Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sporting 10 milyon euro ya oyuncusunu liverpool a sattı..

merak etmeyin tiago yu.. resmi bilgidir :)

ardaya ceza vermemisler bile bidahaki super kupa macinda oynamiycak. serefsiz tff, bizde olsa en az 5 mac verirler.

yok dogru htirliyorsun :) milan kofmus onu getirmis . adamin sucu yok burda bence. ben begeniyorum hocaligini acikcasi. cok iyi degil ama iyi bir elit hoca yani.

Abi, Mourinholu realin. A-B-C-D planları vardı maç içerisinde. Adam maç devam ederken çok acayip hamleler yapıyordu. Real çok iyi takım. Fakat Ancelotti Realin hocası değil. Ancelotti Taktisyen değil. TD. o adamın ikinci bir planı yok. Bu Real gibi takımlar için handikaptır. Ben bu yüzden Juventusu favori görüyorum. Bir defa dizilişleri çok tehlikeli. ikincisi ne yaptığını bilen başarılı bir taktisyenleri var. Mou gibi A-B-C-D olmasa bile. A-B-C planları var. üçüncüsü geçen seneye göre çok daha oturmuş bir kadroları var. Eksik bölgeleri yok. Forvette tevez gibi itici bir güç var. Bunların yanında Real yapılanan bir takım şuan. Yeniden..

Son olarak, Fatih hoca profesyonel davranıp duygularıyla hareket etmez, rakibe göre bir oyun anlayışıyla sahaya çıkarsa, Biz bile Realden puan alırız.

Bekleyip görelim sonuçları. Hakkımızda hayırlısı.. :)

Aksamki mactan sonra birseyler olabilirmi acaba diye soracam ama macta neredeyse 00:00 da bitiyor, o saatte de bir hareketlilik olmaz herhalde...

♧tapatalk♧

Aksamki mactan sonra birseyler olabilirmi acaba diye soracam ama macta neredeyse 00:00 da bitiyor, o saatte de bir hareketlilik olmaz herhalde...

♧tapatalk♧

niye çok gördük gece kap olaylarını :D en azından kendim adıma spor servisi izlerken kırmızı bandı cok gördüm ekranda :D İnşallah bu gece hallolur bruma işi

ulan kaç haftadır bizim maçlar sürekli saçma sapan saatlere günlere koyuluyor. getirip süper kupa ile aynı saate koymuş mal herifler

bu ingiliz medyası bizi milyonlarla oynuyor zannediyor herhalde. sözde arsenal dimaria için 25 vermş ama galatasaray daha fazla vermişmiş. ulan bizimkiler okadar parayı birarada görse bayılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt