Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayatinda Galatasarayda drogba gibi efsane forvetmi gordunki drogbayi yerden yere vuruyorsun.sana gore takimda drogba-sneijder olmasin ama burak olsun.futbol gorusun mukemmelmis

Aynen öyle, Drogba'yı son 4 maçta seyrettin mi? Geçen seneden çok daha kötü. Çünkü şımarmış. İlk geldiğinde gözü Burak'ı Amrabat'ı arıyorken şimdi 40 metreden sallıyor. Selçuk'un 90'a astığı frikiklere salça oluyor. Böyle ağa baba takılacaksa alsın bi tarafına soksun futbolculuğunu.

Drogba adam olacak, haddini bilecek. Diğer futbolcuların emeğine saygı duyacak, iyi yaptığı işi yapacak. Kötü yaptıklarını yapıp arkadaşlarının emeklerini heba etmeyecek.

her futbolcunun bi görevi vardır sahada. burak defans arasında top bekleyip drogba ortasahaya kanatlara gidip pas dağıtma görevini üstlenirse herhalde burak daha fazla atar. sıkıysa burak aynı şeyleri yapsında drogba en uçta top beklesin bakalım kim daha fazla atıyor. gol sayısı üzerinden futbolcu değerlendirmeyi bırakalım. en uçtaki adamın en fazla golü atması kadar doğal bişey yok

İşte kaç zamandır ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Drogba belki de kariyerinde hiç oynamadığı gibi oynuyor bizde. 35 yaşında ki adam sağa sola sürekli koşu yapmak zorunda kalıyor. Bir bakıyorsun defanstan top çıkarıyor, bir bakıyorsun ön libero da oyun kurmaya çalışıyor. Yani ne kadar alakasız iş varsa hepsini yüklüyoruz Drogba'ya. İşin kaymağını da ileride çadır kuran Burak yiyor haliyle. E sonra Drogba gol atamıyor diyorlar. Arsenal ve fener maçlarında tek forvet oynayınca akla kara belli oldu. Kimse bahsetmiyor bundan nedense.

Burak yabancı sınırı olmasaydı hemen satılsın derdim çünkü iyi bir golcü değil. Toplara hep abanıyor ve kendisi iyi bir beşiktaşlı.

Ama yabancı sınırı var o yüzden satılmamalı. Satılacaksa arda alınmalı.

Arsenal ona buna para saçıyor hiç içi gitmiyor da neden Burak'ın yüzüne bakmıyorlar anlamıyorum tam Arsenal'lik oyuncu en azından Bendtner-Giroud gibi adamlardan iyi ver 20M Sterlin'i herkes mutlu olsun demek ki Burak'ın menajeri de hiç başarılı çevresi olan bir adam değil Burak eğer o Mendes'in oyuncusu olsaydı şimdiye garanti yüksek ücretlere bir takımda bulunurdu.

10 numara bir tespit ... Giroud ne yapmış da bu kadar paraya aldılar ? Burak 3 senedir über performans sergiliyor geçen yıl Avrupada da şov yaptı başka menajer olsa Burakı 20milyona çoktan okutmuştu...

muhammed olmaz bence drogba'ya yakın biri gerekli en azından son vuruşları düzgün olmalı bu şartlarda da türk futbolcu yok malesef

ee isde nasil burak satarsin ki o zaman hedeflerin büyükse. burakin eksiklerini ben biliyorum oyun icinde ama ileri ucta tek forvetede drogba-burak tam isabet olur aslinda. sorun ama yedekde oturmasini bilmiyorlar ikiside galiba. tek forvetli systeme dönmesinde bende yanayim yani yanlis anlasilmasin. kanatli system daha cok uyar bize veya simdiki dünya futbolunda.

tempo sorunumuz kalmaz en azindan ve sneijderin gercek gücünü görmüs oluruz. ama büyük takim ise bir cekilde drogba ve burak takimda tutmalisin. fatih hocaysan bunu bir cekilde cözeceksin arkadas.

city ler real bayernlar nasil oturta biliyorsa yildizlarini yedek kulübüsünde bunu sende yapa bilmelisin.

Aynen öyle, Drogba'yı son 4 maçta seyrettin mi? Geçen seneden çok daha kötü. Çünkü şımarmış. İlk geldiğinde gözü Burak'ı Amrabat'ı arıyorken şimdi 40 metreden sallıyor. Selçuk'un 90'a astığı frikiklere salça oluyor. Böyle ağa baba takılacaksa alsın bi tarafına soksun futbolculuğunu.

Drogba adam olacak, haddini bilecek. Diğer futbolcuların emeğine saygı duyacak, iyi yaptığı işi yapacak. Kötü yaptıklarını yapıp arkadaşlarının emeklerini heba etmeyecek.

Üslubun biraz ağır kaçmış hocam ama son zamanlarda ki bencilliği ve bütün frikiklere salça olması çok canımı sıkmaya başladı.

Frikiklerin başına geçince heyecanlanmıyorum bile. Çoğu kişide olan algı bende yok. Herkeste Drogba world class bir oyuncu olduğu için sonsuz kredisi var,ama bende yok. Galatasaray'a yararlı olması onemli benim icin ama diger insanlar daha onceki başarıları dolayısıyla sonsuz kredi ile yaklasıyorlar. 1 yıl sonra gidecek Drogba için Burak'ı harcadık bence saçma iş yaptık. Benim fikrim bu yönde :)

Drogba olmasaydı o bahsettiğin son 4 maçta 1 galibiyet alamazdık. sen saçmalamaya devam et.

İşte kaç zamandır ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Drogba belki de kariyerinde hiç oynamadığı gibi oynuyor bizde. 35 yaşında ki adam sağa sola sürekli koşu yapmak zorunda kalıyor. Bir bakıyorsun defanstan top çıkarıyor, bir bakıyorsun ön libero da oyun kurmaya çalışıyor. Yani ne kadar alakasız iş varsa hepsini yüklüyoruz Drogba'ya. İşin kaymağını da ileride çadır kuran Burak yiyor haliyle. E sonra Drogba gol atamıyor diyorlar. Arsenal ve fener maçlarında tek forvet oynayınca akla kara belli oldu. Kimse bahsetmiyor bundan nedense.

Her zaman ki gibi düşünceler aynı renktaş. :encouragement:

Neymiş Fatih Terim Burak'ın satılacagını biliyormuş tuluna laf yokmuş.Terim Tuluna Avrupa da ilk 20 ye girmiş adamı satmak için Lazio'nun ayağına mı git demiş

Ulan şurda transferin kapanmasına birkaç gün kaldı, transfer yapıp oyuncu alacağımıza futbolcu satmaya çalışıyoruz ya. inanılması güç şeyler yapıyoruz.

Hep aynı masal bu da. Suçlu kardeşim suçlu.

Başkan bile kötü niyetli olsa olmaz başkan diyecek, 3 gün kala satılmaz diyecek. Ama böyle kaypak olunca ve adam olmayınca, gizli hesapları ve egosu olunca insanın işte Bülent Tulun oluyorsun.

Ben söylüyorum başından biri Ünal Aysal dahil hiç bir GS kulübü başkanı Galatasaray'ın çıkarını değil hep kendi PR'sini düşünrn insanlar.Aralarında iyi niyetli olan çok nadir insan var.BU DÖNEMDE DE ÖNCE TERİM ŞİMDİ DE BURAK İLE ÜNAL AYSAL'IN DA TEHLİKELİ VE KENDİ KESESİNİ DÜŞÜNEN BİR ADAM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. Unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir derler, ÜNAL AYSAL'IN HER SENE BAŞARILI OLAMAYIZ DİYİP 1 GÜN SONRA BÖYLE HABERLER ÇIKIP RESİMLER DÜŞÜYORSA BASINA BU ÇOK NET BEN BU SENEYİ FEDA EDERİM. SENEYE TERİM'İ DE YOLLARIM KULÜPTE 1 YIL DAHA KALIP BORSADAN CUKKALAR KAÇARIM MESAJIDIR.

BAŞARI DA EMELİ UĞRUNDA ARAÇTIR BÖYLE KİŞİLER İÇİN. SEBEBİ DE 2 SENE BAŞARILI VE ŞAMPİYON OLDUK 2 SENE OLAMASAKDA SORUN OLMAZ ZATEN. O 2 SENEDE DE BEN YOLUMU YAPAR ÇEKER GİDERİMDİR BUNUN ÖZETİ.

dediğime kanıt ise

''Ben buraya kazık çakmaya gelmedim. Misyonum bitince giderim, gitmemi isteyen olursa giderim'' diyen Ünal Aysaldir.

2.kanıt ise ani seçim kararı ve yönetim içi muhalefeti yok etmesinde gizlidir.

Çok lanet bir yönetici zümresi var ülkemizde ve içine giren SAF ADAM BİLE, FAŞO AĞA OLUP ÇIKIYOR HER DALDA.

Lanet olsun böyle düzene, lanet. İNSANI SPORDAN DA SİYASETTEN DE ÜLKEDEN DE SOĞUTUYORLAR.

korkutucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt