Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1239512_660455637327853_818855003_n.jpg

O değilde kendi teknik direktörümüz bile Milli takıma sadece 4 oyuncusunu aldı, yerlilerimizin durumu o kadar kötü yani..Bi de üstüne Burak satılsın diyenler var..

Bu oyunculardan biri forma şansı bulamayan Umut Bulut (Yerli forvet yokluğundan dolayı şans buldu yoksa hayatta çağrılmazdı.)

Diğeri de satmak için takla attığımız Burak Yılmaz :)

Nurettin Adamrabat mı Diego Capel mi? ciddi soruyorum.

Capel eski Capel değil, gereksiz bir transfer olur. Amrabat zaten elimizde bir oyuncu kıyaslamak mantıklı olmaz.

Capel'le olacak iş değil, alınacaksa Bruma alınsın olmazsa Nani ile ilgilenilim tekrar.

Capel iyi bir kanat oyuncusu. hizli ama adam gecme kabiliyetesi sifira yakin hemen. calim yetenegi yok pek fazla. ama sifira inen orta yapabilen bir oyuncu genelikle.

sol bek olsa kendisi daha iyi olurdu bence. sert sutlari var. 25 yasinda yaslida sayilmaz. biraz hayal kirikligi olsada, cünkü herkez baska profildeki isim bekliyordu, yinede faydali olur bence.

Sol bek + bir kanat oyuncusu vs sağ kanat + sol kanat

Ben sol bekte Hakan'ı oynatmak pahasına da olsa iki kanat oyuncusu alınmasından yanayım.

Gerçi Amrabat'ı sağa çekersek sol kanat + sol bek de fenal olmaz. Yabancı konusunda başımızın ağıryacağı kesin ama.

Öte yandan transferi Aydın ile de kapatma ihtimali var tabii :(

Capel resmen vizyonsuzluk olur mevcutta Amrabat varken gereksiz oyle bi adam alınmalı ki Amrabat'ı hatırlamayalım tabii bu dakkadan sonra zor kalırız Capel'e işte.

"Fatih Hoca’yla çok oturup konuşmuşluğum yok ama kendisini çok severim. Milli takım hocasıyken Almanya’daki kampta gelip bizi ziyaret etmişti. Ben takım kaptanıydım o zaman ve benimle de yakından ilgilenmişti. Hatta unutmuyorum o zaman gelip 'Seninle daha çok görüşeceğiz. Çok şeyler olacak' gibi moral verici şeyler söylemişti. Benden beklentisini hissetmiş ve mutlu olmuştum"

MUHAMMET DEMİR

2012 deki bi röportajdan

Son 2 gün kala etrafta bu kadar çok isim dolaşması iyi iş değil, bu gidişle son dakika da paramızın yettiği orta sınıf bir oyuncuyu alıp son dakika kazığı yiyebiliriz.

Sol bek + bir kanat oyuncusu vs sağ kanat + sol kanat

Ben sol bekte Hakan'ı oynatmak pahasına da olsa iki kanat oyuncusu alınmasından yanayım.

Gerçi Amrabat'ı sağa çekersek sol kanat + sol bek de fenal olmaz. Yabancı konusunda başımızın ağıryacağı kesin ama.

Öte yandan transferi Aydın ile de kapatma ihtimali var tabii :(

Bence bruma ve pereira alıncak inter baskanıyla arası iyi bizim baskanın oyuncu gelmek isterse alırız inter hem clde de yok tabi ilk önce rieranın gitmesi lazım ki ispanyaya döneceği yönünde haberler var

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu arada bana mi öyle geliyor yoksa stad insaatir tam bitmemismi yoksa öyle mi gözüküyor... ne bileyim yani. türk telekom yazisi ile cati mesafesi cok tuhaf duruyor . o bölümü isiklandirma cekilde kapatsalar daha iyi olmazmiydi :(

Dış cephe yapılmadığı sürece (yapılacağını da sanmıyorum) hep inşaat gibi gözükecek maalesef. Stadın dışı berbat sayılacak kadar kötü.

bu arada bana mi öyle geliyor yoksa stad insaatir tam bitmemismi yoksa öyle mi gözüküyor... ne bileyim yani. türk telekom yazisi ile cati mesafesi cok tuhaf duruyor . o bölümü isiklandirma cekilde kapatsalar daha iyi olmazmiydi :(

Maalesef öyle :( bi düzeltme yapamadılar statta da eksiklikler var zamanla düzelir inş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt