Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TARİHTE BUGÜN GALATASARAY LİSESİ !! 31 Ağustos 1868 yılında Galatasaray Lisesi (mekteb-i sultani) kuruldu..

vay be dogum gunumde kurulmus :)

Bugün de aciklama olmazsa kafayi yeriz herhalde. 3 ayda 1 transfer zor yapan adamlar, 1 günde (pazartesi) 2-3 transfer yapacak öyle mi :)

Son 3 gün. Arsenal taraftari gibi "Spend spend spend" diyorum. Para harcayin, bizi de fitik etmeyin

brumA gecen sene tüm sezon sadece 13 mac oynamış Güntekin söyledi alıp taşıyabilir mi hemen Galatasarayı dedi zaten kuşkuyluyum Brumadan ya Naniyi alın gelin Başkan

Y yok 1 tane belki

Görecegiz bakalim ne yapacaklar. Transferden ziyade takima taktim ben.

Eski devirde olacaksin, gideceksin Florya´ya, alayini siraya dizip döveceksin.

Drogba dahil herkesi döverdim bugün yönetici olsaydim (Muslera haric) :)

Hatta Saddam´in oglu gibi ciplak ayakla betondan topa tekme attirirdim, falakaya yatirirdim hepsini.

Görecegiz bakalim ne yapacaklar. Transferden ziyade takima taktim ben.

Eski devirde olacaksin, gideceksin Florya´ya, alayini siraya dizip döveceksin.

Drogba dahil herkesi döverdim bugün yönetici olsaydim (Muslera haric) :)

Hatta Saddam´in oglu gibi ciplak ayakla betondan topa tekme attirirdim, falakaya yatirirdim hepsini.

o kadar değil be renktaş:)

Chedjou'ya çok yazık oluyor. adam ben buraya niye geldim diye kendi kendiyle muhasebe yapıyordur şimdi.

ah be abi Amrabat gibi millete inanılmaz bir umut var bu çocuğa karşı...Amrabatın daha yavaş yavaş kötü oynadığına inanıyorlar...gelsin gelsinde sorun sadece o değil...direk bizim kanatlarda oyayabilecek mi?kimi keseceksin de oynatacaksın

Amrabat 26 yasinda, Bruma 18. Kiyaslayamazsin bu ikisini. Amrabat bu saat'ten sonra pek degismez, ama Bruma önümüzdeki senelerde patlama yapabilir. Temel yapisi, bilgileri saglamdir ... sonucta Sporting'de yetisti (CR7, Nani, Q7, ...) ... gerisi biraz da sans meselesi.

Biz kendisini kanitlamis birisini almiyoruz, potansyali olan bir oyuncunun pesindeyiz. Tabi burda en bastan Nani/Arda katkisi beklemek yanlis olur.

Bir yandan gelecege yatirim yapmak cok güzel bir sey. Diger yandan ise bu sene pek faydasini göremeyebiliriz.

UĞUR MELEKE |MİLLİYET

Peki 56’da son değişiklik hakkının Ceyhun’dan yana kullanılmasına ne demeli? Eboue’nin sayısız stoper tecrübesi var, Sabri zaten orijinal sağ bek! Terim o dakikada pekala Umut’u ya da Emre’yi sağ açığa sokabilir, bu son değişiklik kartını bu biçimde harcamayabilirdi. Sakın yanlış anlaşılmasın; Ceyhun çok iyi bir futbolcu, daha fazla dakika almayı hak ediyor, dün de iyi oynadı. Ama mesele o değil... Biz Terim’i, Eskişehir’de 2 puan kaybetme yolundaysa sahada Hakan, Hagi ve Arif varken bir de kenardan Marcio’yu sokmasıyla tanıdık.

Transfer felan olmayacak bosa beklemeyın şampiyonlukda clde hayal bu yıl bu kanadı kırık ve umursamaz takımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt