Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FM bilenler için gelsin.

4-2-3-1

GK - Muslera

FB(Destek) - Sabri DC(Koruma) - Semih DC(Top Kullanan) - Chedjou FB(Destek) - Hakan Balta

MC(Top Kazanan Defans) - Melo MC(Geriye Dönük Oyun Kurucu Destek) - Selçuk

Inside Forward(Atak) - Burak AMC(Destek) - Sneijder Inside Forward(Atak) - Bruma

Target Man(Atak) - Drogba

Yedekler : Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Erman Kılıç, Umut Bulut

Bence bir sol bek transfer edersek hoca cl maçlarında hoca 3-5-2 oynayacaktır takımı

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelecek yerli stoper maçiçinde saçmalamazsa idare etse sadece Chedjou'dan fazla forma şansı bulur ligde. 6+0+4 gereği hucumda sıkıntımız varken stoperde yerlilerde idare edecek adam bulursak yabancı hakkı ileri için kullanılır. fener öyle yapıyor ligde. Onlarda biliyor Egemen Bekir aman aman değil. Terim bizzat Bruma Sneijder Drogba Melo Eboue oynasın diye Gökhan-Semih çıkacak çogu maça. Yani Ayut Demir gelseydi baya oynardı Gökhan zaten sakatlığa açık bir adam.

Şimdi ne yapcaz? Gökhan sakatlandığında Semih-Chedjou oynar, Bruma Sneijder Eboue biri yedek bekler sabri oynar Erman oynar yerine.

Ben Semih-Aykut ikilisine güvenemem ikiside çok genç ve tecrübesiz. Ayrıca Aykut-Semih ikilisi hata yapsa hemen asar keserdiniz.

Semihin yanına Chedjou(Gökhan) tecrübeleri ile bile ayrı güven veriyor.

Aykut biraz daha pişsin bizim alt takımda alırız sonra onuda :ka19:

Benimde PS1'im vardı gri büyüklerden.:D O zamanlar bir firma Şampiyonlar Ligi oyunu yapıyordu benim 2 tane vardı da ilk oyun çok zordu ve grupta da Ancelotti zamanının galiba Juventus vardı yanılmıyorsam Athletic Bilbao vardı diğerini hatırlamıyorum. İkinci de oyunun videosunda yıldızlardan birinde Hakan Ünsal görünüyordu.:D Oyunu her açtığımda mutlaka izliyordum sonra yıllar sonra Fifa Şampiyonlar Ligi'nin lisansını aldı ve grafikleri ve oynanabilirliği daha gelişmiş 2 oyun çıkardı ama o grafikleri basit olan PS1'imdeki başka firmanın yaptığı oyundan aldığım keyfi hiç alamadım.

Göğsünde topu kontrol edip paso rövaşata veya vole falan atabiliyordun, yağmurda falan oynuyordu aynı oyun bende de vardı ps1'de, çok keyifliydi, lisanslı olmasıyla zaten fark yaratıyordu.

Hatta bir önceki sezonun mu, eski sezonlarını mı ne maçlarını oynayabiliyordun, belli dakikalarından sonra, bir nevi challenge gibi.

yalan mı kardeşim digiturk'ten gelen para olmasa transfer filan yapamayız şuan kulübün en büyük gelirlerinden biri yayın geliri protesto ayrı bir olay ayrıca bir yöneticinin böyle konuşması çok doğal taraftar mantığıyla düşünücek değil tabiki olayları...

Yalan veya değil. Senin Taraftarın orda protesto yaparken yaptığı kişiye yalakalık yaparsan bu taraftar seni affetmez.

Sen yöneticisin. Herzaman doğruları söyleyemezsin. Madem her doğruyu söleyecek ozaman çıkıp "Yıldırım Demirören Federasyonu Fenerbahçeyi kurtarmak için göreve geldi" de desinki adam her doğruyu söleyebiliyor diyebilelim.

İşine gelince sus yalakalık yapmak gerekince yap. İstememezük öle adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt