Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle bir kadro hoca gitmeden kurulsaydı olur dedim. şu trasnferler 1 hafta bitmiş olsaydı..

------------muslera-----------

-eboue---chedjjou--semih---perira---

------melo----selçuk-----------

-bruma----snejder-----arda--------

------drogba-----------

ama nerdee şimdi. gerçi milli takım arası var? belki bir ihtimal. burak satılırsa niye olmasın..

bruma ile beraber 25 milyon euro harcamış olucaz bu sene..

burak satılsa 15 e: 10 milyon euro + arda turan ve a.perira ile yapar: 44 milyon eruo.

ben 40 diye biliyordum bu senki bütçe...

Arda hariç olabilir bunlar bu sene arda imkansız gibi birşey adamlar 24mdan aşağı bırakmazlar o da sözleşmesindeki madde yüzünden belki seneye anlaşabilirler daha iyi bi fiyata adamlar da haklı ardayı bırakırlar mı ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

mersin dedinde... ya 15 gün liglere ara verildi :(

gercigi bizim mac cuma olur yine antalya ile. sali real macimiz olacak. hocada yok 2 hafta takimin basinda :(

hasan sas dagitmasa bari ortaligi floryada

birde hoca cikmis arayi iyi degerlendirecegiz diye konusuyor,la sen milli takimin basindasin nasil iyi degerlendireceksin yada katki vereceksin fatih hoca?

Neyse ben de yatıyorum hayırlı sbahlr bugun güzel bi gun olucak gibi :)

arda demisken.. farkina vardiniz mi bilmiyorum ama alt.m. hocasi ardayi hemen hemen her macda 70 dakika oynatiyor veya o cifarlarda. cok nadir full oynadigina rastladim nedense.

70 ten sonra arda pert oluyor çnkü. o kazma d.villa yüüzündne işte. tüm yük arda da kaldıramıyor sezon başıı..

acaba arda kça maç ceza aldı.

tüpçüyü söylesekde teklif etse 2-3 mçlığıana ardayı galatasarayda oynatırız milli dava bu:)

70 ten sonra arda pert oluyor çnkü. o kazma d.villa yüüzündne işte. tüm yük arda da kaldıramıyor sezon başıı..

tüpçüyü söylesekde teklif etse 2-3 mçlığıana ardayı galatasarayda oynatırız milli dava bu:)

belli degil ama cezasi sadece super kupada ceke bilirmis. öyle kural varmis ispanyada

Ceza almadı yani ligde ve kral kupasında oynayabilecek adece super kupa macları icin ceza verdiler

arda demisken.. farkina vardiniz mi bilmiyorum ama alt.m. hocasi ardayi hemen hemen her macda 70 dakika oynatiyor veya o cifarlarda. cok nadir full oynadigina rastladim nedense.

yoruluyor. fazla pres yaptiriyor. hücumada yön verdigi için. ilerde bu yorgun haliyle bişey yapamaz diyor galiba

yanlis yapti demeyelimde... basbakana hayir diyemedi maalesef. tüpcü ile ilgisi degil bu konu. ne basbakanmis be yani

Valla yanlis anlama ben fazla politikaya girmeyi sevmiyorum hatta forumda konusulmamasini en cok isteyenlerden birisiyim,sevebine gelince insanlarin bir birine düsman olmasini istemedigimden,zaten forumda bizi bir birimize baglayan galatasaray aski.

Basbakana ne sempatim nede antipatim var,tabi sike konusunda yapilan rezilikler yüzünden daha cok spor konularinda antipatik geliyor bana .

Fatih hoca meselesine gelirsek,hoca her zaman güclülerin yaninda olmustur,zamaninda mehmet agar ve mesut yilmaz ile cok samimi olmustur ,simdi basbakanlan arasini iyi tutmaya calismasi sasirilacak bir durum degil,hatta Türkiyede birisi basbakana karsi dik durursa ona daha cok sasiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt