Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
TARİHTE BUGÜN GALATASARAY LİSESİ !! 31 Ağustos 1868 yılında Galatasaray Lisesi (mekteb-i sultani) kuruldu..
vay be dogum gunumde kurulmus
vay be dogum gunumde kurulmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün de aciklama olmazsa kafayi yeriz herhalde. 3 ayda 1 transfer zor yapan adamlar, 1 günde (pazartesi) 2-3 transfer yapacak öyle mi
Son 3 gün. Arsenal taraftari gibi "Spend spend spend" diyorum. Para harcayin, bizi de fitik etmeyin
Y yok 1 tane belki
Görecegiz bakalim ne yapacaklar. Transferden ziyade takima taktim ben.
Eski devirde olacaksin, gideceksin Florya´ya, alayini siraya dizip döveceksin.
Drogba dahil herkesi döverdim bugün yönetici olsaydim (Muslera haric)
Hatta Saddam´in oglu gibi ciplak ayakla betondan topa tekme attirirdim, falakaya yatirirdim hepsini.
Amkspor , Bruma yarın İstanbul'da diyor.
TARİHTE BUGÜN GALATASARAY LİSESİ !! 31 Ağustos 1868 yılında Galatasaray Lisesi (mekteb-i sultani) kuruldu..
vay be dogum gunumde kurulmus![]()
vay be dogum gunumde kurulmus![]()
ah be abi Amrabat gibi millete inanılmaz bir umut var bu çocuğa karşı...Amrabatın daha yavaş yavaş kötü oynadığına inanıyorlar...gelsin gelsinde sorun sadece o değil...direk bizim kanatlarda oyayabilecek mi?kimi keseceksin de oynatacaksın
bu takimi avrupa takimi gibi oynatacak td gelsin artik. terimde milli takim ile ugrassin