Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ı satanlar gün yüzü görmez, sürüm sürüm sürünüp cehenneme giderler İnşallah.

Futbolu bitirenlere gelsin bu da o zaman ( transfer ile ilgili değil ama yeter gayri)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=EfyH26JdiO8[/media]

burakin menaerji ok demis lazio ya resmen...

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 1m

Ali Egesel, "Lazio Kulübü yetkilileri bizimle temasa geçip niyetlerini aktardıklarında, biz de kendilerini G.Saray Kulübü'ne yönlendirdik."

Ali Egesel: "Önce siz kulüple görüşün, anlaşırsanız, biz de oturur şartları konuşuruz' dedik

buraka sormadan bu tür aciklama yapmasi mümkün degildir bir menajerin. burak tekliflere acigim abi dediyse ancak bu tür aciklama yapa bilir. en azindan normalde böyle olmazi gerekir.

Trabzonspor, Emerson ile olan sözleşmesini feshetti.

süper geçmiş bir sezon ancak bu kadar hiç edilebilir di bravo.şampiyonluk sonrası hemen seçim kararı al şampiğyonluğu kutlayama,alper i almamız başkanla bir çay içmemize bakar de uzat süreci gitsin fb alsın alper i.tekink direktörün lig sonunda açıklama yapsın :bir stoper bir solbek melo olsada olmasada öne bir oyuncu alacağız desin sen sadece stoper al,2 yıldır şampiyon olan takkın teknik direktörü milli takım çalıştırmaya başlasın hiç gereği yokken.cl de lig de kamyonla gol atmış golcünü pazarlayabilmek için lazio kapılarına git,ya bu yönetim ne saçmalıklar yaptığının farkındamı acaba.

Sende SIKTIN ama ha. Hergün Terim´e sallamak icin giriyorsun, salliyorsun, sonra gidiyorsun. Yürü git

agzina saglik kardesim ya. fransiz cakmasina sinir oldum bende resmen burda. gitsin lyon muydu nnice miydi forumlarin takilsin.

adam resmen Galatasaray düsmani . bir sey demeyim demeyim diyorum bende patladim ya. fatih terimis en büyük sorun.

bukadar uzun boyluda olunmaz arkadas. fatih hocanin bu camiaya katiklari ve katicaklarini bazilari rüyasinda bile göremiyor.

herkes "burağı satmak"dan bahsediyor... burağın gitmek istemesinden kimse bahsetmiyor... sizce gerçekten burak gitmek istemiyor da bizimkiler para için mi satıyor????

arda'nın rijkaard zamanı triplerinin aynısı bu sene burak'ta var... belli ki gitmek istiyor... haaaa günahı boynuna 6+0+4'ü ben kendi lehime nasıl kullanırım diye düşünerek yapıyorsa zaten dakika durmasın kendine bir citroen alıp gitsin...

Karlibel'e gore Besiktas da ceza alacakmis , adamlarin tek tutunacak dali kaliyor bu durumda

o da lig sampiyonlugu

burakin menaerji ok demis lazio ya resmen...

Ali Egesel, "Lazio Kulübü yetkilileri bizimle temasa geçip niyetlerini aktardıklarında, biz de kendilerini G.Saray Kulübü'ne yönlendirdik."

Ali Egesel: "Önce siz kulüple görüşün, anlaşırsanız, biz de oturur şartları konuşuruz' dedik

buraka sormadan bu tür aciklama yapmasi mümkün degildir bir menajerin. burak tekliflere acigim abi dediyse ancak bu tür aciklama yapa bilir. en azindan normalde böyle olmazi gerekir.

Kulüp gönderiyor diyenlere cevabı vermiş işte menajer. Konuşmanın bir mantığı yok. Burak da okeylemiş ki görüşme olmuş. Olumsuz bir sonuçta ceremesini de kendisi çeker artık. Herkes bilir ki biz yarı yolda bırakılmayız.

Forum gergin oldugunda, konusuluyor konusuluyor, sonra olay Terim´e geliyor bir sekilde. Anlamadim gitti. Ne yapti bu adam bazilarina ya?

Bize yine güven asiladigi icin mi? Camiayi birlestirdigi icin mi? 10.000´e oynayan Arena´yi doldurdugu icin mi?

2 sene üst üste sampiyon oldugu icin mi? 2 kere Süper kupayi aldigi icin mi? Ilk senesinde CL´de ceyrek final oynadigi icin mi?

Nedir yani bu bazilarinin Terim düsmanligi? Zaten gerginiz, bunu görünce iyice kan beynime sicriyor yani.

Forum gergin oldugunda, konusuluyor konusuluyor, sonra olay Terim´e geliyor bir sekilde. Anlamadim gitti. Ne yapti bu adam bazilarina ya?

Bize yine güven asiladigi icin mi? Camiayi birlestirdigi icin mi? 10.000´e oynayan Arena´yi doldurdugu icin mi?

2 sene üst üste sampiyon oldugu icin mi? 2 kere Süper kupayi aldigi icin mi? Ilk senesinde CL´de ceyrek final oynadigi icin mi?

Nedir yani bu bazilarinin Terim düsmanligi? Zaten gerginiz, bunu görünce iyice kan beynime sicriyor yani.

Gergin olmasan böyle bir tepki vermeyeceğini az çok biliyorum. Onun için sakin ol dedim reis :D Neyse boş ver biz transferlere bakalım. Yarın ki kuralardan sonra her şey belli olur. Menajeri de gerekli açıklamayı yapmış Burak bu saatten sonra gidicidir. Üzerinde konuşmanın anlamı yok. Bizim hamlemiz ne olacak acaba ben bunu çok merak ediyorum asıl

bazilari Galatasarayin büyümesini istemiyor resmen.

2000 yilindan sonraki duruma hizla geri dönelim derindeler maalesef. bu sefer operasyonu erken yapalimda bir avrupa kupa daha gelmesin derindeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt