Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse Bruma gelir de insallah ama ligde gene az oynayacak, chedjou falan veya digerleri kesilemez, cok net, uzun vade icin iyi transfer olur artik

Insallah kardesim insallah. Keske öyle olsun, hep böyle transfer yapalim. Konusulan paralara bakiyorum (bonservis, yillik), "Lan herhalde cok büyük bir yetenek" kaptik diyorum. Umarim öyledir. Scout degilim sonucta. O kadar cok tanimiyorum cocugu.

Scott piri ve fatih terim ile daha iyi olacağını düşünüyorum. Umarım izlemeye doyamayız kendisini..

ronaldo da farksiz degildi bruma yasinda yetenek olarak sportingde oynadigi dönemde. ronaldoda birden ronaldo olmadi yani demek istiyorum. kalitesi vardi ayni bruma gibi ama asil bitis egitimi manu ve fergusonda gördü.

Aynen öyle Fatih. Ronaldo'nun ilk zamanları çelimsizdi biraz. İngilterede güç ve mental kazandı. Tabi oynadığı lig ve çalıştığı hocanın katkısı çok fazla.

Fenerbahçe'li komedyenler Cem Yılmaz ve Beyaz ile yapımcı Acun Ilıcalı ve NTV'nin sahibi Ferit Şahenk Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için oyuncuyu ikna etmeye çalıştılar. Ünlü isimler yıldız isme Sarı Lacivert'li formayı giydirmek için yıllık alacağı ücretin haricinde imza parası olarak 10 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundular ancak Arda bu teklifide kabul etmedi. (TRT Spor)

Jardel Cem Uzan´in hediyesiydi. Onun disinda 10 + Milyonluk bir transfer hatirlamiyorum ben acikcasi.

Ya yeterki oynasin cocuk, ayakta alkislarim. Hep böyle transfer yapsinlar isterim, yemin ederim. Yeterki hata yapmasinlar.

Ama biz milletimizi, taraftarimizi iyi biliriz. Oynadiginda, sence "Daha genc, sabretmek lazim" derler mi?

Yoksa "Yahu 12 Milyon bastik buna, oynadigi futbola bak" mi derler? Benim derdim tek o

bruma tam hazir olmasa bile futboldan biraz anlayan hic kimse bu cocugun oynadigi futboluna bak hele demez.

bruma kötü oynamaz bence hic bir macda. ya normal oynar yada iyi oynar. ilerde ise cok iyi oynar. Brumayi simdiki hali ile bir ronaldo yapmakda istemiyorum ama elestirilen bir amrabat da degil asla. amrabati yani kayseride amrabatan daha iyi.

Fenerbahçe'li komedyenler Cem Yılmaz ve Beyaz ile yapımcı Acun Ilıcalı ve NTV'nin sahibi Ferit Şahenk Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için oyuncuyu ikna etmeye çalıştılar. Ünlü isimler yıldız isme Sarı Lacivert'li formayı giydirmek için yıllık alacağı ücretin haricinde imza parası olarak 10 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundular ancak Arda bu teklifide kabul etmedi. (TRT Spor)

Allahım rezilliğe bak ulan çok düştüler bunlar

Sneijder, van Gaal tarafindan gene cagrilmadi

Bu aksamki mac onemli... 3 puan almak moral yukseltir, ustune de transfer aciklandi mi, bomba etkisi yapar :) Burak bu aksam golunu atarsa tarihimizdeki en basarili bireysel performansa da imza atacakmis, ust uste 8 macta skora etki eden forvetimiz umarim bu sezon da bizimle kalir!

bu habere simdi sevineyim sevinmeyim karar veremedim :(

golünü atsin ve kazanalimda sonra karar veririm. umarim sacma sacma bencil oynamaz abartali cekilde gol atayim diye.

"Bruma´dan kısa vadede katkı beklemeyin"diyorsunuz da,rakibimiz Juventus´un bankosu Pogba ile aynı yaşta.

haber dogruysa ki dogru olduguna inaniyorum... Gercek Galatasaraylilarin parayla pula isi olmaz beyler...

arda acikda degil ac da degil.. 100 milyon verseler yine gitmez. herkez tanju colak-emre .B degil bu dünyada iyiki

bu haberden de görüyoruz ki fenerli demek istisnalar hariç gerizekalı demekle eşdeğer.

Sadettin Saran aday oluyormus FB de.

secilemez... aydinlar-sahenk-koc hata hata nihat özdemir varken bunu asla secmezler orda. nihat özdemir secilirse ikinci aziz yildirim olur hata daha da ilereye gidiyorum. aziz bunu uzakdan kumanda ile yönlendirir.

unutmayalim ki fenerin kongre üyeleri cogu azizin üye yaptigi adamlar ve bayanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt