- 27 Temmuz 2010
- 4.891
- 63
- 1.318
ligtv de diego capel ya da bruma diyorlar..ikisinden birini gönderebiliriz demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee kopegi yaninda dolastirip manita yapmistir
sanki foruma girince gurbet elleremi gitmis oluyor neyine alisamamis
![]()
Şuan görünen ve olursa sıkıntı olmayacak durum Bruma+Perreira gibi duruyor eğer ki o da Riera giderse. İkisi de çok iyi transfer olur ama ikisinin de bonservisi yüksek bizim yönetim 15+ bir para harcar mı?
Tribun Dergi @tribundergi 31 sn
Fenerbahçe'de Sow ve Meireles takımdan ayrılmak istediklerini belirttiler. (Ntvspor)
ee tabi normal manita yapinca goz bebekleri isildadi,simdi buralar karanlik gelir onaYeni tasarıma alışamamışAlışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum kanka sende biliyosun dedi. Yok köpekle alakalı bir durum değil. bu süzük çok önceden beri hoşlanıyordu bir kızdan. anlatmıştı bana. Sonunda cesaretini toplayıp konuşmuş
![]()
puahahahaha. Sow'a sulanalım![]()
![]()
ee tabi normal manita yapinca goz bebekleri isildadi,simdi buralar karanlik gelir ona![]()
hakkaten melih sow bizde döktürür soylim sana
![]()
Tribun Dergi @tribundergi 31 sn
Fenerbahçe'de Sow ve Meireles takımdan ayrılmak istediklerini belirttiler. (Ntvspor)
ahahahahTakma kafana abi. Bruma takıma adaptasyon sürecini atlatıp tam hazır olduğu zaman iyi ki Brumayı almışız diyeceksin. Yeter ki imzalasın bruma.
![]()
Sallama, o Burakın görüntüsü'nün öncesinde Amrabat asıl Burak'a niye pas atmadın diye fırça çekti Burak'ta cevabını verdi bu görüntü'de. Ama özetten özete takımı takip edersin bilemezsin bunları.