Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sporistacom: Sporting Lizbon Kulübü, Galatasaray'ın Diego Capel ve Bruma için resmi teklif yaptığını açıkladı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray Bruma transferini bitirdi.10 milyon Euro bonservis bedeli. Yarın istanbulda placakmış kaynak: *********************

Ne capeli *********************.Yeter sıkıldık be.Nerde boktan oyuncu var biz ordayız.Gidip di maria ile nani ile görüşen yönetim capeli almaz.Başkan yalancının biri ya

Yıllık 1.3m maç başı 10bin e anlaşmışız ne kadar doğru bilmiyorum

burdan yazıyorum bruma boş bir oyuncu verdiğimiz o paraya yazık brumanın yerine bursadaki şeneri alsak daha iyi olur yabancılarımız yeterli kalitede ama yerli oyuncularımız öyle değil eboue bana hiç güven vermiyor

Bruma ve Diego Capel :o amrabattan sonra messi,ronaldo,neymar etkisi yapar

İyi nöbetler arkadaşlar. Capel ismi dolaşıyor ne iş? Capel Sevilla'da çok iyiydi. Ama sonra düşüşe geçti. Engin Baytar'ın biraz hızlı olan versiyonu. İş yapar yapmasına ama tam olarak ihtiyacımız olan bi futbolcu değil. Bizim aradığımız futbolcu Bastos'tu bence. €4.5 milyona gitti. Hem solbek, hem sol açık için müthiş olurdu.

Forumda ne çok scout varmış haberimiz yok... Herkes yalamış yutmuş futbolu ve oyuncuları...Sakin olun yaww :)

burdan yazıyorum bruma boş bir oyuncu verdiğimiz o paraya yazık brumanın yerine bursadaki şeneri alsak daha iyi olur yabancılarımız yeterli kalitede ama yerli oyuncularımız öyle değil eboue bana hiç güven vermiyor

ncybj.gif

Maalesef öyle :( bi düzeltme yapamadılar statta da eksiklikler var zamanla düzelir inş

mimarı açıklama yapmıştı, yeni trend bu diye.. inşaat gibi gözükecekmiş, dünya ticaret merkezinde bi ofisin tavanları da sıvasız dı daha sağlıklı hava alıyor dediler, görüntü olarak kötü evet..

İyi nöbetler arkadaşlar. Capel ismi dolaşıyor ne iş? Capel Sevilla'da çok iyiydi. Ama sonra düşüşe geçti. Engin Baytar'ın biraz hızlı olan versiyonu. İş yapar yapmasına ama tam olarak ihtiyacımız olan bi futbolcu değil. Bizim aradığımız futbolcu Bastos'tu bence. €4.5 milyona gitti. Hem solbek, hem sol açık için müthiş olurdu.

brumanın alternatifi oolabilir...

bence yorum yapmasan daha guzel olurdu bu konuda kendi acindan

Hep demek istemiştim.

Yav he he.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hm... brumayi bir iki cümle ile tarif ede bilirmisin lütfen. yani rica etsem. hangi macda izledin bide ögrene bilirmiyiz burdan bir sakincasi yoksa.

Transfer sezonu bitsede bizde bu eziyetten kurtulsak.Ulan transferleri beklediğim kadar Adriana Lima'yı bekleseydim şimdiye 2 çocuğum vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt