Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
Acaba ne zaman iyi oyuncularımızı yedekleyebileceğimiz hale gelicez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soner olm ne zaman gorsem en onemli maclarin oldugu hafta dugundesin,ne kismetsiz adamsin la sen![]()
Okay balon. :encouragement:
Bu Hazar malı ne dedi şimdi ??
ya arkadas kac gundur bu forumda u.aysal gibi bir baskana soylenmedik sey kalmadi adamin capi ne vizyonu hicbirsey birakmadilar biz a.albayraka iki laf diyincemi kotu oluyoruz gecin bu isleri
Almayacağımız için problem yok.Bence biz Gençlerbirliği'nde ki solbeki almalıyız.U-20 dünya kupasında 4 maçta da 90 dakika oynadı.Gençler de zaten Tosic'in arkasında bekleyecek.
Kazım'ı mazım'ı verip o adamı alsak iyi olur.An itibari ile ülkenin en gelecek vaad eden solbeki. Ayrıca Hakan'ı kesme ihtimali Tosic'i kesme ihtimalinden çok çok çok daha fazla.
arkadaşlar duyum haber herhangi bir şey var mı ?
Şu anda takımda yerli yedek sıkıntısı var bazı pozisyonlarda. Bu önemli çunku çogu maçta hucum gucumuz zayıf kalıyor ligde. 6 yabancı hakkın var hepsini savunmada kullama zorunda kalıyorsun Hamit, Hakan ve Emre Çolak gibi beni deli adamlar oynuyor takım zayıflıyor.
Kontenjan için Riera'yı gönderirsek ki gitmeli, Hakan dışında sol bek yok. Hoca sol bek değil sol açık alacak. E peki Hakan sakatlansa solbekte kim oynayacak? Ferhat Öztorun, Ömer Bayram birini alacaksın artık, Hakan'ın yedeği yok? Muslera cezalı olsa kim oynayacak millette yedekte Cenk var, Mert var bizde Eray? Aykut? Stoperde iki, yerlin var sadece çogu lig maçında Semih-Gökhan oynayacak göreceksiniz. 3.yerli stoperin YOK.
Yerli yedek kalecin YOK,
Hakan'ın yedeği YOK,
3.yerli stoperin YOK,
Sneijder efendi oynasın Melo, Muslera, Eboue, Drogba, Bruma saymak güzel etti 6. Stoper YOK içinde sol bek YOK. Demek bunlar yerli olacak, 2 stoperin 1 de sol bekin var, yedekleri YOK bıraktım kaliteyi sayısal olarak YOK.
başkana kimse laf söylemedi uydurma. buna hiç bir galatasaray lı izin vermez. birilerinin söylemeside sana başka haklar vermez. d
ne nankorlugu,adam sampiyon oldugumuz mactan sonra telegol denen yavsak programa baglanip ben saglik sorunlarim var yoruldum artik birdaha yonetimde olmayacagim diyro eee 1 hafta once ayni adam yine ayni programda u.aysal beni yonetime almayarak cok buyuk haksizlik etti diyor.once lafinin arkasinda dursun orasi burasi oynamasin,yayinci kurulus her pustlugu yaptigi donemde allah onlardan razi olsun diye diye bir hal oluyodu,bize oyle yonetici gerekmez
Sow niye Southampton'a gitsin?
Hazar Büyüka (hazar_buyuka) sur Twitter şu adam bir pınarbaşı hazır mıyız dedi ama ne için dedi belli değil.
İstiyorum ki transfer hiç bir yerde duyulmadan direk kapa bildirilsin.Çohhh iyi olur.
Abdurrahim Albayrak a geçiren bu arkadaşın tamamen arkasındayım. O adamdan tiksiniyordum. Gittiği çok iyi oldu
Ilkay Durmus - Oyuncu değişikliği, oyuncu transferleri - transfermarkt.tr
bu mudur? zaten bu sene gelmiş adam kendini bir kanıtlasın bu sezon. Seneye iyi çıkarsa alınır.
Abdurrahim Albayrak a geçiren bu arkadaşın tamamen arkasındayım. O adamdan tiksiniyordum. Gittiği çok iyi oldu
Alakasız ama orhan sen şu lazio bayrağı avatarlı orhan msn?hani şu her mesajı mavi fil geldi mi diye başlayan diye diye drogbayı getiren üye mi kıhkıhkıh