Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı sınırı varken ben yabancı transferine karşıyım, alabileceksek ardayı alalım yoksa kapatalım. ocak ayına kadar şu sınırı kaldırmak için çalışalım başka bişey istemem.

işte onun için Arda diyorum. Arda gelsin. diğer kanat için Erkana da okey derim. :D

Alın bir tane daha ; :asd:

ok.gif
SILA - 28.08.2013 12:45

bos.gif

Şimdi nereye başvuruyoruz mahkeme-i kübra´ya mı ?

Platini:Sike yapıldığıni tam 8 Macta gorduk Turkiye Futbol Federasyonu neden sesiz kalmis anlamadım.

Facebookta dolanıyor böyle bir şey.

bu sene bu sikeci yandaslarina ligine altin vurusu kacirdik

cok basit sekilde

Tolga Zengin (yedek)

Arda Turan

Nani

Gökhan Inler

M.Demir (yedek)

bu transferleri yapsaydik moralmen zaten cökeceklerdi

ve sliginde ucusa gecerdik

yazik oldu

antudan komik bir yorum daha :) :D

ok.gif
hertem - 28.08.2013 12:51
​

bos.gif

Fenerbahçe bana dedem ve babam´dan miras kaldı.

Fenerbahçe kimsenin malı değil hele ki aziz yıldırım´ın hiç değil.

Babasının hayrına yıllardır o koltukta oturmuyor.

Hemen şimdi istifa.
​

yazık la kala kala bu mu miras kalmış :troll:

ok.gif
Sinyor_CanBartu - 28.08.2013 12:49

bos.gif

dolar 2 TL

Ceza 2 Yıl

Yediğimiz gol 2

ne uğursuz gün

:asd:

Aykut kocaman olaydı camiaya sahip çıkardı hey gidi günler hey süreç diye diye hacı dayı cartayı çekti.

ok.gif
burmus1907 - 28.08.2013 12:53

bos.gif

Bu bir kara lekedir... Kendimizi yırtsak üstümüzden çıkmaz artık. 6S nin uefa başarısını yakalamayı beklerken yerin dibine sokulduk. Yazıklar olsun...
frown.gif

TFF su andan itibaren f.b yi ikinci lige dusurmez zorunda degilmi? trabzon sampiyon olur f.b ptt 1. lige duser , hersey tescillendi sonucta ..

avrupada bizle trabzon kaldık. bari diğer takımların yerini boşuna işgal etmeseydi bu şikeciler

UEFA'nın, şikeden men cezası alan ve cezası CAS tarafından da onanan Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmesine izin vereceğine inanmış sanırım fbtvspor.

Aziz Yıldırım : Şimdi ise Fas'a başvuracağız,olmadı Kars,olmadı Mars,olmadı bir yer buluruz. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt