Hep aynı masal bu da. Suçlu kardeşim suçlu.
Başkan bile kötü niyetli olsa olmaz başkan diyecek, 3 gün kala satılmaz diyecek. Ama böyle kaypak olunca ve adam olmayınca, gizli hesapları ve egosu olunca insanın işte Bülent Tulun oluyorsun.
Ben söylüyorum başından biri Ünal Aysal dahil hiç bir GS kulübü başkanı Galatasaray'ın çıkarını değil hep kendi PR'sini düşünrn insanlar.Aralarında iyi niyetli olan çok nadir insan var.BU DÖNEMDE DE ÖNCE TERİM ŞİMDİ DE BURAK İLE ÜNAL AYSAL'IN DA TEHLİKELİ VE KENDİ KESESİNİ DÜŞÜNEN BİR ADAM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. Unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir derler, ÜNAL AYSAL'IN HER SENE BAŞARILI OLAMAYIZ DİYİP 1 GÜN SONRA BÖYLE HABERLER ÇIKIP RESİMLER DÜŞÜYORSA BASINA BU ÇOK NET BEN BU SENEYİ FEDA EDERİM. SENEYE TERİM'İ DE YOLLARIM KULÜPTE 1 YIL DAHA KALIP BORSADAN CUKKALAR KAÇARIM MESAJIDIR.
BAŞARI DA EMELİ UĞRUNDA ARAÇTIR BÖYLE KİŞİLER İÇİN. SEBEBİ DE 2 SENE BAŞARILI VE ŞAMPİYON OLDUK 2 SENE OLAMASAKDA SORUN OLMAZ ZATEN. O 2 SENEDE DE BEN YOLUMU YAPAR ÇEKER GİDERİMDİR BUNUN ÖZETİ.
dediğime kanıt ise
''Ben buraya kazık çakmaya gelmedim. Misyonum bitince giderim, gitmemi isteyen olursa giderim'' diyen Ünal Aysaldir.
2.kanıt ise ani seçim kararı ve yönetim içi muhalefeti yok etmesinde gizlidir.
Çok lanet bir yönetici zümresi var ülkemizde ve içine giren SAF ADAM BİLE, FAŞO AĞA OLUP ÇIKIYOR HER DALDA.
Lanet olsun böyle düzene, lanet. İNSANI SPORDAN DA SİYASETTEN DE ÜLKEDEN DE SOĞUTUYORLAR.