Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Bugün resmi tatil olduğu için KAP kapalıymış
Geleneksel "KAP kapali" Senlikleri baslamistir.
Vatan'a Millet'e hayirli ugurlu olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün resmi tatil olduğu için KAP kapalıymış
Insallah kardesim insallah. Keske öyle olsun, hep böyle transfer yapalim. Konusulan paralara bakiyorum (bonservis, yillik), "Lan herhalde cok büyük bir yetenek" kaptik diyorum. Umarim öyledir. Scout degilim sonucta. O kadar cok tanimiyorum cocugu.
ronaldo da farksiz degildi bruma yasinda yetenek olarak sportingde oynadigi dönemde. ronaldoda birden ronaldo olmadi yani demek istiyorum. kalitesi vardi ayni bruma gibi ama asil bitis egitimi manu ve fergusonda gördü.
Jardel Cem Uzan´in hediyesiydi. Onun disinda 10 + Milyonluk bir transfer hatirlamiyorum ben acikcasi.
Ya yeterki oynasin cocuk, ayakta alkislarim. Hep böyle transfer yapsinlar isterim, yemin ederim. Yeterki hata yapmasinlar.
Ama biz milletimizi, taraftarimizi iyi biliriz. Oynadiginda, sence "Daha genc, sabretmek lazim" derler mi?
Yoksa "Yahu 12 Milyon bastik buna, oynadigi futbola bak" mi derler? Benim derdim tek o
Fenerbahçe'li komedyenler Cem Yılmaz ve Beyaz ile yapımcı Acun Ilıcalı ve NTV'nin sahibi Ferit Şahenk Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için oyuncuyu ikna etmeye çalıştılar. Ünlü isimler yıldız isme Sarı Lacivert'li formayı giydirmek için yıllık alacağı ücretin haricinde imza parası olarak 10 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundular ancak Arda bu teklifide kabul etmedi. (TRT Spor)
Bu aksamki mac onemli... 3 puan almak moral yukseltir, ustune de transfer aciklandi mi, bomba etkisi yaparBurak bu aksam golunu atarsa tarihimizdeki en basarili bireysel performansa da imza atacakmis, ust uste 8 macta skora etki eden forvetimiz umarim bu sezon da bizimle kalir!
Kevin Prince Boateng 10m euroya Schalke'de.
"Bruma´dan kısa vadede katkı beklemeyin"diyorsunuz da,rakibimiz Juventus´un bankosu Pogba ile aynı yaşta.
Fenerbahçe'li komedyenler Cem Yılmaz ve Beyaz ile yapımcı Acun Ilıcalı ve NTV'nin sahibi Ferit Şahenk Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için oyuncuyu ikna etmeye çalıştılar. Ünlü isimler yıldız isme Sarı Lacivert'li formayı giydirmek için yıllık alacağı ücretin haricinde imza parası olarak 10 Milyon Euro'luk bir teklifte bulundular ancak Arda bu teklifide kabul etmedi. (TRT Spor)
Bence Chedjou'yu keser Fatih hoca bu çocuğa yer açmak için..
Aldın genç yetenek kulübede duruyor zor iş..
Sadettin Saran aday oluyormus FB de.