Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligtv de diego capel ya da bruma diyorlar..ikisinden birini gönderebiliriz demiş

:Dee kopegi yaninda dolastirip manita yapmistir:D sanki foruma girince gurbet elleremi gitmis oluyor neyine alisamamis:)

Yeni tasarıma alışamamış :D Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum kanka sende biliyosun dedi. Yok köpekle alakalı bir durum değil. bu süzük çok önceden beri hoşlanıyordu bir kızdan. anlatmıştı bana. Sonunda cesaretini toplayıp konuşmuş :D

f.terim basimiza bela ettigi manevi evladi e.colak ve yetenek dusmani h.baltayi almamismi kadroya

Şuan görünen ve olursa sıkıntı olmayacak durum Bruma+Perreira gibi duruyor eğer ki o da Riera giderse. İkisi de çok iyi transfer olur ama ikisinin de bonservisi yüksek bizim yönetim 15+ bir para harcar mı?

Perreira Satış listesinde mi inter de ?

sow ve meireles ayrılmak istiyomuş fenerden...gideceklermiş. ntvspor diyo diyiler

Yeni tasarıma alışamamış :D Alışkanlıklarımdan kolay vazgeçemiyorum kanka sende biliyosun dedi. Yok köpekle alakalı bir durum değil. bu süzük çok önceden beri hoşlanıyordu bir kızdan. anlatmıştı bana. Sonunda cesaretini toplayıp konuşmuş :D
ee tabi normal manita yapinca goz bebekleri isildadi,simdi buralar karanlik gelir ona:)

ahahah ulan fener

biz 3 yıldır gitgide kötülüyoruz

adamlar iyice dipten dibe gidiyo iyiki ligimiz bukadar vasat :D

Kanat oyuncusu eksikliğimiz olmasına rağmen son dakika saçma sapan bir transfer yapmayız umarım,

Son dakika kazıkları ağır oluyor sonra 2-3 sene çıkartamıyoruz.

Nani ve Bruma için uğraşın işte şu 2 gün.

ahahahah :D Takma kafana abi. Bruma takıma adaptasyon sürecini atlatıp tam hazır olduğu zaman iyi ki Brumayı almışız diyeceksin. Yeter ki imzalasın bruma.

bruma gelirsede cok sevinirim ama nani icin ayri bir sempatim var vallahi. tam top cambazi herif ya. türkiyede bunu durdura bilecek oyuncular yokdur. 2-3 kisiyi üstüne ceker her mac büyük ihtimalde. dagitir ortaligi.

Sallama, o Burakın görüntüsü'nün öncesinde Amrabat asıl Burak'a niye pas atmadın diye fırça çekti Burak'ta cevabını verdi bu görüntü'de. Ama özetten özete takımı takip edersin bilemezsin bunları.

Amrabat'ın egoist olmadığını kim söyledi ki?

Ne Burak suçsuz dersin ne de tüm suç ona ait dersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt