Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM[/media]

Gaza gelmemek elde değil.

Küçüklüğümde hatırladığım bir durumdur. 2000-2001 sezonu. Hani Bayern'in kupayı aldığı yıl. Her cumartesi öğle saatleri star da şampiyonlar ligi özel i izler, ve öyle bir gaza gelirdim ki, topu kapıp toprak sahaya nasıl koştuğumu bilmezdim. Yıllar geçti, koşacağım bir toprak sahada olmasa da o heyecanı hala yaşayabiliyorum bu müzikte.

en azindan amrabata 8,5 verip ekralarda allahima sukurler olsun transferi bitirdik deyip 6 milyona alper gibi bir kazmayi alamadigi icin bir gece uyuyamadim diyen a.albayrak gibi capsizlarda yok.u.aysal en dogrusunu yapmistir,eski yonetimle bu is yurumezdi hergun kavga hergun gruplasma,bi kalemde cizdi hepsinin ustunu baskan

Nankörlük böyle bişey işte adam sabah akşam özveriyle çalıştı şimdi çapsız oldu peh pehh pehhh

Bukadar bos oyuncuyu biz ne yapacagiz? Besiktas ve Trabzonspor seviyesinde olan oyuncular bunlar. Sefa kazma bir oyuncu, bizim ligde iyi istatistik yapsa bile o isigi göremiyorum onda.

Okay'in nesi begeniliyor anlamiyorum, Kayserispor'un kac senedir rotasyon oyuncusu ve hala ilk 11'e giremiyor.

Ömer Bayram sol bek oynuyor, izlemeden nasil oynuyor diyemeyiz. Kanattan devsirme bir sol bek oldugu icin Hakan Balta performansi bile vermeyebilir.

Şu anda takımda yerli yedek sıkıntısı var bazı pozisyonlarda. Bu önemli çunku çogu maçta hucum gucumuz zayıf kalıyor ligde. 6 yabancı hakkın var hepsini savunmada kullama zorunda kalıyorsun Hamit, Hakan ve Emre Çolak gibi beni deli adamlar oynuyor takım zayıflıyor.

Kontenjan için Riera'yı gönderirsek ki gitmeli, Hakan dışında sol bek yok. Hoca sol bek değil sol açık alacak. E peki Hakan sakatlansa solbekte kim oynayacak? Ferhat Öztorun, Ömer Bayram birini alacaksın artık, Hakan'ın yedeği yok? Muslera cezalı olsa kim oynayacak millette yedekte Cenk var, Mert var bizde Eray? Aykut? Stoperde iki, yerlin var sadece çogu lig maçında Semih-Gökhan oynayacak göreceksiniz. 3.yerli stoperin YOK.

Yerli yedek kalecin YOK,

Hakan'ın yedeği YOK,

3.yerli stoperin YOK,

Sneijder efendi oynasın Melo, Muslera, Eboue, Drogba, Bruma saymak güzel etti 6. Stoper YOK içinde sol bek YOK. Demek bunlar yerli olacak, 2 stoperin 1 de sol bekin var, yedekleri YOK bıraktım kaliteyi sayısal olarak YOK.

Zaten dün cok abarttiklarini da söylemistim. Galatasaray´in seviyesini ne saniyor bazilari merak ediyorum.

Öyle oyuncularimiz var ki, kazanma özellikleri olan cok kaliteli isimler. Ucurum yok aramizda. Artik Sarp, Özbek yok.

Inanacaksin ve müthis oynayacaksin. Baska yolu yok bunun. Dortmund da böyle cikti ölüm grubundan. Mücadele, pres, baski vs.

Fatih Terim sever böyle takimlari, zoru basarmayi da sever ve basarir da. Ben cok güveniyorum.

3. olursak da herkesin takdiriyle 3. oluruz, hic süphem yok. Madrid deplasmani disinda her maci basa bas oynayacagimizi düsünüyorum.

Juve'nin yaptigi takim presi avrupa'da hic kimse yapamaz (belki Bayern ve Dortmund). Sansimiz elbette var, ama Real ve Juve karsilasmalari cok zor olacak bizim adimiza. Tabi bazi olumlu seyler de var. Örnegin FT, Muslera, Sneijder ve Melo italyan futbolunu biliyorlar.

Neyse, oran olarak 3cü bitirmemiz en büyük ihtimal belki. Ama korkacak bir sey yok. Herkes Real ve Juve'nin gecmesini beklerken, biz gölgelerden gelip süpriz yapabiliriz. Tabi bunun icin her futbolcu 200% ile oynamasi lazim. Tek sorun yabanci sinirlamasi yüzünden bazi oyuncularimiz formsuz olabilir.

Nankörlük böyle bişey işte adam sabah akşam özveriyle çalıştı şimdi çapsız oldu peh pehh pehhh

ne nankorlugu,adam sampiyon oldugumuz mactan sonra telegol denen yavsak programa baglanip ben saglik sorunlarim var yoruldum artik birdaha yonetimde olmayacagim diyro eee 1 hafta once ayni adam yine ayni programda u.aysal beni yonetime almayarak cok buyuk haksizlik etti diyor.once lafinin arkasinda dursun orasi burasi oynamasin,yayinci kurulus her pustlugu yaptigi donemde allah onlardan razi olsun diye diye bir hal oluyodu,bize oyle yonetici gerekmez

en azindan amrabata 8,5 verip ekralarda allahima sukurler olsun transferi bitirdik deyip 6 milyona alper gibi bir kazmayi alamadigi icin bir gece uyuyamadim diyen a.albayrak gibi capsizlarda yok.u.aysal en dogrusunu yapmistir,eski yonetimle bu is yurumezdi hergun kavga hergun gruplasma,bi kalemde cizdi hepsinin ustunu baskan

ben ne söyledim sen nerelere çektin. Alper in alınmaması kazanç mı?(tabiki o paraya değil) çapsız dediğin Albayrak bu kulübe herşeyini vermiş eski yöneticilerimizden biri. başkanımızın büyük bir istekle yönetimine alınmış seçimi kazanmasına yardımcı olmuş biri .biraz daha dikkatli konuşmanı rica ediyorum.

Küçüklüğümde hatırladığım bir durumdur. 2000-2001 sezonu. Hani Bayern'in kupayı aldığı yıl. Her cumartesi öğle saatleri star da şampiyonlar ligi özel i izler, ve öyle bir gaza gelirdim ki, topu kapıp toprak sahaya nasıl koştuğumu bilmezdim. Yıllar geçti, koşacağım bir toprak sahada olmasa da o heyecanı hala yaşayabiliyorum bu müzikte.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=gKFIWh1Pzqo[/media]

birde şunu izledim, tüm heyecanım giiti anasını satıyım :asd:

ben ne söyledim sen nerelere çektin. Alper in alınmaması kazanç mı?(tabiki o paraya değil) çapsız dediğin Albayrak bu kulübe herşeyini vermiş eski yöneticilerimizden biri. başkanımızın büyük bir istekle yönetimine alınmış seçimi kazanmasına yardımcı olmuş biri .biraz daha dikkatli konuşmanı rica ediyorum.

ya arkadas kac gundur bu forumda u.aysal gibi bir baskana soylenmedik sey kalmadi adamin capi ne vizyonu hicbirsey birakmadilar biz a.albayraka iki laf diyincemi kotu oluyoruz gecin bu isleri

Aldın diyelim kimi kesiceksin? Drogba mı Melo mu?

Almayacağımız için problem yok.Bence biz Gençlerbirliği'nde ki solbeki almalıyız.U-20 dünya kupasında 4 maçta da 90 dakika oynadı.Gençler de zaten Tosic'in arkasında bekleyecek.

Kazım'ı mazım'ı verip o adamı alsak iyi olur.An itibari ile ülkenin en gelecek vaad eden solbeki. Ayrıca Hakan'ı kesme ihtimali Tosic'i kesme ihtimalinden çok çok çok daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt