- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Pogba halis muhlis ön libero kardeşim.Pirlo ile alakası yok.
Pogba reis. Bilmesem söylemem. Adam hücumda da var. O boya rağmen hızı da çok iyi. Meloyu neden istemediklerini şimdi daha iyi anlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben tek bir sey bekliyorum ondan . ne asist nede gol... takimin temposunu yüksege tasisin yeterli benim icin vallahi ilk olarak.
bunun icinde uygun bir oyuncu bence. gerisi zaten gelir zamanla
Şuan Pirlonun alternatifi bu adam abi. Başka yok bildiğim kadarıyla. O olmadığında bu oynuyor.
vidal da okeyim. az cok boslugunu doldurur belki ama pogba ?! pogba oyun kuramaz pirlo gibi ama muthis kesici. yaparsa vidal yapar oda farkli oynar tabiki dedigin gibi verim olarak.
Pirlo deep-lying playmaker, geriden oyun kuruyor. Pogba yerine gecebilecek potansiyelde. Pirlo'nun yerini alacak adam ya Pogba olacak ya da Verratti'yi tekrar İtalya'ya getirecekler.
Son dakika!
Abdullah Kiğılı:Galatasaray gruptan çıkamaz.Kendi sahasında Kopenhag'tan alacağı 1 puanla 4.olur.
beyler pogbanin oyle kucumsenecek bi hali yok selcukun yerinde olsam simdi evde juventus kasetlerini izlerim bu adami nasil cozerim diye
Çok agresif. Üzerine oynandığı zaman, (bunu Avrupa da bir çok kulüp yapıyor) çok kolay rakibini 10 kişi bırakabilir.
bizim melo icinde aynisini diyebilirsin yani
Melo bir tık altı. Bu çok daha agresif. ve evet teorik olarak bakarsak Melo içinde söylenebilir. Bunun çok basit bir örneğini Fb-Gs süper kupa maçında Drogba yaptı zaten. Sonrası kendiliğinden geldi.
Son dakika!
Abdullah Kiğılı:Galatasaray gruptan çıkamaz.Kendi sahasında Kopenhag'tan alacağı 1 puanla 4.olur.
Bu Boateng Schalke04 e transfer oldu Ama Avrupa maclarina cikamiyacak degilmi ?