Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vidal da okeyim. az cok boslugunu doldurur belki ama pogba ?! pogba oyun kuramaz pirlo gibi ama muthis kesici. yaparsa vidal yapar oda farkli oynar tabiki dedigin gibi verim olarak.

Vidal cok sert bir oyuncu o pozisyon icin gercekten o da ayni Pogba gibi daha cok kesici özellikleriyle öne cikiyor bana göre. Kendisini Leverkusen zamanindan beri izlerim. Yani Pirlo gibi ayagina hakim onun yarisi kadar yumusak bilekli bir adamlari yok takimda. Pirlo sakatlanirsa bunlarin sistemi baya bir zarar görür bence :encouragement:

Pirlo deep-lying playmaker, geriden oyun kuruyor. Pogba yerine gecebilecek potansiyelde. Pirlo'nun yerini alacak adam ya Pogba olacak ya da Verratti'yi tekrar İtalya'ya getirecekler.

vallah pogbayi ben u20 dünya kupasinda sadece izledim. orda pirlonun yapacagi isini yapa bilecegini görmeidm acikcasi ama muthis ön libero. pirlo gibi maestroluk yapamaz o ya. belii 5 sene sonra

Sonuç olarak Juvenin sistem şablon neyi varsa Pirloya bağlı. Pirlo çok iyi bir organizatör konumunda. Adam yaşlandıkça daha iyi oynamaya başladı. Bu adamın olmadığı maçları izleyin. Juve çoğu maçta zorlanıyor. Umarım bize gelene kdr sakatlanır ya da ne bileyim kırmızı görür diyecem ama kartta görmüyor.

Ben Juventus'tan ziyade Madrid'ten çekiniyorum.Bale'yi filanda alırlarsa çok fena olurlar.Bize de sadece Bruma yetmez.Benim tabirimle bir uçan kanat adamı daha lazım.

beyler pogbanin oyle kucumsenecek bi hali yok selcukun yerinde olsam simdi evde juventus kasetlerini izlerim bu adami nasil cozerim diye

beyler pogbanin oyle kucumsenecek bi hali yok selcukun yerinde olsam simdi evde juventus kasetlerini izlerim bu adami nasil cozerim diye

Çok agresif. Üzerine oynandığı zaman, (bunu Avrupa da bir çok kulüp yapıyor) çok kolay rakibini 10 kişi bırakabilir.

Pogba agresiflikten çok ukela.Balotelli gibi.Yoksa 2 sene sonra Avrupa'nın en iyi ön liberolarından biri olur.Viera tarzında bir futbolcu.Fizik olarakta o kalibre de.

Melo bir tık altı. Bu çok daha agresif. ve evet teorik olarak bakarsak Melo içinde söylenebilir. Bunun çok basit bir örneğini Fb-Gs süper kupa maçında Drogba yaptı zaten. Sonrası kendiliğinden geldi.

51 macta 2 kirmizi kart gormus gecen sene hic bisey degil acikcasi

super sutlari var ama herifin ona dikkat edecez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt