Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gergin olmasan böyle bir tepki vermeyeceğini az çok biliyorum. Onun için sakin ol dedim reis :D Neyse boş ver biz transferlere bakalım. Yarın ki kuralardan sonra her şey belli olur. Menajeri de gerekli açıklamayı yapmış Burak bu saatten sonra gidicidir. Üzerinde konuşmanın anlamı yok. Bizim hamlemiz ne olacak acaba ben bunu çok merak ediyorum asıl

Hamle dedin daha da sinirlendim :D 12´ye Burak´i satarlar, 8´e Erkan´i alirlar. Baska birsey de yapamazlar

Hamle dedin daha da sinirlendim :D 12´ye Burak´i satarlar, 8´e Erkan´i alirlar. Baska birsey de yapamazlar

Erkana 8 verirlerse çok net söylüyorum Lig tv aboneliğimi falan iptal ederim. Aslında iş gruplarda bitiyor. içimin bir tarafı bayern PSG gelsin istiyor. Başkanın ayakları yere basar biraz en azından.. :D

Bursaspor Genel Direktörü Ayhan Barışıcı Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Barışıcı, altyapımızın son dönemde yıldızı parlayan ve Galatasaray ile birlikte Avrupa'nın dev kulüplerinin de talip olduğu Oğulcan Çağlayan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

OĞULCAN, GALATASARAY'A TRANSFER OLACAK MI?

Özellikleri nedeniyle İbrahimoviç'e benzetilen genç Oğulcan'ın Galatasaray'a transferi için de önemli bir ipucu veren Barışıcı, "Galatasaray, Oğulcan Çağlayan'a talip oldu. Bu oyuncu bizim oyuncumuzdur. Şu anda altyapımızda görev yapmaktadır. Galatasaray, son derece etik bir davranış gösterdi. Umarım hem iki kulüp arasındaki bağlardan dolayı hem de futbolcunun menfaati doğrultusunda el sıkışmak bizim görevimizdir. Oğulcan'la ilgili bir takım görüşmelerimiz var. Ama bugün yarın ne olur bilemem" diye konuştu.

Forum gergin oldugunda, konusuluyor konusuluyor, sonra olay Terim´e geliyor bir sekilde. Anlamadim gitti. Ne yapti bu adam bazilarina ya?

Bize yine güven asiladigi icin mi? Camiayi birlestirdigi icin mi? 10.000´e oynayan Arena´yi doldurdugu icin mi?

2 sene üst üste sampiyon oldugu icin mi? 2 kere Süper kupayi aldigi icin mi? Ilk senesinde CL´de ceyrek final oynadigi icin mi?

Nedir yani bu bazilarinin Terim düsmanligi? Zaten gerginiz, bunu görünce iyice kan beynime sicriyor yani.

Bazıları başarıdan sıkılıyor istikrardan sıkılıyor çünkü alışkın değil bugün başkan değişecek de yerine çok zengin biri gelecek de onca yapılan işlemleri uygulamaya girecek olan yeni projelerin durmasını filan hiç düşünmez olsun der. Bugün Burak gitsin Muhammed gelsin modası var bazen de Fatih Hoca gitsin Lucescu gelsin modası oluyor. Drogba 2 hafta önce kralken yavaş yavaş Drogba gitsin modası olmayı başladı ki Sneijder gitsin diyenleri de gördük ben çok merak ediyorum bizim taraftarın gerçekten ne istediğini nasıl bir takım istiyor. Diyorlar ki sürekli değişim olsun yıldızlar gelsin bizim oyuncular da yüksek ücretlere gitsin. 2 sezondur ilk defa istikrar yakalamışız temennimiz daha fazla destekle bu istikrarı daha uzun vadeye yaymak. Bir de ne yazık ki bu zihniyet sadece taraftar da yok bazı giden ve gelen yöneticilerde de olduğunu düşünüyorum taraftar yine sinirle dedi yine takımını düşündü filan diyerek geçilebiliyor da yöneticilerin bir hatası yanlışı çok büyük sorunlara yol açabiliyor.

Ulan hayatımda hersey bombok gidiyor ya,hicbirsey mi yolunda gitmez be?

Forumda 8-10 kişi var kendi kafasına göre at koşturuyor ona buna hakaret sonra karşı görüşlü biri konu açtığında içinde tek bir hakaret yokken sözleşmiş gibi üslupta sıkıntı var diyip şikayet ediyorlar, buraya kadar da normal aslında ama komik olan yöneticilerinde bunu tasdiklemesi..

Bence sakıncası yok, geçen sezon da ayarı kaçtığında hoca 2-3 maç kesip ayarı vermişti.

Bu gün de Drogba'yla Selçuk'u kastederek oyundan çıkanların kenardaki hocaları zor durumda bulunacak hareketler yapmamaları konusunda takımı sertçe uyarmış.

Yani hiçbirisi çıkıp da sadece bana yapılıyor diyemez. Ayarı adaletli dağıttığın sürece sorun çıkmaz aksine performans artırır.

Kardeşim öyle diyorsunda FORM GEÇİCİC KLAS KALICI . Her futbolcu formsuz dönem geçirir. Ama elinde 2 sezondur gol kralı olan ve lige her ne kadarda iyi olmasada görevini yapan adam varsa bunuda yabancı sınırlaması varsa yolluyorsan bu bizim akılsızlığımız olur. Altın yumurtlayan tavuğumuz var bunu kümesten kovuyoz va rmı böyle bi mantık :(

size adnan sezgin gibi yonetici gerek utanmadan unal baskana laf atiyorsunuz o olmasa monsieur terim biraz zor alirdi o basarilari ;) terimde yurek olsaydi polat doneminde yani takimin en kotu doneminde gelir bugun milli takimi kurtardigi gibi bizide kurtarma misyonuna soyunurdu.

Sponsorlarımız

BSwpTv_IMAADYXs.jpg

Ramsey'in İstanbul'daki Golünden Sonra Olanlar:

- Raul, Deco ve Anelka futbolu bıraktı.

- Ünlü basketbolcu Allen İversen basketbolu bıraktı.

- Ünlü basketbolcu Lamar Odom 3 gündür kayıp.

- Drogba trip attı.

- Taraftarlar Volkan Şen'e küfretti.

- Necati Ateş, Eskişehirspor'dan ayrıldı.

- Milli takımın başına Fatih Terim geçti.

- Almeida ayağıyla iki gol attı.

Allah yardımcımız olsun dünden sonra :D

Forumda 8-10 kişi var kendi kafasına göre at koşturuyor ona buna hakaret sonra karşı görüşlü biri konu açtığında içinde tek bir hakaret yokken sözleşmiş gibi üslupta sıkıntı var diyip şikayet ediyorlar, buraya kadar da normal aslında ama komik olan yöneticilerinde bunu tasdiklemesi..

Aynı şeyleri savunuyorum seninle ama o konu tümden geneli hedef aldığı için gerek yok bu kadar tansiyon içeren şeyler yazmaya. Emin ol o ilk ve son bold olan kısımdan bir iki cümleyi çıkar on numara yazı olur, tamamen hem fikirim, sadece laf atmaya gerek yok. Yapan varsa onların ayıbı boşver.

arkadaşlar benim kafamı karıştıran bir sorum var her yerde değişik bilgiler okuyorum sorum şu : Fenerbahçenin avrupadan men edilmesiyle biz ne kadar gelir artışı sağlamış olduk ?bazı kaynaklar sadece 2.5m eu diyor fakat fener bahçe CL ye katılsaydı 10m eu alacaktı değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt