Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye çok gördük gece kap olaylarını :D en azından kendim adıma spor servisi izlerken kırmızı bandı cok gördüm ekranda :D İnşallah bu gece hallolur bruma işi

Bu yönetiminin gece açıkladığı oyuncu yok bildigim kadariyla. En son Haldun zamaninda oluyordu sabaha karsi transferler:)

Ben bu aksam/gece birsey olacagini sanmiyorum. Pazar aksami yada en kötü pazartesi gun icersinde birseyler olabilir.

♧tapatalk♧

bu ingiliz medyası bizi milyonlar oynuyor zannediyor herhalde. sözde arsenal dimaria için 25 vermş ama galatasaray daha fazla vermişmiş. ulan bizimkiler okadar parayı birarada görse bayılır.

ünal aysal real başkanına:" ben bu sene 25 milyon euro 4 tane oyuncuya saydım

chedjou: 6,5

umut:3,5

melo:3

bruma:12

ahahha, peres te arseanal fax çekmiştir bunu :)

ben simdi superkupa macina mi bakim bizim maca mi bakim? cok zor

bizim macta futbol olmaz

digeri de super gecer simdi

Mourinho'lu Chelsea'nin kupayi almasını isterim.

♧tapatalk♧

vallah drogba varken, monoco gibi dandik o stadtaki atmosfere göre bizim maçı izlerim daha iyi.

normalinde bende oyle diyorum da bizimkiler bitmis gibi oynuyorlar bu sezon, oyle bir mac olursa kafami duvara vururum, obur macta futbol denen hersey olacak

ben simdi superkupa macina mi bakim bizim maca mi bakim? cok zor

bizim macta futbol olmaz

digeri de super gecer simdi

ne yazıkki süper kupa maçını izleyeceğim. eskişehir maçı son 5 senede olduğu gibi yine berbat geçecek kanımca berabere biter, heleki fatih hoca yine kanatsız çıkacak maça belli tam eziyet olacak.

normalinde bende oyle diyorum da bizimkiler bitmis gibi oynuyorlar bu sezon, oyle bir mac olursa kafami duvara vururum, obur macta futbol denen hersey olacak

bence olmaz. bayern gömer geçer..

chelsea eto olsaydı izlerdim bak, etoo bitmiş mi bitmemişmi bakardım :)

kanatları iyi olan ama forvetleri olmayan takımları sevmiyorum ben.

muslera-eboue-zan-semih-hakan-melo-selçuk-kazım-amrabat-sneijder-drogba çıksak keşke ama böyle bir ihtimal yok

aslında brumayı alınca bi kanat daha almak zorundayız. sonuçta kanatlı sisteme geçeceğiz bi kanat oyuncusu daha lazım amrabat ile olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt