Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadas kac gundur bu forumda u.aysal gibi bir baskana soylenmedik sey kalmadi adamin capi ne vizyonu hicbirsey birakmadilar biz a.albayraka iki laf diyincemi kotu oluyoruz gecin bu isleri

başkana kimse laf söylemedi uydurma. buna hiç bir galatasaray lı izin vermez. birilerinin söylemeside sana başka haklar vermez. d

Almayacağımız için problem yok.Bence biz Gençlerbirliği'nde ki solbeki almalıyız.U-20 dünya kupasında 4 maçta da 90 dakika oynadı.Gençler de zaten Tosic'in arkasında bekleyecek.

Kazım'ı mazım'ı verip o adamı alsak iyi olur.An itibari ile ülkenin en gelecek vaad eden solbeki. Ayrıca Hakan'ı kesme ihtimali Tosic'i kesme ihtimalinden çok çok çok daha fazla.

Ilkay Durmus - Oyuncu değişikliği, oyuncu transferleri - transfermarkt.tr

bu mudur? zaten bu sene gelmiş adam kendini bir kanıtlasın bu sezon. Seneye iyi çıkarsa alınır.

Aydın Karabulut da olur Ferhat da... kaleci sol bek stoperde iyi kötü yerli alternatif lazım.

Anlamadığım bazı mevkilerde yedek yokken, sağ açıkta Kazım, Yiğit gibi adamları takımda tutmamız. Kazım en iyi zamanında kaç asist yapmış kaç gol atmış? Gole yakın bir adam değil, asisti de pek yok, üstelik sağ açık ya da sağ forvet oynadığında pres yok savunma yok takımı eksik bırakıyor. Yiğit zaten Ordu'da bile kadroya giremedi.

Sağ içte hamit oynayacağına Yekta oynasın! Hamit kadar forma bulsa şimdiye form tutmuştu adam.

Şu anda takımda yerli yedek sıkıntısı var bazı pozisyonlarda. Bu önemli çunku çogu maçta hucum gucumuz zayıf kalıyor ligde. 6 yabancı hakkın var hepsini savunmada kullama zorunda kalıyorsun Hamit, Hakan ve Emre Çolak gibi beni deli adamlar oynuyor takım zayıflıyor.

Kontenjan için Riera'yı gönderirsek ki gitmeli, Hakan dışında sol bek yok. Hoca sol bek değil sol açık alacak. E peki Hakan sakatlansa solbekte kim oynayacak? Ferhat Öztorun, Ömer Bayram birini alacaksın artık, Hakan'ın yedeği yok? Muslera cezalı olsa kim oynayacak millette yedekte Cenk var, Mert var bizde Eray? Aykut? Stoperde iki, yerlin var sadece çogu lig maçında Semih-Gökhan oynayacak göreceksiniz. 3.yerli stoperin YOK.

Yerli yedek kalecin YOK,

Hakan'ın yedeği YOK,

3.yerli stoperin YOK,

Sneijder efendi oynasın Melo, Muslera, Eboue, Drogba, Bruma saymak güzel etti 6. Stoper YOK içinde sol bek YOK. Demek bunlar yerli olacak, 2 stoperin 1 de sol bekin var, yedekleri YOK bıraktım kaliteyi sayısal olarak YOK.

Sol bek eksik ama diğer kısımlar için

gel Muslera veya Semih,Chedjou,Gökhan sakatlanırsa belki girersin oynamaya diyebileceğim bir stoper üst düzey olamaz. Aykut Demir yedek olmak için gelmez.

Ancak Serdar aziz gibi birini alırsın yedekte beklesin diye. Sol bekte yedek yok doğru.

Kalede de Musleranın yedeği yine maalesef üst düzey olmaz gelmez.

başkana kimse laf söylemedi uydurma. buna hiç bir galatasaray lı izin vermez. birilerinin söylemeside sana başka haklar vermez. d

sen heralde drogba transferinden sonra hic foruma ugramadin.baskana kimse laf soylememismis,iyi takip et forumu ozaman.istedigimi elestiririm sana soracak degilim bak isine

ne nankorlugu,adam sampiyon oldugumuz mactan sonra telegol denen yavsak programa baglanip ben saglik sorunlarim var yoruldum artik birdaha yonetimde olmayacagim diyro eee 1 hafta once ayni adam yine ayni programda u.aysal beni yonetime almayarak cok buyuk haksizlik etti diyor.once lafinin arkasinda dursun orasi burasi oynamasin,yayinci kurulus her pustlugu yaptigi donemde allah onlardan razi olsun diye diye bir hal oluyodu,bize oyle yonetici gerekmez

Abdurrahim Albayrak a geçiren bu arkadaşın tamamen arkasındayım. O adamdan tiksiniyordum. Gittiği çok iyi oldu

Sow niye Southampton'a gitsin?

fenerden daha iyi takim olduklari icinden belkida ola bilirmi ?! bunu laf olsunda demiyorum. simdiki fenerin durumuna bakarak ve oynadigi liglere göre yorumu yaptim :)

bide ha fenerde arsenaldan iki macda 5 yemis ha southamptanda... en azindan ingiltere ligi orasi ve dünyanin önünde.

şu kadro nasıl beyler ?

-----------Muslera--------------

---Semih--Chedjou--Balta-------

Eboue--Selçuk----Melo----Bruma

-----------Sneijder--------------

-----Burak-----------Drogba-----

Abdurrahim Albayrak a geçiren bu arkadaşın tamamen arkasındayım. O adamdan tiksiniyordum. Gittiği çok iyi oldu

eleştiriyi anlıyorumda yerin dibinede sokmayın kardeşim iç piyasadan yapılan transferlerimizin birçoğunda albayrak kilit isimdi ha oyuncular başarılı oldu olmadı o ayrı konu birde, o adam olmasaydı fenerin sahasında kupa kaldırmamıza izin vermeyecekti alçak federasyon..

ayrıca şuan ünal aysal'ın yönetime aldığı birçok kişiden çok daha fazla kulübe emek harcamış bir isim olduğuda gerçek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt