Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray artık fırsat transferlerınden çok kadro planmasına gore transfer yapmalı

Bu lafım bruma için degıl

Eğer transfer olacaksa yarın KAP'A. Pazartesi Florya'ya düşer. Bir de ben süpriz bir sol bek transferi bekliyorum ama STSL'den saçma sapan bir şey olur tahminim.

50 milyon tüpcüye verseyydik gittsin diye yilin transfer olurdu bence ama nerdeeee.

Galatasaray artık fırsat transferlerınden çok kadro planmasına gore transfer yapmalı

Bu lafım bruma için degıl

Ne zaman sezon bitmeden sonraki sezon oynatacağımız 2-3 oyuncuyu transfer ederiz o zaman dediğin olur. Ama bizimkiler akılları sıra kurnaz tüccarlar ya son dakikaya kadar beklerler

Ne zaman sezon bitmeden sonraki sezon oynatacağımız 2-3 oyuncuyu transfer ederiz o zaman dediğin olur. Ama bizimkiler akılları sıra kurnaz tüccarlar ya son dakikaya kadar beklerler

Burak drogba sneıjder selcuk aynı kadroda sırf bunu yüzünden takım rayına oturmuyor

Kadro planlamsı çok bozuk

Yarım saattır selcugu tartısıyorum anla işte artık

yav ac schalke maci bak bakalim hangi mevkide oynuyor adam 4-2-3-1 sisteminde 3lünün her bolgesinde oynuyor.

Teoman takmışın Schalke, Milan sayıp duruyorsun. Adam bildiğin 4-4-2 nin kanadı değil. Ofansif özellikleri sayesinde ileride 3 lünün herhangi bir yerinde oynuyor. Asıl işi iki yönlü ortasaha. Alıp bizde 4-4-2 nin sağınaveya soluna koyamazsın

Burak drogba sneıjder selcuk aynı kadroda sırf bunu yüzünden takım rayına oturmuyor

Kadro planlamsı çok bozuk

Yarım saattır selcugu tartısıyorum anla işte artık

Ben aylardır Burak olduğu sürece istediğimiz futbolu oynayamayız diyorum ama Burakçılar sürekli 30 gol attı yeeeaaaa dedikleri için anlatamıyorum.

Teoman takmışın Schalke, Milan sayıp duruyorsun. Adam bildiğin 4-4-2 nin kanadı değil. Ofansif özellikleri sayesinde ileride 3 lünün herhangi bir yerinde oynuyor. Asıl işi iki yönlü ortasaha. Alıp bizde 4-4-2 nin sağınaveya soluna koyamazsın

bak bakalim mesajlarima 4-4-2 den hic bahsetmismiyim israrla 4-2-3-1 sisteminde 3lünün heryerinde oynar diyorum 4-4-2 yi nerden buldunda uydurdun

daha 10 milyonluk adam almadık diyorsunuzda (brumayı aldık sayıyorum)kimi kesip tribüne göndermek için kimi alacağız?

Muhtemelen Chedjou, Eboue, Drogba gibi isimler arasında dönecek rotasyon.

Muslera, Melo ve Sneijder'ı oynattığımız bölgelerde alternatif oyuncularımız yetersiz. Onların yeri ceza ya da sakatlık olmadıkça garanti gibi.

Elbette uzun süre dışarda kalan yabancı sorun çıkarabilir. Onu da teknik ekip düşünecek.

2.torbadan en kolayları cska ve shakhtar desek üstüne napoli desek.ben yinede juve ve kopenhag diyorum :D hayırlısı ama napoli iyiki bi şekilde gelmedi :D

Hacı Juve gelmeseydi,4.torbadan da Napol de gelmeseydi. Benfica-Cska-Galatasaray-A.Wien olaydı.Nedir bu italyan sevdası canım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt