- 27 Ocak 2010
- 141.422
- 107.859
- 5.788
Burak'ı satanlar gün yüzü görmez, sürüm sürüm sürünüp cehenneme giderler İnşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak ve Terim bu takimin en buyuk sorunu.
Sende SIKTIN ama ha. Hergün Terim´e sallamak icin giriyorsun, salliyorsun, sonra gidiyorsun. Yürü git
Sende SIKTIN ama ha. Hergün Terim´e sallamak icin giriyorsun, salliyorsun, sonra gidiyorsun. Yürü git
Sakin ol reis. Biliyorum böyle bir ortam da zor ama en azından deneLéo bizden. Bir zararı yok
![]()
burakin menaerji ok demis lazio ya resmen...
Arena Aslanı @ArenAslani 1m
Ali Egesel, "Lazio Kulübü yetkilileri bizimle temasa geçip niyetlerini aktardıklarında, biz de kendilerini G.Saray Kulübü'ne yönlendirdik."
Arena Aslanı @ArenAslani 1m
Ali Egesel: "Önce siz kulüple görüşün, anlaşırsanız, biz de oturur şartları konuşuruz' dedik
buraka sormadan bu tür aciklama yapmasi mümkün degildir bir menajerin. burak tekliflere acigim abi dediyse ancak bu tür aciklama yapa bilir. en azindan normalde böyle olmazi gerekir.
Fenerli demedim zaten ama böyle nankörlere tepki veririm. 2 senedir kupa üstüne kupa kaldiriyor, hala sorun Terim sorun Terim. Yav he he.
+ Çöp Amrabat 9 m € bonservis,yıllık 1 m € 'dan 5 yıllık sözlesme.
Çok mantıklı işler yapılmış yani![]()
Forum gergin oldugunda, konusuluyor konusuluyor, sonra olay Terim´e geliyor bir sekilde. Anlamadim gitti. Ne yapti bu adam bazilarina ya?
Bize yine güven asiladigi icin mi? Camiayi birlestirdigi icin mi? 10.000´e oynayan Arena´yi doldurdugu icin mi?
2 sene üst üste sampiyon oldugu icin mi? 2 kere Süper kupayi aldigi icin mi? Ilk senesinde CL´de ceyrek final oynadigi icin mi?
Nedir yani bu bazilarinin Terim düsmanligi? Zaten gerginiz, bunu görünce iyice kan beynime sicriyor yani.
Karlibel'e gore Besiktas da ceza alacakmis , adamlarin tek tutunacak dali kaliyor bu durumda
o da lig sampiyonlugu
Forum gergin oldugunda, konusuluyor konusuluyor, sonra olay Terim´e geliyor bir sekilde. Anlamadim gitti. Ne yapti bu adam bazilarina ya?
Bize yine güven asiladigi icin mi? Camiayi birlestirdigi icin mi? 10.000´e oynayan Arena´yi doldurdugu icin mi?
2 sene üst üste sampiyon oldugu icin mi? 2 kere Süper kupayi aldigi icin mi? Ilk senesinde CL´de ceyrek final oynadigi icin mi?
Nedir yani bu bazilarinin Terim düsmanligi? Zaten gerginiz, bunu görünce iyice kan beynime sicriyor yani.