Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
be burak ı 15 bırakırım açıkca söyleyeyim. bu burak bu kafa ile giderse bişey yapmaz..

sat burak ı üstüne para koy arda yı al.

bruma------snejder------arda---

7-8 de peirara al. sol beke... birde olursa m.demir kirala..

işte ben o zaman takım derimm..:)

---------------muslera----------

-eboue--cehdjou--semih---pierara----

--------melo----selçuk-----

--bruma-----snejder----arda----

--------drogba-----------

şöyle bir kadro ile %50 derim gruptan çıkmak. juvenin ağzına eder kanatlar. zaten juvenin bekleri yok :)

A.madrid e forvet lazım olsaydı burakı verip ardayı alırdık :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

darısı ronoldo başınamı çok fazla la: 3 hafta olmasın yeter. ilk hafta gömeli reali içerde yeter bana...

İlk hafta realden 3 juve deplasmanındn 1 puan kopenhagdan 6 puan alsak bir inansak hayat bayram olsaaa insanlar el elee tutuşsaa birlik olsaa ..

Müslüm gürses dinlersen daha çok yaşlanırsın sen. Farkında olmadan adamın ömründen ömür götürüyor o adam :D Gereksiz tribe düşürüyor adamı. :D

Ben nini diye dinliyorum:).Tripleri eskiden atiyorduk.Rahmetli öldügünde saygimdan koydum avatara,yoksa artik pek dinlemem.Ha arada bir jilet atarim o kadar.

bugünkü futbolu oynarsak..

real den 0

juvedan 0 kopenhagen den 3 puan aliriz herhalde ancak.

İlk hafta realden 3 juve deplasmanındn 1 puan kopenhagdan 6 puan alsak bir inansak hayat bayram olsaaa insanlar el elee tutuşsaa birlik olsaa ..

şöyle bir kadro hoca gitmeden kurulsaydı olur dedim. şu trasnferler 1 hafta bitmiş olsaydı..

------------muslera-----------

-eboue---chedjjou--semih---perira---

------melo----selçuk-----------

-bruma----snejder-----arda--------

------drogba-----------

ama nerdee şimdi. gerçi milli takım arası var? belki bir ihtimal. burak satılırsa niye olmasın..

bruma ile beraber 25 milyon euro harcamış olucaz bu sene..

burak satılsa 15 e: 10 milyon euro + arda turan ve a.perira ile yapar: 44 milyon eruo.

ben 40 diye biliyordum bu senki bütçe...

şöyle bir kadro hoca gitmeden kurulsaydı olur dedim. şu trasnferler 1 hafta bitmiş olsaydı..

------drogba-----------

ama nerdee şimdi. gerçi milli takım arası var? belki bir ihtimal. burak satılırsa niye olmasın..

burak satılsa 15 e: 10 milyon euro + arda turan ve a.perira ile yapar: 44 milyon eruo.

Hoca arayi iyi degerlendirecegiz gibi laflar etti bugün.Hocam sen lig arasimda milli takimin basindasin nasil bir katki vereceksin diye soran olmadi,nasil gazeteci bunlar ya.

------drogba-----------

bonus kart ile taksitleme yapariz zaten hepsini arda haric. onu ancak cash ile cöze biliriz galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt