Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir de ismi var abi. Daha fazla tanınan bir kulüp oluruz. Nani oyununu bir kenara bırakalım, sadece ismiyle bile çok şey katar takım değerimize. Nasipse o da olur birgün inşallah.

bir günü ne yapayim ki yahu . tam bu yaslarda gelsin ki 2-3 sene full verim ala bilesin bundan. sonra yaslandiginda bukadar etki vermez bu tür oyuncular. yine etkili olur ama satarsin sonra bilmem rus takimina 30unda yada araplar iyi paraya. son durak biz olmayalim yani demek istemiyorum. simdi alsan tam süper olur nani icin.

bir de ismi var abi. Daha fazla tanınan bir kulüp oluruz. Nani oyununu bir kenara bırakalım, sadece ismiyle bile çok şey katar takım değerimize. Nasipse o da olur birgün inşallah.

tam olarak benim düşündğklerimi yazmışsınız ancak bir gün derken o bir gün nani 35 yaşına geldiğinde değildir umarım.

nani 26 yasinda 15 isteseler bile aninda cikartip parayi vereceksin.nani sneijder kadar avrupada ses getiren transfer olur ama capel falan ugrastigimiz adamlara bak

Bonservisi sorun olmaz son senesi manu da gözden çıkarmış artık oynatmıyorlar da önemli olan alacağı yıllık ücret. 4.5m€ diyorlardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen ..sow gitsin şimdilik bi takıma..fatih hoca da tüpçüyü kafaya alsın..mahkeme işi hallolur zaten ocak ayına kadar..alırız sowu

Perreira Satış listesinde mi inter de ?

Bilmiyorum ki renktaş ama Nagotamo olduğundan dolayı için belki düşünüyorlardır ben sadece çıkan haberlere göre yorum yapıyorum da bana kalsa sol bek için Coentrao ihtimali varsa başka birini düşünmem ama Perreira haberleri biraz daha sıklaştı.

sow gitmez bize bize 30 maçın 15 iyi 15inde vasat olan

30 maçın 20isinde iyi oynayan adam lazım

Ek olarak

Niang>sow

Bülent Timurlenk‏@timblnt48s

"Burak olmazsa Sow'u istiyorum" diyen Lazio teknik direktörü Petkoviç... Sivasspor maçı kadrosuna alınmayan Sow... Kim bilir...

Sneijder bizim takımda kafasını kullanan tek oyuncudur herhalde, maç içersinde hızlı oynayışından tutun seri ve süper paslarına kadar muhteşem bir oyuncu.

Son yıllarda ligimizin gördüğü en iyi ayaklar...

bruma alınacaksa bu yıl avrupada bir klube kiralamak en mantıklısı. tr'de zor gelişme kaydeder üstelik sınır sebeiyle kaç maç oynayacağıda belli değil

Yabancı sınırlamasından tek etkilenmeyen takım fener olur bu gidişle ellerinde yabancı kalmaz ya da haysiyetli oyuncu kalmamalı diyeyim.

Farklı tip oyuncuları karşılaştırıp birini diğerinden üstün tutamazsın. Umut hücum presi bırak türkiyeyi, dünya da en iyi uygulayan ilk 5 forvet arasına çok rahat girer. Yanılmıyorsam sen Umuta saydırıyordun bir aralar Mustafa. yanlış mı hatırlıyorum? :D

Yok ben değilimdir.

Siz de Sow'u bu kadar abartmayın abi şu adamı öven tek taraftar topluluğuyuz şu adamın kaçırdığı golleri Burak kaçırsın 2 günde asarız adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt