Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle, Drogba'yı son 4 maçta seyrettin mi? Geçen seneden çok daha kötü. Çünkü şımarmış. İlk geldiğinde gözü Burak'ı Amrabat'ı arıyorken şimdi 40 metreden sallıyor. Selçuk'un 90'a astığı frikiklere salça oluyor. Böyle ağa baba takılacaksa alsın bi tarafına soksun futbolculuğunu.

Drogba adam olacak, haddini bilecek. Diğer futbolcuların emeğine saygı duyacak, iyi yaptığı işi yapacak. Kötü yaptıklarını yapıp arkadaşlarının emeklerini heba etmeyecek.

Drogbanın sahada duruşu yetiyor ve bazı arkadaşlar bunu göremiyor ne yazık...En basitinden söylüyorum çok kötü dediğin Drogba çıkınca Bursa maçında ne hallere düştük..Civelli falan at koşturmaya başladı herkes bizim ceza sahasının önüne toplandı..Çünkü atılan her uzun topu Drogba alırken bir andda Bursa defansı aldı..İleride top tutamayan adamlar kaldı Bursa belki 10 tane atak yapmıştır Drogba çıkınca..

Geçen yıl atak yapamadığımız Akhisar maçında maçı çevrirken veya Real maçında 3. golü atarken nasıl Drogbaaaaaaaaaa diye bağırdığını görmek isterdim..

valla o kadar saçmasapan şeyler oluyoki..yapacakları işe tüküreyim bunların...bütün bi yaz saçmaladılar durdular..bi poka yaramadılar transferde

ayağına git dememiş satışına onay verince başkan da yollamıştır. ne düşünüyorsun terim'in hiç haberi olmadan mı yapılıyor :)

Ne teklifi, ne pazarligi kardesim? Satmak zorundamiyiz? Anlamadim gitti.

"Vereceksen ver istedigim parayi, yoksa gidiyorum. Sizle mi ugrasacagim" de, kalk dön. Hayret birsey ya.

18´den 15´e, en son 10´a birakacaklar herhalde.

Aynen öyle, Drogba'yı son 4 maçta seyrettin mi? Geçen seneden çok daha kötü. Çünkü şımarmış. İlk geldiğinde gözü Burak'ı Amrabat'ı arıyorken şimdi 40 metreden sallıyor. Selçuk'un 90'a astığı frikiklere salça oluyor. Böyle ağa baba takılacaksa alsın bi tarafına soksun futbolculuğunu.

Drogba adam olacak, haddini bilecek. Diğer futbolcuların emeğine saygı duyacak, iyi yaptığı işi yapacak. Kötü yaptıklarını yapıp arkadaşlarının emeklerini heba etmeyecek.

evet drogbanin son 4 macini seyrettim ve 2 kupa getirdi muzemize

Arsenal ona buna para saçıyor hiç içi gitmiyor da neden Burak'ın yüzüne bakmıyorlar anlamıyorum tam Arsenal'lik oyuncu en azından Bendtner-Giroud gibi adamlardan iyi ver 20M Sterlin'i herkes mutlu olsun demek ki Burak'ın menajeri de hiç başarılı çevresi olan bir adam değil Burak eğer o Mendes'in oyuncusu olsaydı şimdiye garanti yüksek ücretlere bir takımda bulunurdu.

Fransa ve turkiye ligi bir degil arti giroud fransiz ve gol krali oldu en onemliside wengerin fransiz hastaligi yoksa giroud ya o paralari kimse vermezdi,montpellier baskanininda kayseri baskani gibi oldugunu unutmayin(bkz : belhanda)

Eğer burak cok gitmek istiyorsa lazioda illaki almak istiyorsa 15-18m euro arası bonservis + burak 1 sene bizde kiralık kalacak şekilde gidebilir bence zaten seneye kadar yabancı sınırı hallolur

Burak'ı illa ki satacaksak bize net olarak 17-18 Milyon Euro kar ettirmeli. Bu da 22-23 Milyon Euro demek bana göre.

Oradan gelen para ile de üzerine CL gelirlerini de ekleyerek

1-Arda Turan fesih bedeli verilerek alınmalı. (Ama alınamayacaksa Burak 30'a bile bırakılmaz şu an,seneye 15'e bırakılabilir gerekirse Arda seneye geliyorsa)

2- Coentrao (kiralık) alınmalı.

20 kazanıp 30 harcayarak 4-2-3-1'e dönüp güç kaybetmeden yola devam edilebilir böylece.

Muslera

Eboue

Semih

Chedjou/Zan

Coentrao

Melo

Selçuk

Hamit/Emre/Engin

Arda

Sneijder

Drogba

gibi bir formasyon ile devam edilebilir böylece.

Valla çok riskli iş olur Burak'ı satmak.

Drogba'nın kalitesine laf edemeyiz. Ama adam 35 yaşında yahu. Yaşı gereği haftalar ilerledikçe ve yıprandıkça performansı ciddi anlamda düşebilir. Bu düşüşün yükselişi olmayabilir. Yaş ilerliyor. Ekstrem örnekler dışında o yaşlarda sürekli oynayıp üst düzey performans veren futbolcu çok azdır.

Küçük bir sakatlık geçirse iyileşmesi normale göre uzun sürebilir. Bu yaşlarda sakatlıklardan dönme süreleri uzuyor.

Bir bakmışız elimizde sadece Umut kalmış. O da fit değilse hiç çekilmez.

Elit düzeyde iki tane kanat ve bir tane de alternatif forvet alırsak ancak o koşulda Burak'ı bırakmak mantıklı olur.

Drogbayıda beğenmeyen var ya pes diyorum size...

Ben şahsen Drogba'yı cok begeniyorum. Ama taraftarımızın Drogba'yı takımın üstünde görmesi beni rahatsız ediyor sadece.

Ve Drogba var diye Burak Yılmaz'a yapılan nankörlük hiç hoş değil. Yoksa her taraftar Drogba gibi bir oyuncunun takımında olmasını ister.

Ve 35 lik drogba ile bu koca sezon geçmez bana göre. Umut bulut'a kaldık işimiz zor .:)

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1m

Yani Burak ile ilgili şurda ne istediğini en iyi bilen insanın dediğine bile inanmamak harbiden enterasan kardeşim detay yazıcam sonra>>

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 1m

Ben fırça yiycem ondan yazmıycam Burak gitmek istemiyo diyosak gitmek istemiyo Allah Allah

bu dogru ise ve hocada burakdan vaz gececegini düsünmedigim icin... bu transfer gerceklesirse ciddi anlamda baskana ve tulunun niyeti belli olur. Saim altunterimin dediklerine inanmaya baslarim yemin ediyorum.

tek burağı satmasınlar..kanat almasakta olur..içleri gidiyo başkanın ,yönetimin solbeke kanada para dökecez diye...ünal aysal gider bu sene sonunda ben diyim size...

10 numara bir tespit ... Giroud ne yapmış da bu kadar paraya aldılar ? Burak 3 senedir über performans sergiliyor geçen yıl Avrupada da şov yaptı başka menajer olsa Burakı 20milyona çoktan okutmuştu...

1 menajer farkı 2 uyruk farkı Arsenal Fransa Ligine Liverpool İspanya Ligine takmıştı kafayı Avrupa Avrupa deniyorda bu iki takımda felaket transfer politikası izledi yıllardır lüzumsuz adamlara inanılmaz paralar saçtılar. Hele o Andy Carroll'a verilen paralara ne demeli? Adamlar bir Suarez bulmuş onu da satmak istemiyor niye biliyorlar yerine kötü bir adam alacaklarını Sat Suarez'i 40'a al Burak'ı 20'ye arada kalite farkı var ama 20 Milyonluk değil kesinlikle bir de Suarez Ajax'tan gelirken çok büyük soru işaretiydi ama gördüler ki tutabiliyor Burak'ın o zamanki Suarez'den hiçbir farkı yok ama Avrupa'ya tanıtamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt