Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Sow niye Southampton'a gitsin?
manchester unitede gidecek hali yok. premier lig oldugu için gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sow niye Southampton'a gitsin?
Daha hiçbiri gelmedi, bakalım
bence benzema inanılmaz şişirilmiş bi adam asla büyük taakkım oyuncusu olamadı ama di maria ve mesut çok faydalı olur arsenal'a
4-2-3-1 çıktı mertlik bozuldu kardeşim..
Eskiden saya saya bitiremezdik forvetleri,Sheva,Henry,Nistelrooy,Tristan,Raul,Trezeguet,Vieri,Saviola,Kluivert,Ronaldo uzar gider,o dönemin futbolu daha ofansifti şimdi robot gibi defanslar çıktı tek forvete döndü takımlar ve yıldız forvetler ne yazık ki 4-5 tane A kalite olarak benim gözümde..Benzema'da bu yazdıklarımla elbette kıyaslanmaz ama o dönemde oynasaydı eminim çok daha etkili bir kariyer olabilirdi onun için..
Dünya'da kesinlikle ST kıtlığı var.Cavani gibi eskiden olsa yıldız klasmanına girip girmediğini sorgulayacağımız adam 60 m euro.Ama bence o dönemin futbolu hiçte ofansif değildi, avrupa futbolunun can çekiştiği yıllar.Yıldız ST'ler olsa da Ronaldinho çıkana kadar fantastik bir oyuncu da yoktu.
Bugünün avrupa futbolu daha zevkli ve tempolu, altın çağını yaşıyorlar. Eskiden büyük takımlar ile orta siklet arasında bu kadar fark yoktu.
Matri'yi aldılar.
Honda gerçekten onlara güç katar. Kaka artık muallada ama.
benzamanin bence hakki yeniyor keşke bize gelse. çok isterdim.
Ön liberolar çok para etmeye kalabalık ortasahalar kurulmaya başlandı ve işte o an forvet oyuncularından ziyade oyunu ortasahada kazanan sistemler geliştirildi..
demek istediğim madrid united barça gibi takımların forvetleri fark yaratmalı bence benzema o seviyede fark yaratan bir oyuncu değil ama bize gelse başarılı olur tabiki
Ben bu mesajına inanmıyorum herşey Yunanistan'ın Euro 2004'ü kazanmasıyla başladı hocam,Dünya futbolu defansifleşti bunu inkar edemezsin..
Yani o zamanlar tabi ben ortaokuldaydım avrupa maçlarını o kadar da takip edemiyordum ama bana sıkıcı geliyordu hep kontrollü oyun vardı.Bugün Madrid, Manu, Bayern, BVB maçlarında ki tempodan çok uzaktı.
4-2-3-1 bizim lig için berbat bir sistem çünkü bizde 3'lünün ikisi defansif oyuncular oluyor.Avrupa'da ise 3'de ofansif.Hatta birisi forvet.
İzleyen var mı bu adamı? Sırf laf olsun diye mi öneriyorsunuz?