Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem Ljajic zu AS ROMA
Lamela'yı mı alıyoz yoksa belki de Tulun onun için gitmiştir Roma'ya
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL3 dk
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ Ömür boyu Men, Aziz Yıldırım Ömür boyu men, Odyakmaz ömür boyu men, Mosturoğlu Ömür boyu men
Yani "CL´ye katiliyoruz" diyebilmek icin hizli yargilama istediler, halt ettiler yani
En azindan bir kac ay umudunuz olurduDaha CAS karar vermedi diyebilirdiniz en azindan
![]()
Borsada küçük yatırımcıyı tokatladılar, keriz silkelediler. Hisseleri o açıklamadan sonra yüzde 16 civarı artmıştı sanırım. Ama gazeteler bunları yazmak tabi ki. Varsa yoksa Galatasaray şöyle manipülasyon yaptı Ünal Aysal böyle sahtekar derler.
Tabiki. O isin esprisi. Vardir onlarin da bir bildigi. Para hortumlamislardir biraz, ne koparsam kar mantigiyla.
kusura bakma da buradaki biçok kişiden daha fazla galatasaraya faydam dokunmuştur. ayrıca işler yanlış gittiğinde eleştiri yapmak da bi erdemdir. sırf bu nedenle kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz. benden önce sırf eleştiri yaptım diye bana hakaret edenlenleri uyarın.