Murat Akelli
Kırmızı Üye
- 2 Ağustos 2013
- 1.158
- 0
- 726
^^^^^^^^^^^
Antuda mıyız beyler? Silin şunları
Antuda mıyız beyler? Silin şunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye çok gördük gece kap olaylarınıen azından kendim adıma spor servisi izlerken kırmızı bandı cok gördüm ekranda
İnşallah bu gece hallolur bruma işi
bu ingiliz medyası bizi milyonlar oynuyor zannediyor herhalde. sözde arsenal dimaria için 25 vermş ama galatasaray daha fazla vermişmiş. ulan bizimkiler okadar parayı birarada görse bayılır.
fatih hoca transfer haberini maçtan sonra patlatır merak etmeyin.
en iyi duyumcu fatih hoca![]()
insallah Murat
ben simdi superkupa macina mi bakim bizim maca mi bakim? cok zor
bizim macta futbol olmaz
digeri de super gecer simdi
vallah drogba varken, monoco gibi dandik o stadtaki atmosfere göre bizim maçı izlerim daha iyi.
ben simdi superkupa macina mi bakim bizim maca mi bakim? cok zor
bizim macta futbol olmaz
digeri de super gecer simdi
vallah drogba varken, monoco gibi dandik o stadtaki atmosfere göre bizim maçı izlerim daha iyi.
normalinde bende oyle diyorum da bizimkiler bitmis gibi oynuyorlar bu sezon, oyle bir mac olursa kafami duvara vururum, obur macta futbol denen hersey olacak
ne yazıkki süper kupa maçını izleyeceğim. eskişehir maçı son 5 senede olduğu gibi yine berbat geçecek kanımca berabere biter, heleki fatih hoca yine kanatsız çıkacak maça belli tam eziyet olacak.
bu yılki süper kupa maçı pragda
muslera-eboue-zan-semih-hakan-melo-selçuk-kazım-amrabat-sneijder-drogba çıksak keşke ama böyle bir ihtimal yok
muslera-eboue-zan-semih-hakan-melo-selçuk-kazım-amrabat-sneijder-drogba çıksak keşke ama böyle bir ihtimal yok
Amrabat 11 de bence