Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Orduspordayken bir çok maçını izledim. Yabancı sınırı varken alınırdı. Neyse Ayakta uyuyan gözlemcilerimize selamlar olsun :005::005::005:
iyi bir oyuncu degil. uyumalari iyi olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orduspordayken bir çok maçını izledim. Yabancı sınırı varken alınırdı. Neyse Ayakta uyuyan gözlemcilerimize selamlar olsun :005::005::005:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM[/media]
Gaza gelmemek elde değil.
en azindan amrabata 8,5 verip ekralarda allahima sukurler olsun transferi bitirdik deyip 6 milyona alper gibi bir kazmayi alamadigi icin bir gece uyuyamadim diyen a.albayrak gibi capsizlarda yok.u.aysal en dogrusunu yapmistir,eski yonetimle bu is yurumezdi hergun kavga hergun gruplasma,bi kalemde cizdi hepsinin ustunu baskan
Bukadar bos oyuncuyu biz ne yapacagiz? Besiktas ve Trabzonspor seviyesinde olan oyuncular bunlar. Sefa kazma bir oyuncu, bizim ligde iyi istatistik yapsa bile o isigi göremiyorum onda.
Okay'in nesi begeniliyor anlamiyorum, Kayserispor'un kac senedir rotasyon oyuncusu ve hala ilk 11'e giremiyor.
Ömer Bayram sol bek oynuyor, izlemeden nasil oynuyor diyemeyiz. Kanattan devsirme bir sol bek oldugu icin Hakan Balta performansi bile vermeyebilir.
Zaten dün cok abarttiklarini da söylemistim. Galatasaray´in seviyesini ne saniyor bazilari merak ediyorum.
Öyle oyuncularimiz var ki, kazanma özellikleri olan cok kaliteli isimler. Ucurum yok aramizda. Artik Sarp, Özbek yok.
Inanacaksin ve müthis oynayacaksin. Baska yolu yok bunun. Dortmund da böyle cikti ölüm grubundan. Mücadele, pres, baski vs.
Fatih Terim sever böyle takimlari, zoru basarmayi da sever ve basarir da. Ben cok güveniyorum.
3. olursak da herkesin takdiriyle 3. oluruz, hic süphem yok. Madrid deplasmani disinda her maci basa bas oynayacagimizi düsünüyorum.
Kayserispor'a istedikleri Ceyhun Gülselam+Amrabat'ı teklif edip Seda Yılmaz+Okay Yokuşlu +Ömer Bayram alınabilir saçma gelebilir ama oynatamayacağımız adamları verelim.
Sol bek şart
Nankörlük böyle bişey işte adam sabah akşam özveriyle çalıştı şimdi çapsız oldu peh pehh pehhh
Seda'yı nerde kullanmayı düşünüyon :ka25:
Manunun banko solbeki![]()
en azindan amrabata 8,5 verip ekralarda allahima sukurler olsun transferi bitirdik deyip 6 milyona alper gibi bir kazmayi alamadigi icin bir gece uyuyamadim diyen a.albayrak gibi capsizlarda yok.u.aysal en dogrusunu yapmistir,eski yonetimle bu is yurumezdi hergun kavga hergun gruplasma,bi kalemde cizdi hepsinin ustunu baskan
Küçüklüğümde hatırladığım bir durumdur. 2000-2001 sezonu. Hani Bayern'in kupayı aldığı yıl. Her cumartesi öğle saatleri star da şampiyonlar ligi özel i izler, ve öyle bir gaza gelirdim ki, topu kapıp toprak sahaya nasıl koştuğumu bilmezdim. Yıllar geçti, koşacağım bir toprak sahada olmasa da o heyecanı hala yaşayabiliyorum bu müzikte.

Manunun banko solbeki![]()
ben ne söyledim sen nerelere çektin. Alper in alınmaması kazanç mı?(tabiki o paraya değil) çapsız dediğin Albayrak bu kulübe herşeyini vermiş eski yöneticilerimizden biri. başkanımızın büyük bir istekle yönetimine alınmış seçimi kazanmasına yardımcı olmuş biri .biraz daha dikkatli konuşmanı rica ediyorum.
soner olm ne zaman gorsem en onemli maclarin oldugu hafta dugundesin,ne kismetsiz adamsin la senakşam ikinci yarıya yetişsem bari ya![]()
Aldın diyelim kimi kesiceksin? Drogba mı Melo mu?