Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam dediklerinde haklılık payın varda abartmayalım yine de. Henüz çok erken konuşmak için. Bize 2 üst düzey adam daha lazım.

iste onu diyorum...bi shaqiri bi coentrao

al karsına barcelonayi oyna...gelir gelmez deil...2_3 ay sonra o takımı bi oturttur..arkana yaslan izle

transferimiz yarin'ki kuraya bagli ...

zor kura cekersek ; zaten cok zor , cikamayiz , bir oyuncuyla olacak degil , hele bi ocagi bekliyelim ..

kolay kura cekersek ; bu kadroyla'da yeneriz bunlari , bosuna para harcamiyalim , hele bi ocagi bekliyelim ..

ya bırakın ya, gece gece adamı deli etmeyin..

başkan da bizde kanat transfer diyoruzda

alacak olsan ,parayı basacak olsan başkan? varmı bir hamle? varmı bir isim duyum?

kuralar çekildiğinde, okullarda açılıyor yakında onu bekleyelim birde :)

taraftar gecen sene actı pankartı drogba diye bas bas bagirdi adam getirdi...

acalım pankartı shaqiri coentrao bide biz bagiralim...

bayern munih zaten shaqiriyi satmaz kiralamaya sicak bakıyor

coentraoda takımdan ayrılmak istiyor....sicak bakıyor

Unal Aysal bunlari getirmek icin ne istiyor onu anlamadım

taraftar gecen sene actı pankartı drogba diye bas bas bagirdi adam getirdi...

acalım pankartı shaqiri coentrao bide biz bagiralim...

bayern munih zaten shaqiriyi satmaz kiralamaya sicak bakıyor

coentraoda takımdan ayrılmak istiyor....sicak bakıyor

Unal Aysal bunlari getirmek icin ne istiyor onu anlamadım

alper kardeş, herkes bir sürüm istiyor.

1-coentroe vereceğim paraya gider nani yi alırım.

2-sqiuera var onu alırım sol bek olarak..

isimler değişebilir.

sen başkanın ağzından şu oyuncu için girişimlerimiz var diye duydunmu?? bu saate kadar anlaşmamışsın isim vermeyip kanat oyuncusu alacağız diyor, para basıp alacağına inanıyormusun?? ben bahane üreten icraat üreten yönetim istiyorum...

transferin son günlerine buralar futbolcu isimleriheycanla dolu olurdu..

bu yönetimin transfer yağacağına inanmadığımız belli. melo olayıda olmasaydı bu transfer sezonu bomboş geçerdi..

Önümüzdeki 5 yıl boyunca Şampiyonlar liginde kupayı almak çok çok zor. Hayal dünyasında yaşamayın. Sağa Naniyi sola ardayı koysan bile kura şansı ile en fazla yarı finalden dönersin. Bayern - Barcelona - Dortmund gibi takımlar varken çok zor. Ben yarı finali de başarı olarak görürüm. Tarihe silinmeyecek bir not daha düşmüş oluruz. Şu Real maçına da fazla kafayı takmayın. o olsaydı bu olsaydı durumlarına girmeyin. Sonuç önemli. Tarih sonucu yazar. verilmeyen penaltıyı değil.. Bizim transferden daha fazlasına ihtiyacımız var. Ekol gibi, sistem gibi.. Futbolda hiçbir şey tesadüf değildir. Bugün messinin çalım atması, Ardanın asist yapması, David villanın gol atması. Bunların hepsi sistemin parçasıdır.

Arda büyük ihtimalle geliyor. Maçlardaki isteksizligi belli değil mi? En az 2-3 maç yer bize gelir. Cumartesi öğlen açıklanır.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Arda büyük ihtimalle geliyor. Maçlardaki isteksizligi belli değil mi? En az 2-3 maç yer bize gelir. Cumartesi öğlen açıklanır.

Atletico bırakmıyor sorun kulüp. Koca kafanın kafasının karışık olduğunu anlamak için kahin olmaya falan gerek yok.

arda filan gelmez yahu. başkan ısrarla bu sene bu iş olmaz diyor..

başkanın transfer yapmaya niyeti yok.

hasan şaş-fatih hoca bruma diyor, bizim başkan sol bek ten vazgeçti hocamız sol kanat istiyor diyor. bunları yeni demiyorki 2-3 haftadır herkes biliyor, 2-3 haftadır başkan bile çıkıp kanat oyuncusu olduğunu kendi söylüyor bakıyoruz ki daha resmi adım bile atılmamış..

sonra yönetimi eleştirince şükür et adnan polat dönemi değil..

bir transfer döneminde yönetimin işi transferse , burdaki konu da bu ise; yine 7-8 isim veren başkan ise; yine hiçbiri için resmi girişim yapılmayıp herşeye bahane üretiliyorsa,başarı hedefi yine yüksek ise. neyleyeyim eleştirmeyeyimmi??

hangi oyuncu için büyük uğraşlar verdilerde biz görmedik yahu. bir tek arda turan. başka???

bide komikler yahu. bu taraftar saf mı?

burak için zaten satmayacaktık ama nezaket olsun diye davete uyduk. ula burak ı almak isteyen adam buraya gelir, sen niye gidiyosun. bide 2 oyuncu için teklif ettiler. bende yazıyorum şuraya lazio 15 ve bu iki oyuncuyu verselerdi yönetim kabul ederdi. burak ı satmayacağız diyip adamların ayaklarına giden tulun ve buna izin veren başkansa kusuruma bakmasın gittikçe sinir edici son dakika hamleleri yapıyorlar.

sonra başkan çıkıp diyorki 1 veya 2 kanat oyuncusu alacaz. plan belliydi tutmadı ama burak ı satıp o gelen paralarla nani ve bruma (başkasıda olabilir) almaktı.. lazio vermeyince laf değiştirdiler..

Burak'ı hazır para ederken satmalıyız. Hızlı kanatlar alıp tek forvete dönmeliyiz. Tek forvette Drogba(Umut) yeterli. Zaten dünyada çift forvet oynayan pek takım kalmadı. Yalnız yönetimin acele etmesi lazım. Bize Di Maria-Nani-Robben-Bruma tarzı çalım atan, hızlı, golcü kanat gerek.

Transfer nöbetini kapatip sifonu cekmenín zamani geldi artik
toilettes-rouge-115.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt