Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18.45 .te

Bence Coentrao'yu alabilirsek bu yıl da kanatsız sisteme devam edelim ama seneye düzgün bir yapılanma ile kanatlı sistem şart oldu... Coentrao Benficada zaten sol açık gibiydi ototban gibi kullanır solu

Her sene öğleden sonra çekilirdi kuralar. Bu sene niye akşama almışlar saati. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Her sene öğleden sonra çekilirdi kuralar. Bu sene niye akşama almışlar saati. ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa

Grup kuraları geçen sene de ve ondan önce de Perşembe akşamı 18:45'teydi, sonraki turlar Cuma 13'te oluyordu diye hatırlıyorum.

Bu akşam CL kuraları + ödüller, yarın da Süper Kupa maçı diye hatırlıyorum.

https://ipad.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/g-saray-serdar-azize-talipSXHBQ342741SXQ

Acaba bruma ve serdar alınıp chedjou tribüne gönderilip kanatlı sisteme öyle mi geçicez serdar-semih-gökhan üçlüsü stoper için belki ligi götürür ama bence avrupa da dağılırlar

Serdar balon. Ben lig için bile yeterli olduğundan şüphe ediyorum. Çoğu kişinin beğenmediği zan bile ondan daha iyi.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bugün birinci torbadan Benfica gelecek bize. içime doğuyor arkadaş. :D

Ulan kaç ay geçti transferi resmen yine son güne bıraktık, şaka gibi. Olup olmayacağı da şüpheli ya neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt