Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğleden sonra febesh hisselerini önce sertçe bi basarlar ve yakında uçuşa geçebilir.. .. Izdırap şimdilik bitti baskı kalktı nasılsa ..

Malları kakalayabilmek için yukarı çekecekler.. ve asıl şelale Ptt kararı ile geleceeeeekkk.....

abi yabanci gelsin tamam da en fazla 1 tane gelir yani , zaten bir yeri yapayim derken atacagin her adim obur tarafi yikmaktir

Transfer bugün beklemeyin. yarından itibaren olacak ne olacaksa.

arkadaşlar acil ab + trombosid lazım çok acil ama.. hasta cerrahpaşada yatıyor ve kan kanseri .. 05360197177 nolu telefon dan ibrahime ulaşmanız gerekiyor .. hastanın abisi....

Yani "CL´ye katiliyoruz" diyebilmek icin hizli yargilama istediler, halt ettiler yani :D

En azindan bir kac ay umudunuz olurdu :) Daha CAS karar vermedi diyebilirdiniz en azindan :D

Borsada küçük yatırımcıyı tokatladılar, keriz silkelediler. Hisseleri o açıklamadan sonra yüzde 16 civarı artmıştı sanırım. Ama gazeteler bunları yazmak tabi ki. Varsa yoksa Galatasaray şöyle manipülasyon yaptı Ünal Aysal böyle sahtekar derler.

Borsada küçük yatırımcıyı tokatladılar, keriz silkelediler. Hisseleri o açıklamadan sonra yüzde 16 civarı artmıştı sanırım. Ama gazeteler bunları yazmak tabi ki. Varsa yoksa Galatasaray şöyle manipülasyon yaptı Ünal Aysal böyle sahtekar derler.

Tabiki. O isin esprisi. Vardir onlarin da bir bildigi. Para hortumlamislardir biraz, ne koparsam kar mantigiyla.

Transferde de ne olacaksa olsun artik. Yok yani ne zaman hamle yapmayi planliyorlar acaba? Yeter be kardesim

Tabiki. O isin esprisi. Vardir onlarin da bir bildigi. Para hortumlamislardir biraz, ne koparsam kar mantigiyla.

Nasılsa Fenerbahçe'ye dünyanın parasını hibe ettiler gider ayak vurgunu yapalım zarar etmeyelim dediler. Salak taraftarları da CAS tedbir koydu diye seviniyorlardı, bunlar kadar ayakta uyutulan, sömürülen başka bir camia daha yoktur.

kusura bakma da buradaki biçok kişiden daha fazla galatasaraya faydam dokunmuştur. ayrıca işler yanlış gittiğinde eleştiri yapmak da bi erdemdir. sırf bu nedenle kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz. benden önce sırf eleştiri yaptım diye bana hakaret edenlenleri uyarın.

Sana yöneltilenlerin sebebi biz miyiz? Sivri dilin mi? Rahatsız eden üslubun mu? Emre.

Sen şu an yazdığın yorumların geri bildirimlerini alıyorsun. Onları sen yazdın, başkası değil. Sorumluluk senin, kaçmak yok. Sonucunu düşünerek yazmak lazım, geç de olsa anladıysan bu güzel. Anlamadıysan bundan sonra biraz daha dikkat et.

Eleştiri ile hakaret ayrımını iyi biliriz, ben görüşüne saygılı olduğumu belirttim ve uyarımı yaptım, tekrar eden durumların bizdeki algısını da belirttim.

Senin gibi idealist Galatasaraylı kardeşlerimiz maalesef bu durumu yakalayamıyorlar. Azıcık frene basmazsan kuş damgası yiyeceksin, son git kendini at köprüden daha iyi.

Ya Bülent Tulun'un Romaya gitme hikayesi nedir...

Nasıl bir saçmalıktır bu...

Hem tok alıcıyı oynayacaksın , hem adamlarla görüşme yapmak için Roma'ya gideceksin rezalet...

Oyuncu alırken'de ayaklarına gidiyoruz satarken'de böyle büyük bir saçmalık olur mu.

UEFA : Cas kararına bi üzüldük, bi üzüldük; dudaklarımızda üzüntüden uçuklar çıktı birden....:allecto:

Alper Mert´e göre Drogba ile 1 yil daha kalmasi konusunda anlasmisiz. Muslera da 2018´e kadar sözlesme uzatiyormus.

Muhammet gelecek sanırım son dakikada,cok cok iyi olur,hadi insallah,tee Bursa'dan beri istiyorum bu cocugu,Türk futbol tarihine damga vuracak aslanım benim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt