di Maria´yi oynatip defansin mi icine edeceksin? Hakan yetmiyor bide Eboue´yi mi tribüne yollayacaksin?

Di Maria diyorum ama ciddiye alma. Di Maria´nin sag bacagini alamazlar

Rıdvan bugünkü yazısında bence CAS cezayı onaylayacak dedi..

İnsan düşünmüyor değil, adam şeytan, ağzından hayırlı bi haber çıkma ihtimali yok.. acaba cezayı düşürdüler mi ki

satsak keşke. adam mevcut sisteme uymuyor ve sırf oynatmak için saçma sapan sistemlerle oynuyoruz. yarardan çok zarar sneijder şu an.

Farklı görüşleri anlarız, katılmayız ama saygı duyarız.

Bu görüşünü de anladık, paylaşım için teşekkür ederiz, ama bu görüşü farklı şekillerde tekrarlamaya çalışır yada bu görüşünü empoze etmeye, savunmaya ve üyelerle polemiğe girmeye teşebbüs edersen, art niyet ararız.

Zira kişisel görüş kisvesi altında herşey söylenememeli. O durumda üyelerimizin eleştiri mi yaptığını yoksa artniyetli bir Galatasaray aleyhtarı kişi / kurum personeli mi olduğunu ayırd edememeye başlıyoruz. Dolayısıyla kulübe zarar verebilecek bu oluşuma ortak olmuyoruz.

Net olduğumu umarım.

Burak'ı satarlar 13-14'e, Lazio da satın alma opsiyonu 30-40 mio eur koyar, seneye Chalsea'ye satarlar.

Ulan yanıyorum yanıyorum Mehmet Demirkol'u fenerli biliriz. Adam 1 saattir Burak satılmaz diyor. Bu yöneticilerin kafasını .......

Arda zaten bu yil gelmeyecek demedi mi baskan , 24 milyon hic verirler mi arkadas tarihimizde gorulmus mu

yerli forvet kimi alabilirizki? Muhammet Demir,Eren Derdiyok,Mevlüt Erdinç ten başka varmı aklınıza gelen

söyle bir gercek var,bu yil s.liginde yuksek ihtimal tek forvet oynariz oda drogba olur.burak kenarda kaldigi her mac polemik tartisma olacak bu belli birsey.ligdede goruyoruz eli yuzu duzdun takimlara karsi deplasmanda drogba-burak oynadigimizda takim sacmalamaya basliyor.20m verilen bir adami sadece arenada cift forvet oyanamak icin elimizde tutup sezon boyunca devam edecek burak polemikleri ile ugrsamkta akil isi degil.buda olayin farkli bir boyutu

Ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli hedefleri bulunduğunu anlatan Saraç, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. Futbolcumuz Necati Ateş'in Trabzonspor'a, Erkan Zengin'in de Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde bazı haberler yayınlanıyor. Bu iki futbolcuyu da satmayacağız. Necati'nin sözleşmesi gelecek yıla kadar devam ediyor. Erkan ile de sözleşme yenileyeceğiz" ifadesini kullandı.

millet bu saatten sonra Erkan'i bile satmaz surundurmeden , kimi alacaksin bu saatten sonra

Bu transfer dönemi öyle ya da böyle bitsin bir oh çekeceğim 2 sezonda hem ekonomik hem sportif açıdan büyüyen bir takımın transfer dönemi ya çok durgun geçer sadece kadro güçlendirmek için ya da çok hareketli geçer daha büyük oyuncular için bizim politikamız başlarda mevcut kadromuzu koruyup sağlamlaştırmak gibiydi ama sonradan iyice amaçsız bir şeye dönüştü ilk ay başımıza seçimi çıkardık ikinci ay yabancı kontenjanını 3 ay da artık kendi kendimize nişan almaya başladık Burak derdi Fatih Hoca derdi 4-2-3-1 4-3-1-2 derdi derken çok bunaltıcı bir transfer dönemi geçti ki 2 kupa kazanmamıza rağmen. Bizim 2 sezonda transfer dönemlerimiz güzel başlamadı aslında ama hiçbir zaman kötü de bitmedi transfer konusunda genel anlamda başarılı olduk umarım bu sezon da transfer dönemi bittiğinde başarılı hamlelerimiz daha fazla oldu deriz.

Adam transfer etmek isteriz biz ayaklarına gideriz adam satmak isteriz yine biz ayaklarına gideriz ..Ne saçma sapan bir transfer mantığıdır bu çözemedim..

Farklı görüşleri anlarız, katılmayız ama saygı duyarız.

Bu görüşünü de anladık, paylaşım için teşekkür ederiz, ama bu görüşü farklı şekillerde tekrarlamaya çalışır yada bu görüşünü empoze etmeye, savunmaya ve üyelerle polemiğe girmeye teşebbüs edersen, art niyet ararız.

Zira kişisel görüş kisvesi altında herşey söylenememeli. O durumda üyelerimizin eleştiri mi yaptığını yoksa artniyetli bir Galatasaray aleyhtarı kişi / kurum personeli mi olduğunu ayırd edememeye başlıyoruz. Dolayısıyla kulübe zarar verebilecek bu oluşuma ortak olmuyoruz.

Net olduğumu umarım.

kusura bakma da buradaki biçok kişiden daha fazla galatasaraya faydam dokunmuştur. ayrıca işler yanlış gittiğinde eleştiri yapmak da bi erdemdir. sırf bu nedenle kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz. benden önce sırf eleştiri yaptım diye bana hakaret edenlenleri uyarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt